Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,054
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Hayirli olsun. Bu araba ile cok hatiram var. Uzun zaman Selim le birlikte 2 v8 beraber offroad yaptik. Arabayi cok kullanmisligim da var.

Eger cogunlukla yolda kullanacaksan, 285 75 yazdigin gibi en uygun lastik. Bu lastikle ufak GTI lara kalkista kafa tutabilirsin :smiley:. Ben 38.5 lastik kullaniyorum dolayisi ile eger istiyorsan bu araba o lastigi de cevirir.

Bu arada araziye daha yogun girmeyi dusunuyorsan enjektorleri at, 500 cfm edelbrock karburator tak. Performansi artacaktir (yakit tuketimi de)

Arabanin arazide neler yapabilecegini gormek istiyorsan Nejat la bana takil bir sure :smiley:

Simdilik ufak tefek skintilari var abi arka diff ten ses geliyo ona bakilicak gaz teli degisecek rot balansa girecek lpg sistemi calisir hale getirilecek lastik jant degisecek..sonra kaportaya girip Line-x putur boyaya sokucam..sonra yavas yavas dodiktir kaputtur port bagaj gbi aksesuar isleri olucak..araziye cok fazla girmiycem belki 3haftada bir olur o yuzdn enjeksyonu degistirmem sanirim..davet icinde tesekkur ederim abi isterim tabi :smiley:

Hehe öyle oldu abi biraz eyvallah sağol :D

Sağdan soldan bulduğum fotoları ekliyim :smiley: Prof çekimleri yakında yapılacak :smiley:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Aracınız çok güzel hayırlı olsun
kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.

Teşekkür ederim herkese :smiley:

hahaha :D abi valla Beykoz Sanayiye gidiyoruz diye çıktık Kadıköy'den soluğu Ankara'da aldık :D

onat bey

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun...ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin...bende o aracın peşindeydim ancak bir türlü parayı denkleştirememiştim... :smiley:kısmet sizeymiş...yinede gözüm v8 de...tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...olumlu ve olumsuz özellikleri yakıt tüketimi vs...iyi günlerde olsun...

Araç maşallah çok güzel... Allah nazardan korusun... İyi günlerde kullanın

Hayırlı olsun Onat hocam, keyifli günlerde kullanırsın inşllh, Ankaraya birdahakine geldiğinde vaktin olursa bir çayımı iç 3.9 u pek bir merak ederim, :D sağlıcakla.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese çok teşekkür ederim şuan sanayide araç pek ilgilenemedim aldığımdan beri..lpg tüpü ufaktı 35lik takılmış ve kaçırıyordu onu değiştirdim..arka aks bilyalarını değiştirdim bujidir buji kablosudur onlar yenilendi..akışmetrede problem var araç sağlıklı çalışmıyor şuan onu bekliyoruz düzgün bi akışmetre bulmamız lazım heralde 1 2haftaya tamamen hallolur çıkartırız :smiley: henüz pek binemediğim için araçla ilgili pek birşey test edemedim sağlıklı yürüdüğünde paylaşıcam :smiley: ama benimki ile neredeyse aynı donanımda farklı bir defender'a binme fırsatım oldu yine 3.9 motorlu..asfalt deneyimi olarak ufak scirocco dur golf tur a3 tür bu tarz araçları kalkışta rahatlıkla dikiz aynasından izlettiricek gücü var aracın..hemde 35" lastikle yapıyor bunları :smiley: arazi performansını bilemiyorum sadece şehir içinde kullanma fırsatımız oldu..umarım benim aracımda o performansa erişir bir an önce :smiley: geç olsun güç olmasın yavaş yavaş güzel güzel yapıyoruz bakalım :smiley: mekanik işi bitince kaporta boyaya girecek ondan sonra bir süre o şekilde binerim yaza doğruda roll bar port bagaj araç üstü çadır gibi eklemeler yapılacak..şuan planımız bu şekilde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR