Hudoff, Lopez'den Geçti..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,287
Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti..

Videoların yüklenmesi biraz vakit alacak. Biter bitmez onları da burada paylaşacağız..

Etiketler

Gene her zamanki gibi çok güzel bir gün olmuş sizler için alacagım en sonunda bir araç bakalım :(
Bu arkadaşı tanıyan varmı aramızda?
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=100136.0;attach=1038334;image

nkurtkaya' Alıntı:
Manda çukuru düzlenmişti en son girdiğimizde, siz neden oranın by-pass'ını kullandınız? Tekrar su dolmuş mu?

bu manda çukuru benim kaldığım yer değil sanırım, ilk girişteki yer olsa gerek.
yada benim kaldığım yerin solundaki yer manda çukurudur ben bypas da kalmış da olabilirim tabi

aslan28' Alıntı:
Gene her zamanki gibi çok güzel bir gün olmuş sizler için alacagım en sonunda bir araç bakalım :(
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=100136.0;attach=1038334;image

bizim adem bu landrover çekicimizdir :smiley:

aslan28' Alıntı:
Hayırdır neden sordunuz ?

freelander99' Alıntı:
bu manda çukuru benim kaldığım yer değil sanırım, ilk girişteki yer olsa gerek.
yada benim kaldığım yerin solundaki yer manda çukurudur ben bypas da kalmış da olabilirim tabi

Sizin kaldığınız yerden önce manda çukuru. Manda çukurunu geçince sola viraj ve bir rampa var. Rampa sonu sizin battığınız yer. 124402 nolu resimdeki geçiş de Manda çukurunun by-pass'ı.

Tamam şimdi oldu. Adem abi soktu bizi oraya. Tayfun ve ben iki araç girdik. Sonra da bizimkilerin önüne çıktık. Ama onlarda sıkıntısız geldiler. Zannedersem çukur yok şu anda orada.

manda çukuru benim oynaya zıplaya geçtigim yer . Çukura yedek parçacı açılmış lazım olan arka tamponu aldık

kız babası' Alıntı:
manda çukuru benim oynaya zıplaya geçtigim yer . Çukura yedek parçacı açılmış lazım olan arka tamponu aldık
Yok Başkan orası değil. Bu Tayfun ile biz soldan dik bir yere daldık ya. Hani L200 vardı arkamızda ona yol verdik falan. İşte sonra da sizin önünüze çıktık. Tam o arada varmış manda çukuru. Biz görmedik, siz de görmediniz herhalde. Muhtemelen kapatılmış, kurutulmuş olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri