Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terry27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,158
Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

tafa4196' Alıntı:
Şuan için 2,5 benzinli size yeter bence tüple bile çoğu yerde zorlanadan gidiyor. umarım kafanıza yatan bir araç bulursunuz. Bu arada nerede oturuyorsunuz?

Edirne'de ikamet ediyorum dediğiniz gibi 2.5 benzin / LPG seçeneği bana uygun görünüyor umarım bulurum ilginiz için ayrıca çok teşekkür ederim ..

Etiketler

Rica ederim bende arıyorum sizin gibi düzgün bir araç ama acele etmiyorum aldığım önce içime sinecek yoksa malum sitede var bu rakamlara araçlar. Yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa elimizden geleni yaparız...

tafa4196' Alıntı:
Rica ederim bende arıyorum sizin gibi düzgün bir araç ama acele etmiyorum aldığım önce içime sinecek yoksa malum sitede var bu rakamlara araçlar. Yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa elimizden geleni yaparız...
Umarım sizde gönlünüze yatan güzel bir Defender bulabilirsiniz dediğinizi gibi acele etmiyorum bende ama piyasayı sürekli takip ediyorum gönlüme göre bir tane bulabilirim belki diye çünkü bir aksilik çıkmazsa birlikteliğimiz uzun olacaktır Defenderla :smiley:

Bugün İstanbul'daydım 2-3 ayrı Defender'a baktım ama görür görmez aşık olduğum 1 tane bulamadım hala arıyorum ..

terry27' Alıntı:
Bugün İstanbul'daydım 2-3 ayrı Defender'a baktım ama görür görmez aşık olduğum 1 tane bulamadım hala arıyorum ..
bende birtane var 87 model düz dizel şubat ayı gibi satılığa çıkarmayı düşünüyorum aşşağı yukarı bir sene keyifle bindim ikinci aracım olduğu için pek sorun olmadı düz dizel motoru ama artık öyle alıştımki birici araç yapmayı düşünüyorum bu yüzdende satıp 97 300 tdi veya 94 v8 almayı planlıyorum isterseniz görüşebiliriz...

merhaba arkadaşlar oncelikle belirtmek istiyim bende bir defender hastasıyım 10 güne kadar da bir defender almayı düşünüyorum uzun zamandır bu forumdan takip ediyorum fakat sormak istediğim bir soru var defender 130 buldum birtane tedaştan cıkma araç 2,9 ford dizel motorlu bu motoruna baktım turbolu motordu bu motor sizce nasıldır alınabilirmi sorun cıkartırmı bana teşekkürler.

[quot e author=mert kose link=topic=100182.msg1#msg1 date=1388887187]
merhaba arkadaşlar oncelikle belirtmek istiyim bende bir defender hastasıyım 10 güne kadar da bir defender almayı düşünüyorum uzun zamandır bu forumdan takip ediyorum fakat sormak istediğim bir soru var defender 130 buldum birtane tedaştan cıkma araç 2,9 ford dizel motorlu bu motoruna baktım turbolu motordu bu motor sizce nasıldır alınabilirmi sorun cıkartırmı bana teşekkürler.
[/quote]
İzmit teki araçmı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sizlerden bu kez de series için fikir almak istiyorum bir tane buldum anlaştık satanla da 1984 model yeni muayeneden geçmiş bir araç sizce almalı mıyım ?

def1.jpg

terry27' Alıntı:
Sizlerden bu kez de series için fikir almak istiyorum bir tane buldum anlaştık satanla da 1984 model yeni muayeneden geçmiş bir araç sizce almalı mıyım ?

Soru Series için mi, resimdeki Series için mi?

Bu tip araçlarda orijinal halde korunmuş olması, bakımlarının 20-30 yıl boyunca yapılmış olması önemli. Resimdeki araç orjinallikten çok uzak. Hak ettiği ilgiyi görmüş olması ihtimali zayıf. Ben olsam uzak dururdum.

nkurtkaya' Alıntı:
Bu tip araçlarda orijinal halde korunmuş olması, bakımlarının 20-30 yıl boyunca yapılmış olması önemli. Resimdeki araç orjinallikten çok uzak. Hak ettiği ilgiyi görmüş olması ihtimali zayıf. Ben olsam uzak dururdum.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler resimdeki aracı eledim o halde ve kafamda Series i tamamen eledim şuanda 10-13 bin lira arası benzin/dizel farketmez 110 sw defender almak istiyorum ve yavaş yavaş toplamak , her parçasına elim değsin hem de öğreneyim istiyorum ve hala bana uygun bir Defender arıyorum :smiley:

terry27' Alıntı:
Tavsiyeniz için çok teşekkürler resimdeki aracı eledim o halde ve kafamda Series i tamamen eledim şuanda 10-13 bin lira arası benzin/dizel farketmez 110 sw defender almak istiyorum ve yavaş yavaş toplamak , her parçasına elim değsin hem de öğreneyim istiyorum ve hala bana uygun bir Defender arıyorum :smiley:
selamlar müşterilerimizden birinde 1987 2.5 benzinli bir defender var 13 bin tl fiyatlarında alabilirsiniz 4 lastik sıfır takıldı bf goodrich at düşünürseniz yardımcı oluruz saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.