Defender Almak İçin Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özcanaydın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,951

özcanaydın

Yeni Üye
defender almayı düşünüyorum off roadcu degılım,sadece sehırde bınıcem hangısını onerırsınız dızelmı benzin+lpg limi?
alacağım araç 15 ila 25 bin civarında olacak bilgisinden yararlanabılecegım tecrubelı abılerım ve kardeslerım yardımcı olursa sevınırım.ayrıca defender satan arkadaşlar var ıse gorusebılırız.simdiden tesekkurler

Etiketler
Merhaba

Neden Defender almak istiyorsunuz? Hangi ildesiniz?

Bu sorulari soruyorum cunku Defender ne konforlu, ne kullanimi rahat, ne yakit bakimindan ekonomik, ne de performansli bir aractir.
Ama bence tartismasiz dunyanin en iyi arazi araclarindan biridir.

Bu yuzden eger sadece sehir icinde kullanacaksaniz Suzuki Nissan vb tarzi bir dort cekere bakin derim. Defender alip basiniza is almayin :smiley:

Yine de illa alacagim diyorsaniz, malum sitede yapili halde 25 30 tl ye araclar var. Bulabiliyorsaniz yapilmis bir 300 tdi arac alin.

Kolay gelsin

Metin

Bence de şehir için kullanım için Defender almayın. 25-30 bin TL bütçe ile çok güzel, konforlu, güvenli, ekonomik ve satarken değerini koruyacak binek araçlar var.

Not: Bülent bey, "s.a." veya "sa" "Selamın Aleyküm"ün kısaltması olarak kullanılıyor genelde.

izmir veya yakın bir yerdeysen gel bir kaç saat gez aracımla kararını değiştirmezsen sana uygun fiyatlı bir defender bulunur.

nkurtkaya' Alıntı:
Not: Bülent bey, "s.a." veya "sa" "Selamın Aleyküm"ün kısaltması olarak kullanılıyor genelde.

Gercekten öyleyse , cok cirkin, yapmacik,
Dinende caiz degil , bence

Simdi, ben bu durumda kapanisi
"E.a veya a.i " seklinde mi yapacagim?
Essalamunaleykum - Allahaismarladik.

Kapanışı şöyle yapsak daha iyi.

Forumda, din, siyaset, politika, futbol, renk ve zevkleri tartışmıyoruz.

nkurtkaya' Alıntı:
Kapanışı şöyle yapsak daha iyi.

Forumda, din, siyaset, politika, futbol, renk ve zevkleri tartışmıyoruz.

Size katılıyorum siyaset, politika, futbol, renk ve zevkleri tartışmıyoruz.
Fakat din meselesine gelince arkadaşımız masumane bir şekilde selam vermiş s.a kısaltması tamam çok iyi değil ama bence hiç vermemekten daha iyi.
Biri bana Allahın Selamı üzerine olsun derse ben bundan mutluluk duyarım inancı ne olursa olsun ve bu selamı neşekilde verirse versin.
Ayrıca din ve dini terimler siyaset, politika, futbol ve zevklerle aynı kefeye konulmayacak kadar özel bir konudur.

Kimse kusura bakmasın ama bu konuda Bülent beye katılıyorum
burası bir forum birbirimizle yazarak iletişim kuruyoruz öyle dükkana girer gibi yada kahveye girer gibi selamünaleyküm ile yazıya başlamak doğru değil bencede.

Arkadaşlar gaza gelmeyiniz

burada bir polyester kokusu var bir taşla iki kuş vurma hesapları var ama tutmaz

değişik isimlerde üyelik açıp kişilerin gönül verdiği araç veya değerlerle oynayan insanlardan birisidir

bir örnek vermem gerekirse Balıkesirden 130 Defender almaya giden kişinin daha sonra kim olduğu ortaya çıkmıştır

Değerli Möderatörlerimiz bunu ortaya çıkarmayı bilirler

Bir ilave daha yapayım

bu şahsın açtığı konular kaldırıldığı için '' dün biri daha kaldırıldı '' yada kendisi engellendiği için böyle başka isimler altında konular açıp ortalığı karıştırmaya çalışıyor

aklı sıra çakallık yapacak ama polyester kokusunu unutuyor

zaferbager41' Alıntı:
Bir ilave daha yapayım

bu şahsın açtığı konular kaldırıldığı için '' dün biri daha kaldırıldı '' yada kendisi engellendiği için böyle başka isimler altında konular açıp ortalığı karıştırmaya çalışıyor

aklı sıra çakallık yapacak ama polyester kokusunu unutuyor

Allahim

Beni
Kotu sozlerden
Kem gozlerden
Iftiralardan

Koru, yarabbim

Baska soyleyecek bir sey bulamiyorum
Meydan bunlara kaldi ya..

Not:sayin yonetim beni tekrar yasaklayabilirsiniz.

zaferbager41' Alıntı:
Arkadaşlar gaza gelmeyiniz

burada bir polyester kokusu var bir taşla iki kuş vurma hesapları var ama tutmaz

değişik isimlerde üyelik açıp kişilerin gönül verdiği araç veya değerlerle oynayan insanlardan birisidir

bir örnek vermem gerekirse Balıkesirden 130 Defender almaya giden kişinin daha sonra kim olduğu ortaya çıkmıştır

Değerli Möderatörlerimiz bunu ortaya çıkarmayı bilirler

Sayın Özcan Aydın,

Sayın, Site yöneticileri

Lütfen , bu konuda bir açıklama yapınız

Bu başlığı açıp çok değerli arkadaşlarımızıdatamamen yalan yere bir birine koyanda bu adam

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98565.msg1284849#msg1284849

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri