Defender Almak İçin Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özcanaydın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,952

Etiketler
"aklı sıra çakallık yapacak ama polyester kokusunu unutuyor"

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100258.10#ixzz2q7lgH4h4

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.) [Ebu Davud]

Çok değerli iki arkadaşımızın Umut ve Hüseyin'in topladaıkları iki şaheser Defender 130 ları kıskanıp hasetinizden aşağıda link'ini verdiğim başlığı açan vede çok değerli arkadaşlarımızı birbirine koyan kişi kim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98565.msg1284849#msg1284849

bunu ispatlayan sayın adminimiz işte ispatı aksini siz ispatlayın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98589.msg1285323#msg1285323

Şimdi ayet hadiş okuyarak yaptığınız işi üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz

ama polyester kokusunu iyi tanırım

Ynt: Defender Almak İçin Yardım?

bulent kocoglu' Alıntı:

(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.) [Ebu Davud]

bulent kocoglu' Alıntı:
bulent kocoglu' Alıntı:

Evet , cok kiskandim , haset yaptim.

Bu konuyu acan beyefendide nedense ortadan kayboldu.
Sedat Bey , bi el atsan , sen parmak izinden tanirsin

Arkadaşlar,
herkesin fikrine, kendini ifade etmek istemesine "hakikaten" saygım sonsuzdur, öyle de olmalıdır. Ama başlığımız Defender alımı için yardım isteyen bir arkadaşımız.. Hitap şekli rahatsız edici olabilir ama

1) konuyu da uzatmanın....
2) Geçmiş defterleri karıştırarak, kalp kırmanın

hiç birimize faydası olmadığına inanıyorum. Lütfen,

- konu başlığı için paylaşımda bulunalım
- hitap kelimesi konusunu da daha fazla uzatmayalım..

herkese güzel bir hafta dilerim..

Özür Dilerim Gerçekten Masumane Bır Sekılde Sıteye Konu Actıgımıcın Selam Verdım

bu konunun buralara gelecegını gerçekten hıc dusunmedım.art nıyetımde yoktu sadece aranıza katıldım ve benden bu konuda daha tecrubelı abılerımden kardeslerımden yardım ıstedım,yardım edenlere teşekkürler kesınlıkle art niyetım yoktu iyi günler herkese

Vay kardeşim,

sen nerelerdesin ya,

Seni, ben sandılar, veriler sopayı sırtıma.

Şimdi nası ispat edecez bu durumu.....

Bi düşün bakalım....

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
herkesin fikrine, kendini ifade etmek istemesine "hakikaten" saygım sonsuzdur, öyle de olmalıdır. Ama başlığımız Defender alımı için yardım isteyen bir arkadaşımız.. Hitap şekli rahatsız edici olabilir ama

1) konuyu da uzatmanın....
2) Geçmiş defterleri karıştırarak, kalp kırmanın

hiç birimize faydası olmadığına inanıyorum. Lütfen,

- konu başlığı için paylaşımda bulunalım
- hitap kelimesi konusunu da daha fazla uzatmayalım..

herkese güzel bir hafta dilerim..

Bülent bey
bir önceki mesajımın her hangi bir önemi olmadığını ve sırf "zamanımı harcamak" için mi yazdığımı düşünüyorsunuz? daha açık seçik ve "saygı sınırlarının dışına çıkmadan" başka ne yazabilirim? iyi günler dilerim, reha

Ya Reha bey

Valla kizmaya basladim

Ne var yine ne oldu, ne hata isledik.

Ben de Ozcan Aydin'i buldum diye seviniyordum

Sende herseyden "nem" kapmaya basladin.

Daha once demistim
Birkere , bu sansurculuge, baski kurmaya, yonlendirmeye baslarsan
sonunu getiremezsin. Davranis bicimi halini alir.

Vazgec bu islerden, biraz tebessüm et , ne olur!

Bulent bey,
kusura bakmayın, forumu nasıl yöneteceğimi sizden öğremem gerektiğini düşünmüyorum. Ayrıca, hem bu başlık da, hem de başka konularda size "defalarca" rica etmem, sanırım yanlış anlaşıldı sanırım. Sadece "uygun olduğunu düşündüğüm bir şekilde yaklaştım"..

Burası bilgi paylaşmak için bir site.. Sohbet etmeyi, takılmayı ben de çok severim (beni tanıyan herkes bunu bilir) ama bunu "soru sorulan" konu başlıklarında yapılmaması esastır. Yoksa, ne bilgiyi soruyu soran cevabını, ne de daha sonra bilgiyi arayan bu "gereksiz" mesajlarınız arasında aradığını bulabiliyor. Sohbet etmek istiyorsanız, nükteler yapmak istiyorsanız lütfen sosyal ortamları kullanın.

Tabii ki arada "nükteler yapacağız", birbirimize takılacağız.. ama bunun da bir limiti vardır.

Kızabilirsiniz, ama böyle müdahale ettiğime göre, benim kadar sinirlenmediğinizi garanti ederim. konu bu kadardır, bir kez daha "konuya katkıda bulunmak dışında" mesaj yazmanıza izin vermiyorum ve bütün mesajlarınızı inceleyeceğime emin olabilirsiniz..

sonuç olarak, şuana kadar size "sansür uygulanmadığını ve baskı kurulmadığını " göreceksiniz... iyi günler dilerim, reha

Reha bey kusura bakmayın forum genelinde siyasi söylemlere neden izin verdiğinizi öğrenebilirmiyim.
Bazı arkadaşların örnek olarakta Bülent beyin mesaj kısımlarının alttarafında (oranın adı neyse bilmiyorum ) siyasi söylemler var hatta gezi olaylarında bu siteden bazı kendini biimez arkadaşlar milleti kışkırtmaya çalıştı önceki mesajlarımı incelerseniz görürsünüz.

Size sorum bu yazılanlara bişey yapamıyormusunuz yoksa yapmıyormusunuz cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mustafa bey,
1) öncelikle, Bülent beyin mailinin altındaki küçük yazı, siz işaret edene kadar dikkatimi çekmemiş idi.
2) Benim uyarım, herkese idi... Ve nedeni de "isyasi içerik" için değil, konunun dışına çıkıldığı için idi
3) Siyasi içerik'e sitemizde yasaktır ama elimizden geldiğince "kırmadan/dökmeden" uyarmaya çalışıyoruz.. Bülent beyin dediği gibi sansurcü, baskı kurucu olmamak için ama sanırım ona da yaranamadık..

iyi günler dilerim.. reha

reha' Alıntı:
Mustafa bey,
1) öncelikle, Bülent beyin mailinin altındaki küçük yazı, siz işaret edene kadar dikkatimi çekmemiş idi.
2) Benim uyarım, herkese idi... Ve nedeni de "isyasi içerik" için değil, konunun dışına çıkıldığı için idi
3) Siyasi içerik'e sitemizde yasaktır ama elimizden geldiğince "kırmadan/dökmeden" uyarmaya çalışıyoruz.. Bülent beyin dediği gibi sansurcü, baskı kurucu olmamak için ama sanırım ona da yaranamadık..

iyi günler dilerim.. reha

Reha bey amacım sizi eleştirmek değil bülent beyi sadece örnek olsun diye verdim.
Ben bu siteye girdiğimde emin olun günün sitresini atıyorum burdaki arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapmak bana ciddi manada keyif veriyo hatta burdan arkadaşlar bile ediniyorum konuştukça nekadar çok şey bilmediğimin farkına varıyorum.
Durum böyle iken yine söylüyorum bazı kendini bilmez arkadaşlarımın siyasi söylemleri beni bu keyiften mahrum bırakıyo zaten memlekette herkes birbiriyle kutuplaşma derdinde burda bari bu kutuplaşmaya izin vermeyin burda bari keyfimiz kaçmasın.
Nacizane tavsiyem anasayfadan butür siyasi yazılar yazmanın yasakolduğunu duyurun uymayanlarıda engelleyin benim şahsi kanaatim kutuplaşmış ve birbirine öfkeyle bakan kalabalık yerine birbirine saygı duyan ve yardımcı olan azınlık daha mantıklı.

Reha bey bu yazdıklarımı size veya herhangi bir site yöneticisine akıl vermek olarak algılamayın, masumane rica olarak kabul edin lütfen.

Selamlar,
bizim hedefimiz de, herkesin "ağız tadı ile" bilgi paylaştığı, okumaktan "öfke" değil, "mutluluk" duyacağı bir forum ortamı yaratmak. Unutmamak gerek ki, hiçbirimiz profesyonel yönetici değiliz.. Zaman buldukça görev yapıp , sizlere bu ortamı sağlamaya çalışıyoruz. iyi geceler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR