Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Dün siteye giremediğim için yayınlayamadım.şu anda da başka yerde olduğumdan eve dönünce inşallah...........

2. Dalgacı

abs ışığı

Ynt: abs ışığı Bir ara benimde yanmıştı ABS lambası.usta hemen değiştirmek gerek dedi;ama biraz zorlayınca sadece kablonun koptuğu anlaşıldı ve lehimlenip halledildi:)
  3. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ürün elime geçti uyguladık.transfer işini tabelacı aracılığı ile yaptık güzel de oldu bence.

4. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Gerçekten ellerine sağlık,kolay bir uğraş değil bence (yenge hanıma da teşekkür tabii :) )
  5. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent bey!!!!! Bugün itibari ile para hesabınıza yatırıldı (yatıran:M K SINAÇ )

6. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Slayt 1: 2adet--------------- slayt 8:2 adet---------

7. Dalgacı

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Murat Dalgacı 1997 Frontera A --2.2-- Adana
  8. Dalgacı

Frontera muayene macerası

Ynt: Frontera muayene macerası Hayır,aracım oldukça standart bir araçtır,ön tampon var ama o da arazi aracı olduğu için standart ekipmandır. çeki demiri vb. şeylerin ruhsata işli olması gerekiyor ama kontrol edenle alakalı bir durum tabii atlarsa sorun yok demektir.
  9. Dalgacı

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında Şu anda soğuk iken biraz düşük çalışıyor,ısınınca düzeliyor,sık sık kelebek boğazını temizlemek gerek(gazda kullanımda),rölanti düzenleyeci sorunu da iptal edince sorun olmaktan çıktı,o olmasa da çalışıyor,gaz telinden ayarlanabiliyor,Bol sensörlü ve...

10. Dalgacı

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Evet Hüseyin usta buna tamamen katılıyorum:)

11. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 97 model Frontera A kasa-Bir süre önca ABS lambası yanmaya başlamıştı,üstelik girdiğim arazide o kadar zorlu bile değildi,gittiğim usta önce bilgisayarda sağ ön abs sensörü arızalı değişmesi gerek dedi;sonra bira zorla da olsa söküp kontrol...
  12. Dalgacı

Gezenbilir Adana Grubu

Ynt: Gezenbilir Adana Grubu Her ne kadar pek fırsatım olmasa da beni de ekleyebilirsiniz,1997 opel frontera A adana-güzelyalı, memleket mersin-silifke 1969,devlet memuru,en son taşucu nda taşucu kum mahallesinde ön çekerlerim arıza yaptı.Doğa ile ilgili her şey ilgi alanım

13. Dalgacı

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü bir kısım ayrıcalıklı ceza yazılamayan veya yazılması zor olanlar,hakimler,savcılar,kırmızı plakalar,yukarıda tanıdığı olanlar,cebinde parası olanlar ama sürücülüğü olmayanlar, bana bir şey olmaz diyenler kural tanımamayı,kural haline getirenler,yasaklar...
  14. Dalgacı

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü bir ara bir trafik uygulamasında vatandaş itiraz ediyordu polise tuzak kuruyorsunuz demişti radar uygulaması olduğunu belirten tabela konulmalı imiş o na göre nasıl bir zihniyetse arkadaşınki,tabii ki hız cezası yemekten kurtulamadı. sadece bizde böyle...
  15. Dalgacı

Frontera muayene macerası

Bugün 97 model 2.2 Frontera mı bir kaç gün gecikme ile de olsa muayeneye götürdüm, Sadece lastikleri eski olduğu için sorun çıkardılar onları değiştirip hallettim; ancak muayeneyi onaylayan arkadaş 2 yıl yerine bir 1 yıl yazmıştı o nuda uyardım biraz nazlandı ama ruhsatta otomobil yazdığı için...

16. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler teşekkürler,,, şu an bulunduğum şehire yeni geldim,iyi bir usta bulmak zor olacak herhalde
  17. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Frontera A 97 model 2.2----------- 4çekere aldığımda ön tekerlere güç gitmez oldu (kumda kaldım biraz) ön şaftlar döndüğü halde tekerler çalışmıyor,acaba sorun ne olabilir??????? teşekkürler.
  18. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu zaman tam gezme zamanı iken herkesin bunu değerlendirebilmesi temennisi ile herkes hoşgeldi.

19. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler teşekkürler ustam
  20. Dalgacı

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hüseyin usta ;; ilk çalışmada benzinle çalışıp ısınınca lpg ye geçtiği için bunu düşünmedim; ayrıca sorun devam ederseden sonraki göz kırpma işaretinden kıllanmam gerekiyormu? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri