abs ışığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenilgezdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,939

Etiketler
Ynt: abs ışığı

hehe ;D ;D sensör arızasıdır. bulunabilen bir parçadır ancak orjinali bir hayli pahalı. Bir servise gösterip ön mü arkamı bir öğren ona göre bakalım çaresine. Benim de arızalı arıyorum bende arada seninkileri de hallederiz.

SLM.FRONTERA kullananlar hakkın da kısa bilgilendirmeler var iyer arızalarınızı bu sayfaya yazarsanız size cözümler suna bilirim.

mrdnmz' Alıntı:
hehe ;D ;D sensör arızasıdır. bulunabilen bir parçadır ancak orjinali bir hayli pahalı. Bir servise gösterip ön mü arkamı bir öğren ona göre bakalım çaresine. Benim de arızalı arıyorum bende arada seninkileri de hallederiz.
hmmm o zaman bu sensörlerden 2 tane var.yerlerini söylersen wd40 la işi cozerim belki ;)

mrdnmz' Alıntı:
Basima geleni bildigimden teshis e yardimci olurim ama tedavisine birsey yapamiyorum. Yani nerdeler bilmiyorum :smiley:))
vardiyam ctesi sabah bitiyor.hafta sonu ailemle geçirip pazartesi sabahtan başlarım o sensörü aramaya öğlene kadar bulur paylaşırım.

Bir ara benimde yanmıştı ABS lambası.usta hemen değiştirmek gerek dedi;ama biraz zorlayınca sadece kablonun koptuğu anlaşıldı ve lehimlenip halledildi:smiley:

bu arada fiyatlar Almanya'da bile pek iç açıcı değil.

Frontera A Kasa 445€/adet
Frontera B kasa 350€/adet

Bunu üreten firma Bosch değil Siemens ve muadil parça bulunması da mümkün değil. Yani orjinal parça ya da çıkma bulunacak...

Fakat öncesinde hakikaten parçanın bozulduğuna emin olmak lazım... ciddi para...

selamlar. muhtemelen bir temassızlık olabilir. devamlı mı yanıyor yoksa ara ara mı? eğer devamlı yanıyorsa sensör arızalı veya kablo kopuktur. ama ara ara yanıyorsa ya temassızlık veya toz vardır ya da kablolarla ilgili yine bir sıkıntı vardır. daha önce başıma geldi. zincir taktığımda kabloya zarar vermiş. önce ara ara sonra devamlı yanmaya başladı. sonra değiştirdim. şu an frontide aynı sorunu yaşıyorum. benn de aranıza katıldım. halledersem paylaşırım.

arcaved' Alıntı:
selamlar. muhtemelen bir temassızlık olabilir. devamlı mı yanıyor yoksa ara ara mı? eğer devamlı yanıyorsa sensör arızalı veya kablo kopuktur. ama ara ara yanıyorsa ya temassızlık veya toz vardır ya da kablolarla ilgili yine bir sıkıntı vardır. daha önce başıma geldi. zincir taktığımda kabloya zarar vermiş. önce ara ara sonra devamlı yanmaya başladı. sonra değiştirdim. şu an frontide aynı sorunu yaşıyorum. benn de aranıza katıldım. halledersem paylaşırım.

Hocam sürekli yanmıyor ara sıra yanıyor o da asfalt dışında. yani sallantısı bol yolda giderken yanıyor.

benimde aynı bozuk yolda sarsılınca yanıp sönuyor bır haftadır boyle bakıtmaya fırsatım olmadı

benımkınde bırde abs yandıgı zaman tavan lambasıda bırlıkte yanıp sonuyo :p

aynı sorun benim başımda vardı öndeki sensörlerin ikiside kablolarından kopuktu oto elektrikçisi soldaki sensörü yerinden çıkarıp lehimledi fakat sağdaki sensörü çıkarırken parçaladı uzun aramalardan sonra yıldız sanayi sitesine gelen pert frontiden 1 tane çıkma aldık 250 tl ye onu taktık şimdilik abs yanmıyor bu arada yıldız sanayisindede kolay kolay bulunmuyor abs sensörü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR