erenilgezdi
Ana Kamp
hmmm o zaman bu sensörlerden 2 tane var.yerlerini söylersen wd40 la işi cozerim belkimrdnmz' Alıntı:hehe ;D ;D sensör arızasıdır. bulunabilen bir parçadır ancak orjinali bir hayli pahalı. Bir servise gösterip ön mü arkamı bir öğren ona göre bakalım çaresine. Benim de arızalı arıyorum bende arada seninkileri de hallederiz.
Basima geleni bildigimden teshis e yardimci olurim ama tedavisine birsey yapamiyorum. Yani nerdeler bilmiyorum ))erenilgezdi' Alıntı:hmmm o zaman bu sensörlerden 2 tane var.yerlerini söylersen wd40 la işi cozerim belki
vardiyam ctesi sabah bitiyor.hafta sonu ailemle geçirip pazartesi sabahtan başlarım o sensörü aramaya öğlene kadar bulur paylaşırım.mrdnmz' Alıntı:Basima geleni bildigimden teshis e yardimci olurim ama tedavisine birsey yapamiyorum. Yani nerdeler bilmiyorum ))
arcaved' Alıntı:selamlar. muhtemelen bir temassızlık olabilir. devamlı mı yanıyor yoksa ara ara mı? eğer devamlı yanıyorsa sensör arızalı veya kablo kopuktur. ama ara ara yanıyorsa ya temassızlık veya toz vardır ya da kablolarla ilgili yine bir sıkıntı vardır. daha önce başıma geldi. zincir taktığımda kabloya zarar vermiş. önce ara ara sonra devamlı yanmaya başladı. sonra değiştirdim. şu an frontide aynı sorunu yaşıyorum. benn de aranıza katıldım. halledersem paylaşırım.