darktreys' Alıntı:3.resimdeki kırmızı çok güzelmiş ya ordan anca öyle geçilir zaten öbür türlü araba geçmez
otecopel' Alıntı:Evet defransiyel farklı kafadan istarfozlu bizimkigibi aks lı değil. bi araclarla avrupa mı yapsak toplasak orlarda gelsek tam donanımlı nasıl olur.
damast' Alıntı:Burada yapabiliriz bence iyice araştırıp kesinlikle yapılabilir. benim frontide diff oranı 4.88 eğer benim difflere 5.89 ayna mahruti bulabilirsem süper olur .direkt 35 lik lastik takarım,şu anda 33 lik lastik var .Fakat iyice hantal oldu
Dalgacı' Alıntı:97 frontera 2.2 benzin-lpg Aracım bir kaç gündür zor çalışmaya başladı tam çalışır gibi yapıyor ama ateşleme karışıyormuş gibi yapıp(pat,küt sesler çıkarıyor) çalışmıyor;3-5 denemeden sonra çalışıyor,
bir fikri,önerisi olan varsa teşekkür ederim şimdiden
Hüseyin usta ;; ilk çalışmada benzinle çalışıp ısınınca lpg ye geçtiği için bunu düşünmedim; ayrıca sorun devam ederseden sonraki göz kırpma işaretinden kıllanmam gerekiyormu?otecopel' Alıntı:soron lpg e.c.u sunda motor beyniyle arasında paremetre bozukluğu var cözüm lpg e.c.u formatlanacak yeniden probram yapılacak ilk calışma değerleri paremetre ayarları yapılandırılacak. bunları biryaptır benzin ponpanı filan on dan sonra kontrol ettir iyer sorun devam ederse.
Dalgacı' Alıntı:Hüseyin usta ;; ilk çalışmada benzinle çalışıp ısınınca lpg ye geçtiği için bunu düşünmedim; ayrıca sorun devam ederseden sonraki göz kırpma işaretinden kıllanmam gerekiyormu?