Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,981
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Tekrar merhaba
Bugun difransiyel toplandi...Arka difransiyeldeki 4 bilya ve sag arka aks bilyasi degisti...Hic ses kalmadi maasallah...Ekte resimdeki parcayi bulana kadar ABS isigi surekli yaniyor olacak maalesef...Parca nosunu tespit edersek siparis edebilecegiz...Yardimlarinizi bekliyorum...Simdiden cok tesekkurler,

100_7510.jpg

100_7511.jpg

100_7512.jpg

100_7513.jpg

Etiketler

kemalalp' Alıntı:
Tekrar merhaba
Bugun difransiyel toplandi...Arka difransiyeldeki 4 bilya ve sag arka aks bilyasi degisti...Hic ses kalmadi maasallah...Ekte resimdeki parcayi bulana kadar ABS isigi surekli yaniyor olacak maalesef...Parca nosunu tespit edersek siparis edebilecegiz...Yardimlarinizi bekliyorum...Simdiden cok tesekkurler,

Maşallah hayırlı olsun ,bilyaları nereden kaça buldunuz

selamlar
MURAT

Aks bilyasini 59, Difransiyel bilyalarini 80 tl den buldum*daha kalin olduklari icin)...Aks bilyasi dis tarafi kalin geldi tornada biraz inceltmek zorunda kaldik ama sonunda oldu...3 gundur Ataturk sanayii de cebellestik ama sonuc basarili resimlerini gonderdigim parca haric:(

kemalalp' Alıntı:
Aks bilyasini 59, Difransiyel bilyalarini 80 tl den buldum*daha kalin olduklari icin)...Aks bilyasi dis tarafi kalin geldi tornada biraz inceltmek zorunda kaldik ama sonunda oldu...3 gundur Ataturk sanayii de cebellestik ama sonuc basarili resimlerini gonderdigim parca haric:(

Sorunu çözmüş olmanız güzel. Gülle gülle bol çamurda fronternızı kullanın

selamlar

Cok tesekkur ederim...

Bilyalari Ataturk Sanayi sitesinde 4 -5 bilya sirketi var adini hatirladigim Bilya Tiacaret as kendisinde olmasa bile cevresi cok genis yardimci olmak icin elinden geleni yapiyor...

Selamlar,

aahaaa durun bir yorum yapın ne dir bunun görevi : sayın foronti kankalar krank devir sensörü pistonun üst ö.l.n sini birde a.ö.n. hesaplar bu acıda enjöktör leri püskürtür ateşleme avans noktasını berirler hani vardıya avasn disbirütör o yani ;D

herkese selamlar..bu öğleden sonra 99 model 3.2 frontera için pazarlık yapmaya gidicem..araç yetkili servis bakımlı,110.000 km de.. Satıcının söylediğine göre kaza-boya yok..Aracı büyük oranda asfaltta kullanıcam..nadiren,balığa falan gittiğimde arazi görecek..Tanıdığım bir opel özel servisi ile konuştum, "aracı getir..3 saat falan işimiz var" dedi..önce kaporta ve mekaniği kontrol edecekmiş, sonra şanzımancıya gidip onu kontrol ettirecekmişiz, ardından araziye gidip, arazi viteslerine bakacakmışız..

sizlere 2 tane sorum olacak..1.si; bu araçlarda,özellikle detaylı kontrol etmemiz gereken bir parça-kısım-durum var mıdır? 2.si ise yakıt..araca lpg takılmamış..teknik özelliklerde aracın ortalama 14 litre falan yaktığı yazıyor..15 desek, fullde benzin 4.00 tl, 60 kuruş/km oluyor..bu sitede okuduğum kadarıyla (litre yazıldığını hiç göremedim,hep kuruş yazılmış) LPG tüketimi 40 kuruş/km civarı..(100 kmde kaç litre lpg tükettiğini yazarsanız,çok memun olurum)..bu değerler doğru mudur? lpg takılmasını tavsiye ediyor musunuz? lpg takılınca ekstradan herhangi bir masraf çıkarma olasılığı artar mı?

not:değerler doğru ise:şimdi, ayda ortalama 500 km kullansam, benzinde 300 tl, lpgde 200 tl eder..yani yılda 1200 tl fark olur..ama lpg nin takılma ücreti+muayene+yeni ruhsat vs. min. 2500 tl ediyor..bu da, yaklaşık 2 sene kullandıktan sonra anca lpgden kar edebileceğimi gösterir..

3,2 otomatik vites ve lpg yok diyorsunuz
benzinde 600 kr den aşağı yakmaz lpg de ise 3,50 4 ,0 yakar diye tahmin ediyorum
birde servis aracı 3 saat kontrol edecem diyor ise hiç korkma derim .
ama 3,2 ler nasıl dersen otocepel arkadaşımıza sor derim.

hayırlı olsun .

18891938' Alıntı:
herkese selamlar..bu öğleden sonra 99 model 3.2 frontera için pazarlık yapmaya gidicem..araç yetkili servis bakımlı,110.000 km de.. Satıcının söylediğine göre kaza-boya yok..Aracı büyük oranda asfaltta kullanıcam..nadiren,balığa falan gittiğimde arazi görecek..Tanıdığım bir opel özel servisi ile konuştum, "aracı getir..3 saat falan işimiz var" dedi..önce kaporta ve mekaniği kontrol edecekmiş, sonra şanzımancıya gidip onu kontrol ettirecekmişiz, ardından araziye gidip, arazi viteslerine bakacakmışız..

sizlere 2 tane sorum olacak..1.si; bu araçlarda,özellikle detaylı kontrol etmemiz gereken bir parça-kısım-durum var mıdır? 2.si ise yakıt..araca lpg takılmamış..teknik özelliklerde aracın ortalama 14 litre falan yaktığı yazıyor..15 desek, fullde benzin 4.00 tl, 60 kuruş/km oluyor..bu sitede okuduğum kadarıyla (litre yazıldığını hiç göremedim,hep kuruş yazılmış) LPG tüketimi 40 kuruş/km civarı..(100 kmde kaç litre lpg tükettiğini yazarsanız,çok memun olurum)..bu değerler doğru mudur? lpg takılmasını tavsiye ediyor musunuz? lpg takılınca ekstradan herhangi bir masraf çıkarma olasılığı artar mı?

not:değerler doğru ise:şimdi, ayda ortalama 500 km kullansam, benzinde 300 tl, lpgde 200 tl eder..yani yılda 1200 tl fark olur..ama lpg nin takılma ücreti+muayene+yeni ruhsat vs. min. 2500 tl ediyor..bu da, yaklaşık 2 sene kullandıktan sonra anca lpgden kar edebileceğimi gösterir..

rıfat arkadaşımız doğru söylüyor benzinde 600.tl minumum lpg de ise 350/420 arası yakar araca gelince iyi bir arac kullanırken keyif veriyor haz veriyor öyle bir sorun cıkartan arac değil hele birde siz asfalt da kullanıcam diyorsanız torunlarınıza miras kalır.

çok teşekkürler..şimdi gidiyorum pazarlığa..kısmetse, alıcam.. alırsam, sizin başınızı biraz daha ağrıtırım artık:smiley:

Resimlerini bekliyoruz
tekrar hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR