Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,985
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Tamamen şansa yani
Teşekkürler.

Etiketler

benim ruhsattada arazi aracı diye yazıyor ama şnorkel vinç yok taktırsam bunları ruhsata işletmeme gerek yokmu yani

avcı_87' Alıntı:
benim ruhsattada arazi aracı diye yazıyor ama şnorkel vinç yok taktırsam bunları ruhsata işletmeme gerek yokmu yani

tuv heryerde tuv dür sanırım bizde sorun yok ordada olmaz snorkel saten hiiiçç sorun olmaz vinc hiiç sorun olmaz taktır kardeşim taktır kim tutar fronti yi.işimiz muhatbet bir sorun yok olmaz bunlar arazi aracı cünki oyüzden.

Benim fronterada Pullbar tuv'den sorunsuz geçti problem olmadı diğer saydığınız ekipmanlar bende olmadığı için bilmiyorum, araçları donanımlı olan gezenbilir dostları daha net bir bilgi vereceklerdir.

YSF' Alıntı:
Benim fronterada Pullbar tuv'den sorunsuz geçti problem olmadı diğer saydığınız ekipmanlar bende olmadığı için bilmiyorum, araçları donanımlı olan gezenbilir dostları daha net bir bilgi vereceklerdir.

benim bildiğim olmuyor niye böyle oluyor şöyle bu işinde bir sıtandartı yok biz serviisiz bu arac kesinlikle gecmez diyoruz tuv den arac bazen geciyor lastik bitik öndüzen bitik vs vs pilaka değişimi icin 2008 medel bir arac gönderiyoruz abuk sapık sorun cıkıyor o yüz den emin olarak birşey söylüyemiyorum.

Dun fronteramı muayeneye götürdüm vinçler ve şnorkel gibi donanımlarla muayeneden geçti yalnız rotilde boşluk olduğu için göndermişler onu yaptırıp tekrar gidicem muayeneye gidicek arkadaşlara yardımı olur

merhabalar arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım ve dogrumu yaptım bilemiyorum ama 3.2 frontera aldım..2000 modelde....sizden aracın yakıtı ile iligi bilgi almak istiyorum..tüp taktırmama ragmen şehir içinde 400 krş kadar düşürdük..zorlamadan..daha da düşürebilme şansım varmıdır??? neler yapabilirim..yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...saygılar..cumhur..

Hüseyin ustam senin dükkanın yerini tam olarak bildirirmisin..

AKREP07' Alıntı:
Hüseyin ustam senin dükkanın yerini tam olarak bildirirmisin..

cumhuriyet mh. eski sanayi sitesi 669 sok.no:21 otec opel servisi. Sanayi camisinin altı güney tarafı finas bankın arkası tam olarak tel 3464657 0532 762 0027 ulaşa bilirsin.

..

IMG_0340.jpg

Herkese selamlar
Bu aracı tanıyanınız yada bileniniz varmıdır almay dusunuyorum sizce naslıdır
beylik düzünde galeride

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-bayiden-44-48410231/mega-foto/?photo=2

Bence senin aractan düzgün değil senin aracın daha tok diri duruyor o biraz hayatdan bezmiş intihara beyilli duruyor ;D
yinede sen bilirsin.

ayazağa' Alıntı:
Herkese selamlar
Bu aracı tanıyanınız yada bileniniz varmıdır almay dusunuyorum sizce naslıdır
beylik düzünde galeride

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-bayiden-44-48410231/mega-foto/?photo=2

sen bir usta al da git yanına ama ben önden hasarlıyım diye bağırıyor sanki.. ön tampon köşelerine yumruğunla bir vur (yokla) titreşim sesi verecek mi? çünkü genelde ön tamponu tamir edenler ön tampon köşelerinin altına koyulan contaları unutuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR