Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,986
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

ha bu arad 2.2 lerinde hakkı yememek lazım onlarda bükenbel bir arac 4 kapısı biaraz hb gücüne göre kasa ağır geliyor biraz modifiye motoro bükenbel bir arac yapıyor hani hatırlasanız eskiler iyi bilir ford en iyi yerli tek rakibi kendisi derdi cok haklıydı ısuzu da derdiki güc yürekten gelir opel frontera a kasa yada b kasa tamamen ısuzu yapımıdır biraz aratırısanız öğrenirsiniz.

Etiketler

işte ben saten benim eşşek ;D

y-e185.jpg

Foto-0324.jpg

y-e249.jpg

y-e248.jpg

Foto-0318.jpg

Frontera sportuma 31x10,50 15 jantlastik aldım bu hafta sonu takmayı dusunuyorum daha önce bu lastik ebatını kullanan varmı
Aracın performansını arazi kabiliyetini etkilermi ve yorarmı.

Resim 022.jpg

ayazağa' Alıntı:
Frontera sportuma 31x10,50 15 jantlastik aldım bu hafta sonu takmayı dusunuyorum daha önce bu lastik ebatını kullanan varmı
Aracın performansını arazi kabiliyetini etkilermi ve yorarmı.

Merhaba

Fazla sorun olmacağını düşünüyorum,tabii biraz güç kaybi olur.
Bende 33x9.5x16 lastik var hissedidilir bir güç kaybı vat.

Murat bey teşekkürler
Araca agır gelip de sag solu kırmasında güç kaybı sorun değil :smiley:

Evet lastikler tamam görüntü süper oldu .
ve bir deneme gezisi :smiley:

Fotoğraf-0093.jpg

Fotoğraf-0095.jpg

Fotoğraf-0102.jpg

Fotoğraf-0106.jpg

Merhaba
Güzel olmuş hangi aracın şnorkeli bu?

orjınal opel frontera snorkeli bu arada arkadaşlar (A) KASA YADA(B) KASA snorkelleri bulunmakta şipariş üstune getirde biliyoruz.2 hafta sürecinde. tum fronteracı arkadaşlara hayırlı olsun artık frontera snorkeli türkiyede mevcut araclar olacak.

Güzel olmuş hangi aracın şnorkeli bu?

teşekkür ederim az uğraşmadım bulmak için artık hepsi mevcut frontera modellerinin.

otecopel' Alıntı:
orjınal opel frontera snorkeli bu arada arkadaşlar (A) KASA YADA(B) KASA snorkelleri bulunmakta şipariş üstune getirde biliyoruz.2 hafta sürecinde. tum fronteracı arkadaşlara hayırlı olsun artık frontera snorkeli türkiyede mevcut araclar olacak.

Biraz daha detaylı resim alabilirmiyiz? Bu safari marka şnorkel mi? Birde Frontera A nin hava girişi sağ tarafta bunun için var mı fiyat?

selamlar

MURAT

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri