Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,696
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

98 Mode3l Frontera 2.2 için snorkel nereden temin edebilirim? Bilgisi olan warsa yardımcı olursa sewinirim.

Etiketler

kısa zamanda burada yazıcam. var amma şu anda pahallı ve 55 günde geliyor güvenirliğini şu anda tam olarak emin olamadık.bu Rd tüm fronterA 1996 den 2005 modellere kadar olan arac ların arac sahiplerin herkezin haberi olacak.

Selam

Buda benim fronti

11111111.jpg

benn4.jpg

Merhabalar,

Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgünaracın frontera olduğuna karar verdim.

İncelemekte olduğum bikaç araç var ama öncelikle nelere dikkat etmeliyim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,

Merhabalar,

Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgün aracın frontera olduğuna karar verdim.

Saygılar,

Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgünaracın frontera olduğuna karar verdim.

Saygılar,

tabiki ilk önce hangi marka olursa koronik arıza değimiz arıza tipleri vardır arac sizin anlıcanız dilde yada terimde navara cok fazla zorlarsan offraod da ön defransiye li kırar tayota arka aks ları kırar ve şanzıman dişlerini kırar nıva 60km yol yap sankı 3000km durmadan yol yapmışgibi turşun cıkar suziki mükenbel bir arac frontera 3.2 si alırsan sadece automatic şanzıman nı en fazla arıza cıkartır tabiki bütce meselesi ben ce opel frontera 3.2.210hb eşi bulunmaz bir arac ben iki yıldır off raod da kollanıyorum bugüne kadar sadece bir kelre automatic şanzımanını yaptım oda daha ön ce omega şanzıman kiti kullanmışlar onun hariçinde bir sorun yaşamadım tabiki 2 el bir arac tamamen şas işidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR