Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,018
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Biraz daha detaylı resim alabilirmiyiz? Bu safari marka şnorkel mi? Birde Frontera A nin hava girişi sağ tarafta bunun için var mı fiyat?

selamlar

MURAT
Doğrudur safari snorkel kendime maliyeti 850.00tl +%18 kvd ye geldi biraz pahallı ama muhteşem. frontera a kasaların da fiyatı hemen hemen aynı 50$ Dolar daha ucuz.

Etiketler

Biraz daha detaylı resim alabilirmiyiz? Bu safari marka şnorkel mi? Birde Frontera A nin hava girişi sağ tarafta bunun için var mı fiyat?

selamlar

MURAT

Benim fotoraf makinesinden cekip attıklarımı sistem kabul etmiyor ben bunları cep tlf dan cektim varsa e posta adresin oraya atarım.

ardaşlar bu arada benım arac satılık ilgilenen olursa tam 1 yıl garantili opel servis kaşesi ile henüz 20000km de ilginelen arkadaşlarolursa 0532 762 00 27 gsm

arkadaşlar şiparişleriniz olursa 2 haftadan önce bana haber vermeniz yeterlidir.e posta adresim yada gsm kayıtlarda mevcut.

Güzel fotoğraflar gerçekten.

Bu fronti modifikasyon işini İspanyada çok iyi yapıyorlar gördüğüm kadarı ile arkadaşlar. Şu azımızın suyunu akıtan tam modifikasyonlu frontilerin çoğu İspanyadan gelen fotolar. İspanya ile bağlantıya geçen oldumu ? 3 kapı 2.2 dizel fronti için 4 inc yükseltme, ön tampon, snorkel falan kaçe mal olur acaba ?

Yav birde şu 2.2 ler nasıldır ben frontera sport u satıp almak istiyorum çok olumsuz şey okudum .
2.2 kullananlardan bilgi ala bilirmiyim parça durumu parça fiyatları yakıt durumu .

Bu fronti modifikasyon işini İspanyada çok iyi yapıyorlar gördüğüm kadarı ile arkadaşlar. Şu azımızın suyunu akıtan tam modifikasyonlu frontilerin çoğu İspanyadan gelen fotolar. İspanya ile bağlantıya geçen oldumu ? 3 kapı 2.2 dizel fronti için 4 inc yükseltme, ön tampon, snorkel falan kaçe mal olur acaba ?

4 inc yükseltme 800.00tl ön tanpon yeni model ARB vinc aparatlalıyla beraber tabi finc hariç 900.00 tl snorkel 850.00tl

« Yanıtla #69 : Bugün 11:07:50 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Yav birde şu 2.2 ler nasıldır ben frontera sport u satıp almak istiyorum çok olumsuz şey okudum .
2.2 kullananlardan bilgi ala bilirmiyim parça durumu parça fiyatları yakıt durumu .

İyibir arac dır sadce motor 2,2 olduğu için biraz motor gücü düşük geliyor o yüzden kötü konuşuluyor bence tatlı bir arac.

Forentera snorkel bir modeli sağ yada sol camurluk sinyalın altından cıkıyor tavan üst sacına monte ediliyor.

SIMUA.jpg

otecopel' Alıntı:
Forentera snorkel bir modeli sağ yada sol camurluk sinyalın altından cıkıyor tavan üst sacına monte ediliyor.

selam
Ben frontera için şnorkel ariyorum bu sağ taraf ise (yolcu tarafı).Bana daha detaylı resim gönderbilrimisınız?

warnlandrover@hotmail.com

selanlar

damast' Alıntı:
selam
Ben frontera için şnorkel ariyorum bu sağ taraf ise (yolcu tarafı).Bana daha detaylı resim gönderbilrimisınız?

warnlandrover@hotmail.com

selanlar

var tabiki amma şu anda flaş belleğimi arıyorum öğleden beri bulamıyorum herşey onun içinde görseller ve montaj aşama aşama montaj basit biz bunların italatını yapıcaz amma fiyatları 850tl ile 1200 tl arası değişiyor bunlar safari marka. Daha ucuz olanları var cin de onları araştırıyoruz onlarda 600 tl gibi rakamlar bakıcaz eyerki bunla ilgi şipariş alırsak turkıye piyasasına getiricem.

otecopel' Alıntı:
var tabiki amma şu anda flaş belleğimi arıyorum öğleden beri bulamıyorum herşey onun içinde görseller ve montaj aşama aşama montaj basit biz bunların italatını yapıcaz amma fiyatları 850tl ile 1200 tl arası değişiyor bunlar safari marka. Daha ucuz olanları var cin de onları araştırıyoruz onlarda 600 tl gibi rakamlar bakıcaz eyerki bunla ilgi şipariş alırsak turkıye piyasasına getiricem.

süper olur vallahi süper
selamlar

damast' Alıntı:
süper olur vallahi süper
selamlar

teşekkürler. herşey fronti için bizim neyimiz eksik diyerlerinden yok bu aracın snorkeli diyenler görsünler varmı yokmu bu arac offraod olmaz şu olmaz bu olmaz.

yeni nesil carbonkılın karbon değerleri %10 düşürüyor buda aracınız daha ekonomik ve kw gücünü arttırıyor.

IMG_0228.jpg

IMG_0229.jpg

Herkese selamlar
Frontera sport umu muayeneye götüreceğim
Ne yapmam yada neye dikkat etmem gerek ön ve arka vinç var ön koruma barı 31 lastikler şnorkel bunlar muayenede sorun oluyormu bilgisi olan varmı birde şasi numarasına bakıyorlarmış arka sağ tekerin oraya o kadar baktım bulamadım.

ayazağa' Alıntı:
Herkese selamlar
Frontera sport umu muayeneye götüreceğim
Ne yapmam yada neye dikkat etmem gerek ön ve arka vinç var ön koruma barı 31 lastikler şnorkel bunlar muayenede sorun oluyormu bilgisi olan varmı birde şasi numarasına bakıyorlarmış arka sağ tekerin oraya o kadar baktım bulamadım.

sase nosu sağ arka tekerin orada boyanmış olabilir üstü. bizim burada tuv sorun cıkarmıyor sorduğum zamanda russata işli değil pilan poroje yok
verilen cevap şu oldu sizin aracınızın russatında arazi aracı yazıyorsa problem yok ve bizim buradaki arkadaşlar tuv den gecetdi venüz benım nuanem gelmedi bildiğim bu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri