Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,017

Etiketler
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

komple boyalı diyor ama kaputla çamurluğun boyası bile birbirini tutmuyor nası boyamışlarsa.. arkdaşların da dediği gibi uzak dur diyor bağıra bağıra

Satılmış zaten
bakmaya devam
Teşekkürler.
:smiley:

Merhaba arkadaslar,
Bir suredir Frontera yla ilgili yazismalari izliyordum...3 hafta once bir Frontera a 2.2 aldim...Ancak sanirim istanbul da iyi bir servise ihtiyacim var...Sizler bu konuda cok tecrubelisiniz...Bildiginiz, saglik verebileceginiz frontera konusunda iyi bir servis varsa yardimci olursaniz cok sevinirim...
Tesekkurler,

kemalalp' Alıntı:
Merhaba arkadaslar,
Bir suredir Frontera yla ilgili yazismalari izliyordum...3 hafta once bir Frontera a 2.2 aldim...Ancak sanirim istanbul da iyi bir servise ihtiyacim var...Sizler bu konuda cok tecrubelisiniz...Bildiginiz, saglik verebileceginiz frontera konusunda iyi bir servis varsa yardimci olursaniz cok sevinirim...
Tesekkurler,

selam, genelde nerede servis arıyorsunuz? istanbulun hangi yakasındasınız? Aracın bir problemi falan varmı?
bir de aracınızın fotolarını eklerseniz bir görelim ;)

Aslinda Bozcaada da oturuyorum...Ama oralarda tamir biraz kisiltli...Bu yuzden istanbul a geldikce servisle ugrasabilecegim...Geldikce de Ulus ta kaliyorum (3 gun buradayim) Maslak Sanayii veya eski sanayii tercih edebilirim...Muayeneden gecti ancak difransiyeleden az da olsa ses geliyor ve ismini unuttum ama arka teker birseylerinde bosluk varmis...Cahilligimi mazur gorun ltf...:smiley:
Aracin foto asagida

[attachment=1]

IMG_3389.jpg

aracınız çok derli topluymuş. maşallah :smiley:
şimdi. muhtemelen şaft istavrozundan geliyordur. yağsız kalmıştır. o parça değişecek. opel cihan oto dan parçayı bulabilirsiniz. ben 70 TL ye almıştım bir kaç ay önce. motor ve mekanik bakımları için Opel özel servislerine gitmelisiniz. yetkili servis değil ama onlar kadar donanımlı oluyorlar. maslak sanayide hiç tamir yaptırmadım o yüzden yer tavsiye edemeyeceğim. yaz kış antifriz kullanmayı unutmayın en az 60 su 40 antifriz... yoksa paslanma yüzünden soğutma zayıflıyor. zaten max seviyelerde olan motor hararet yapıyor.

Cok tesekkur ederim Cem,
Bu gun difransiyel indirildi ve yarin disransiyelci ye gidecek...Bosluk saga sola degil de teker yonunde ileri geri...Bakalim yarin ak mi kara mi anlayacagiz...:smiley:
Selamlar,

kemalalp' Alıntı:
Cok tesekkur ederim Cem,
Bu gun difransiyel indirildi ve yarin disransiyelci ye gidecek...Bosluk saga sola degil de teker yonunde ileri geri...Bakalim yarin ak mi kara mi anlayacagiz...:smiley:
Selamlar,

inşallah az masraflı bir şey çıkar.

Bu gun difransiyel sokuldu...Bizim fronti uzun sure yatmis ve Bilya lar yagsiz kaldigindan karincalanmis...Inanilmaz parca problemi yasadik...Sirasiyla:
- Difransiyel yan bilyalarini aradik Turkiye de bulamadik Turkiye de diyorum...Maslak taki Bilya A.S. Fikret bey tum tanidigi bildigi tum sehirlerdeki bilyacilari aradi mail atti ama bulamadi...Bilya olcusu dis 362 A X - gobek 368 A TIMKEN...En sonunda mecburen eski bilya disi kullanildi ve gobek 368 A bulduk usta bir sekilde uyduracak...
- Tornaci sag arka teker aks bilyasini sokerken Yuzuk ve ayni zamanda ABS sensoru olan parcayi paralayip bilyayi soktu ve biz Turkiye de bu parcayi da bulamadik...Mecburen ABS yi iptal edip tornada ona benzer bir parca yapilacak ve yarin takilacak...
- Oguz usta Istavroz un boslugunu almis orda bir problem yok...
Bu bulunamayan parcalari ya yurtdisindan (Bulablirsem tabii) yada Opel parcasindan siparis edecegim...Bu konudaki tavsilerinizi rica ediyorum...Hatta parca katalogundan parca numarasi verme sansiniz varsa cok sevinirim...Bu yasadiklarimi sizinle paylasmak istedim...Ozellikle Tornacinin arka aks bilyasini sokerken ABS sensorunu mecburen keserek sokmesi gerektigini bu yuzden parcayi tedarik ederek bu ise girismesini tavsiye ederim...:(
Selamlar,

Bu arada su ana kadarki toplam masraf 700 tl civari olacak... :-[

parcanın resimlerini cekip buraya atarsan parca no larını sana yazarım birde şase nosu motor nosu lazım olur net olarak parca doğru olur.

Yarin yine Ataturk Sanayi deyim cekip gonderebilirim...

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR