Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Al sana bir tane daha, :) Kolaylıklar dilerim. Bensiz bu başlık olmaz diye düşündüm. Selamlar.

2. sertem41

Hella comet 500ff sis farı

Ynt: Hella comet 500ff sis farı Ben göz koydum Kursad Bey. :D :D :D 4 tanesi 250 diyor sanıyorum, toplam diye belirtmiş.
  3. sertem41

Hella comet 500ff sis farı

Ynt: Hella comet 500ff sis farı Bir arkadaşım arıyordu, haber vereyim bari.

4. sertem41

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR

Ynt: SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR Toplam da 3 adet telsiz var gibi, 2 tane si AM-FM, bunlardan birinin maykı yok, bunların fiyatı 250 TL demiş. Digeri ise AM telsiz, onunda maykı yok, bunun da fiyatı 80 TL demiş. Benim anladığım bu.
  5. sertem41

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR

Ynt: SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR Anladığım kadarıyla; SATILIK 2 ADET AM FM MİDLAND ALAN 100PLUS 40 KANAL CB MOBİL CİHAZ, 2 SİNİN FİYATI 250TL SATILIK 1 ADET MİDLAND ALAN 199-A 40 KANAL AM CB MOBİL CİHAZ FİYATI 1 ADET 80TL Maykı olmayan cihazlar ise 1...

6. sertem41

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye +1

7. sertem41

Dizel Toyota Seçiminde Yardım

Ynt: Dizel Toyota Seçiminde Yardım +1
  8. sertem41

Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni

Ynt: Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni Ben avukatlık yapmıyorum sayın arkadaşım, senin vermiş olduğun ilan da sorulan sorulara vermiş olduğun cevapların tutarsız olduğunu gördüm ve yorumumu yaptım. Neyse uzatmanın anlamı yok hayırlı satışlar.
  9. sertem41

Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni

Ynt: Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni Özelden mesaj attım, bakarsanız...

10. sertem41

Aktiflik

Ynt: Aktiflik wavv diyorum sana, bence sınavları değilde sonuçlarını atlatabilmen gerecek. Sana iyi geceler demek istiyorum artık, umarım anlayabilmişindir.
  11. sertem41

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Kamp etkinliğine katılamam ama cafe buluşmasına katılırım ;D ;D

12. sertem41

Kocaelide etkinlik

Ynt: Kocaelide etkinlik Canım arkadaşım, süper fikir... Deniz ayarlar bu işleri, gelir üstesinden.
  13. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Orhan Abi Deniz'e yüz verme sonra bana kalıyor ihale... :D :D . Umarım Umutla bağlantı kurmuşsundur. Saygılar.
  14. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Kaertepe TRT verici istasyobu, Rakım 2000 mt. Muhteşem bir hava muhteşem manzara, görülmeye değer. Araç içinse herşey kısmet, önemli değil.... ;)

15. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ...
  16. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hadi bizden bir kaç kare gelsin...
  17. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Nereye gidersen git sonuçta İzmitten geçmen lazım Orhan Abi, bekleriz bizde. Saygılar.

18. sertem41

2001 model discovery 2

Ynt: 2001 model discovery 2 Babalar günü hediyesi olarak kabul edebilirim. :D :D :D
  19. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu saatte sizle uğraşamıcam, :D :D ben gidim yatayım, yarı gene bir yerlere gidicem, kalın sağlıcakla. Barışım, bi ara telefonlaşalım, sanada iyi geceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri