Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 799,556
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

hadi bizden bir kaç kare gelsin...

SAM_1207.JPG

SAM_1215.JPG

SAM_1333.JPG

SAM_1208.JPG

SAM_1326.JPG

Etiketler

abi mekan neresi izmit meteor radarmı ::smiley:
aracı almayanlarda pişmandır bunları görünce
hele bi 2012 ye girelim abi

aslanaybars' Alıntı:
abi mekan neresi izmit meteor radarmı ::smiley:
aracı almayanlarda pişmandır bunları görünce
hele bi 2012 ye girelim abi

Kaertepe TRT verici istasyobu, Rakım 2000 mt. Muhteşem bir hava muhteşem manzara, görülmeye değer.

Araç içinse herşey kısmet, önemli değil.... ;)

evet abi mekan süper gercekten de ;)
evet arac işi nasip kısmet her zaman ama dediğim gibi 2012 de hersey olabilir benim açımdan ;)
saygılarımla

serhat abi seni yakalamısken bi kac soru sorcam
senin araca hiç bişeyle oynamadan kaclastik takılır max. yani veya oynayarak en fazla ne takılır ;)

Sanırım resimleri küçültmenin bir yolunu buldum du bakayım diğer resimlerini de koymaya çalışayım bakayım şu canavarın...

DSCF0029 kopyala.jpg

DSCF0030 kopyala.jpg

DSCF0031 kopyala.jpg

DSCF0032 kopyala.jpg

DSCF0033 kopyala.jpg

aslanaybars' Alıntı:
serhat abi seni yakalamısken bi kac soru sorcam
senin araca hiç bişeyle oynamadan kaclastik takılır max. yani veya oynayarak en fazla ne takılır ;)
Abi bence bir 33" kaldırır oynamadan ama sağlam bir yerde askıda kalırsa falan o lastiğin ilk vuruntusunu çamurlukta hissedersin.Oynarsan da (fazla oynama yapmadan , extreme modifiye elemanlarını katmadan)herhalde 38"e falan çıkabilir ama arazide 500 metrede bir aks kesersin. :D , bu canavarın ideal lastiği 33",35" extreme (mümkünse silverstone) lastik bence. 5" de yükseltme olsa giremeyeceğin , çıkamayacağın yer yok. düz dizelle şov yaparsın. :D

Selamlar , Deniz .

Merhaba Eko,

Kendi aracımı satın almadan önce ben de öyle idim. söylediklerini çok iyi anlıyorum :D
Umarım en kısa zamanda, hayalindeki Defender'ına kavuşursun.

Defender seven herkesin bir Defender sahibi olmasını dilerim.

Sevgiler,

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR