Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,045
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

git bakalım gümüşokçu dostum... çok güzel fotolar. Koyduğun resimlerden ikinci serideki ilk fotoğraftaki defenderin aynını yapmaya çalışıyorum benim LAMİA yı.. İnşalah bir gün olur diye umuyorum. :smiley:
Bu arada hem şu canavarın ikinci parti resimlerini koyayım hemde size bizim buralardan bir JEEP fıkrası yazayım neşelensin ortalık...

Temel, dere kenarında oturuyormuş. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.
Temel:- Derin değildir geçebilirsin demiş.
Adamda Temel'e güvenerek suya jeepiyle girmiş.
Jeep bir anda sulara gömülmüş. Kan ter içinde sudan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış:
-Hani derin degildi ulan.
Temel :- Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu su beline geliyordu demiş..! ;D

LAND olsa suya gömülmezdi bence.... ;D

DSCF0034 kopyala.jpg

DSCF0038 kopyala.jpg

DSCF0039 kopyala.jpg

kopya.jpg

Etiketler

eko eko' Alıntı:
git bakalım gümüşokçu dostum... çok güzel fotolar. Koyduğun resimlerden ikinci serideki ilk fotoğraftaki defenderin aynını yapmaya çalışıyorum benim LAMİA yı.. İnşalah bir gün olur diye umuyorum. :smiley:
Bu arada hem şu canavarın ikinci parti resimlerini koyayım hemde size bizim buralardan bir JEEP fıkrası yazayım neşelensin ortalık...

Temel, dere kenarında oturuyormuş. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.
Temel:- Derin değildir geçebilirsin demiş.
Adamda Temel'e güvenerek suya jeepiyle girmiş.
Jeep bir anda sulara gömülmüş. Kan ter içinde sudan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış:
-Hani derin degildi ulan.
Temel :- Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu su beline geliyordu demiş..! ;D

LAND olsa suya gömülmezdi bence.... ;D
Jeepin adı , landin tadı. :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Eko,

Kendi aracımı satın almadan önce ben de öyle idim. söylediklerini çok iyi anlıyorum :D
Umarım en kısa zamanda, hayalindeki Defender'ına kavuşursun.

Defender seven herkesin bir Defender sahibi olmasını dilerim.

Sevgiler,

Barış

Dileklerin için saol dostum ama şunu söyleyeyim ki benim bir DEFENDER im var zaten de bu senin de gönderdiğin resimlerdeki gibi aksesuarları falan ekleme derdindeyim. burada resimleri de var adı da LAMİA :smiley: Ama işte bu resimlere bakınca çok boşmuş, daha doğrusu eksikmiş gibime geliyor, ondan öyle dedim....

sertem41' Alıntı:
Kaertepe TRT verici istasyobu, Rakım 2000 mt. Muhteşem bir hava muhteşem manzara, görülmeye değer.

Araç içinse herşey kısmet, önemli değil.... ;)
Arka tekerde ki taş işi bozmuş, tüm karizma gitmiş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR