Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,411
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Nereye gidersen git sonuçta İzmitten geçmen lazım Orhan Abi, bekleriz bizde.

Saygılar.

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
umut teşekkür ederim ,festivalden sonra bir yola çıkacağız, rota belli değil fakat yol üstündeki tüm dostlara ,kısmet olursa uğrayacağım akçay tarafından geçersek bir çayını içmek isterim.

Bir çayla kurtarabileceğini hiç sanmıyorum Orhan abi :smiley:

sertem41' Alıntı:
Nereye gidersen git sonuçta İzmitten geçmen lazım Orhan Abi, bekleriz bizde.

Saygılar.

kesin :D :D :D zaten denize bi tur sözüm var. :D
izmitte defender sahibi ,aselsan bayii bir arkadaşımız vardı değilmi? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum .eğer tanıyorsan senden ricam telofonlaşmamızı sağlıyabilirmisin,geçen sene festivalde aldığım telsizi hediye ettim şu an telsizim yok. (0535 413 46 26 )

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
kesin :D :D :D zaten denize bi tur sözüm var. :D
izmitte defender sahibi ,aselsan bayii bir arkadaşımız vardı değilmi? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum .eğer tanıyorsan senden ricam telofonlaşmamızı sağlıyabilirmisin,geçen sene festivalde aldığım telsizi hediye ettim şu an telsizim yok. (0535 413 46 26 )
:D :D Eyvallah abi , mutlaka uğra tur falan bahane.. :smiley:
Doğru hatırlıyorsun abi , telsizci abimiz Umut abimiz. Telefon numarası 0532 332 05 74 olması lazım. Facebookdan baktım bende. :smiley:

Selamlar olsun , Deniz.

Assasin' Alıntı:
:D :D Eyvallah abi , mutlaka uğra tur falan bahane.. :smiley:
Doğru hatırlıyorsun abi , telsizci abimiz Umut abimiz. Telefon numarası 0532 332 05 74 olması lazım. Facebookdan baktım bende. :smiley:

Selamlar olsun , Deniz.

not ettim sabah arayacağım sağolasın deniz

Orhan Abi Deniz'e yüz verme sonra bana kalıyor ihale... :D :D
.
Umarım Umutla bağlantı kurmuşsundur.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Orhan Abi Deniz'e yüz verme sonra bana kalıyor ihale... :D :D
.
Umarım Umutla bağlantı kurmuşsundur.

Saygılar.

eh baba olmak böyle birşey işte , fatura adresi belli :D :D :D Allah nazar vermesin,
umut'la bugün görüştüm,oda festivale gelecekmiş ,orada halledeceğiz .

göktu' Alıntı:
abi sana zahmet vermek istemem ama, süper olurdu ;D

sonunda yakaladım göktuğ ,metresi 15 tl diyor.[attachment=1]

DSC01226.jpg

aracın son halini görmedim kamerada kalan bir iki kare daha. (oto mekanik)[attachment=1][attachment=2]

DSC01223.jpg

DSC01225.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR