Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,415

Etiketler
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

umutkaptan' Alıntı:
orhan abi selam nerelerdesin?

umut merhaba ,annemin biraz sağlık sorunları vardı ,yaşlılık işte o yüzden uzak kaldım ,toparlandık iyiyiz sizler neler yaptınız ,çamur yokmu çamur. :D

Merhaba Orhan Bey, uzun zamandır siteye girememiştim. Sizin konuyu 2 saatte baştan sona okudum. Aracı çok güzel toplatmışsınız. Allah güle güle binmeyi, kazasız belasız gezip tozmayı nasip etsin.
Ben de bir defender hastasıyım inşallah Allah bize de böyle güzel bir araç nasip eder.
Selamlarımla..

Orhan abi , 11 Aralık pazar günü etkinliğimiz var. Gelmenden büyük mutluluk duyarız.. :smiley: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81644.0

AFRİKALI' Alıntı:
Merhaba Orhan Bey, uzun zamandır siteye girememiştim. Sizin konuyu 2 saatte baştan sona okudum. Aracı çok güzel toplatmışsınız. Allah güle güle binmeyi, kazasız belasız gezip tozmayı nasip etsin.
Ben de bir defender hastasıyım inşallah Allah bize de böyle güzel bir araç nasip eder.
Selamlarımla..

mehmet bey merhabalar ,
bende epeydir siteye girememiştim mesajı yeni gördüm ,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,istediğim gibi oldu bende çok seviyorum ,bu güzelliği ortaya çıkaran hüseyin akbulut'a buradan birkez daha teşekkür ederim,umarım sizde gönlünüzdeki aracı yaparsınız,hep söylerim ,diğer araçlar sadece bedenimi gezdiriyor,defender ruhumu gezdiriyor,bunu bilen bilir.
selamlar.[attachment=1]

DSC01265.jpg

Ynt: Bir Yaşam Biçimi ,bir Tutkudur Defender

Orhan Bey
Sırf aracınıza bayıldığım için üye oldum foruma. Biz de arkadaşımla defender 110 aldık. tabi konuya yabancıyız. yavaş yavaş forumlara bakınıyoruz. ama sizinkini görünce sadece baktık ve öyle kalakaldık. Allah kaza ve belayı sizdn uzak tutsun. acaba bazı konularda burdan soru sorsak yardımcı olabilirmisiniz. Biz Trabzon dan yazıyoruz size burada hem imkanlar kısıtlı tabi bizdede para kısıtlı :'( :'( motor , lastik ve yayalar konularında sorularımıza yanıtlar arayacaz. şimdidn teşekkür ediyoruz. iyi gezmeler diliyoruz.

çok teşekkür ederim ali bey
siteye giremiyordum şifre sorunundan dolayı
sosyal hesaptan girebildim
iyi dilek ve temennileriniz için de ayrıca teşekkür etmek isterim
cevap verebileceğim yardımcı olabileceğim konular olursa zevkle cevaplarım ..

20141006_085650.jpg

hoş buldum emre
site epey yavaşlamış sanki yada benim cihaz eskidi .:smiley:

20140623_131015.jpg

hahahaha merhaba derya
evdeyim evdeyim LR buluşmasına hazırlanıyorum:smiley:

20140604_112559.jpg

DSC03749.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR