Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,417
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

dopamin' Alıntı:
Orhan bey merhaba bahsettiğiniz ziftli alüminyum izolasyon malzemesi sesi ve vibrasyondan doğan uğultuyu büyük ölçüde kesiyor ama yüzeye iyi yapıştırılmadığı takdirde altına giren suyun buharlaşma şansı pek kalmıyor çürüme hızlanıyor çok iyi yapıştırmak gerekiyor kolay gelsin

ömer bey çok doğru ,sorun yaşayan dostlarımız oldu ,fakat her işin ustası var ,önce kalıplar halinde kesiyor,biraz ısıtıyor,sonra alt koruyucuyu söküp,serdikten sonra tekrar ısıtarak, rulo ile üzerinde gezerek sabitliyor,bu ustaların işi gücü defender,o yüzen gönlüm rahat,işlerini doğru ve güzel yaptıkları için ,sıkıştıramıyorum, :D :D umarım festivale yetişir. :(

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Orhan Abi,

Tek kelime ile muhteşem oldu araç :D Katalog çekimi gibi çıkıyor tüm fotoları ;D

Maşallah

teşekkür ederim barış ,merhaba
benimde içime sindi , keyfini sürmek nasip olur inşallah :D

DR.ÖZHAN' Alıntı:
teşekkur edrim orhan abi verdiğin bilgiler için tavanda kulandıgın malzeme senın kıyle aynı sanırım, zemın işine girmedim daha arka koltuklarda degişiklik düşünüyorum iki adet kapaklı bölmelere ihtihacım olacak aracda kapılar için tchıbo dan izalasyon malzemesı almıstım kullanmaktan vazgectım yeterlı görmedim malzemeyı, bide orta eksozuz oldugu bölüm asırıisinıyor onun için taban izalasyonu yapmam sart. yerde kullandığın malzemenın toplam kalınlıgı nedır? tavan döşemeside cok güzel olmuş bu arada.

kolay gelsin ,tabana serili malzemeler 3mm su,1cm ısı ve ses yalıtımı ayrıca halı ve def. paspasları sanırım 2,5 veya 3,5cm civarı oluyor,tavan daha aydınlık oldu ayrıca iç aydınlatmayı iki adet yaptık,bagaj bölümü bile ışıl ışıl oldu.

kabasakal73' Alıntı:
maşşallah,
tam hayalleri süsleyen bir araç olmuş,
kazasız belasız günler

teşekkür ederim,bilge umarım aradığın aracı tez zamanda bulursun, HAYAL ETTİĞİN GİBİ YAŞA.

biracayipadam' Alıntı:
arac gercekten mukemmel olmus,kac model acaba?

takip edenlerden belkide sormak isteyen vardir,ben hemen sorayim :smiley: araci satarmisiniz?bence cok taliplisi olacaktir.:smiley:

yurt icinde yasasaydim pazarliga baslamistim herhalde...

gercekten cok guzel,

merhaba araç 91 model benim eski off road aracım ,yeni kamp aracım ,ilgine teşekkür ederim fakat satmak için yapmıyorum türkiyeye dönerseniz, a dan z ye sizede yaparız bir tane, yapan ustaların tamamı arkadaşlarımız ve bu işi gerçekten bilen insanlar.sağlıkla kal.

Geçen gün tesadüfen gördüm aracı Atatürk Oto Sanayide ,pek bir cici kamp aracı olmuş,kesene bereket kardeşim,güle güle iyi günlerde kullan...... :smiley:

onkel' Alıntı:
Geçen gün tesadüfen gördüm aracı Atatürk Oto Sanayide ,pek bir cici kamp aracı olmuş,kesene bereket kardeşim,güle güle iyi günlerde kullan...... :smiley:

sağolasın iyilikle kal.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
döşemecimiz özkan usta getirmiş fakat ben karaköyün şişhane tarafından bir iki yıl önce , başka bir iş için almıştım , istersen gittiğimde bakayım,bir kartvizitlerini alırım,
abi sana zahmet vermek istemem ama, süper olurdu ;D

Maaşallah, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Tabanı hep düz bassın...

DR.ÖZHAN' Alıntı:
cok güzel gidiyor cok teşekkurler orhan abı. ;)

sağolasın, araç üstü çadıra karar verememiştim fakat bu gün bir arkadaşın aracına monte ettiler ,bayıldım vallahi,bakalım değeli kağıt sorununu aşarsak bende birtane takacağım. ;)

sword7' Alıntı:
Maaşallah, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Tabanı hep düz bassın...

umut teşekkür ederim ,festivalden sonra bir yola çıkacağız, rota belli değil fakat yol üstündeki tüm dostlara ,kısmet olursa uğrayacağım akçay tarafından geçersek bir çayını içmek isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.