aslanaybars
HI-LUX 1985...2.4.LN56
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER
:
:
???
:
aslanaybars' Alıntı:::
???
aslanaybars' Alıntı:abi ilk önce aydınlatıcı cevabın için tesekkür ederim..
evet hersey kişinin zevkinde ve maddiyatında bitiyo sonucda ama gercekten böyle güzelliği görünce insan neden olmasın diyor olursa böyle olsun olmazsa hiç olmasın
kesin ve net olarak böyle bi alet yapcam 3-5 yıla bunun alt yapısını kurarak bu işlerde hersey para sonucda ki devir malum parasız hiç bişey olmuyo
gercekten güzel işler heveslendiren işler bunlar
he birde komple anahtar teslim anlasabilirsin demişsin aslında buda güzel bişey projeni çiz anlas ve bin uzun yıllar buda mantıklı gercektenn hele benim gibi günün 15 saati işiyle mesgul olan biri için(tabi şimdilik)
abi ben bu işlerin takibindeyim bilhassa senin bu arac benim amacıma kafama herseyime uyan bi arac oldugu için
saygılarımla orhan agabey...
DR.ÖZHAN' Alıntı:gercek ten cok güzel arac işcilikte cok güzell oluyor,, emeginize saglık uzunyıllar hizmet edecek bi arac cıkıyor ortaya.
selamlar
özhan
DR.ÖZHAN' Alıntı:daha dur abi,,gezcez tozcaz camur olcaz biz aracalrın bakımlarını yapalımda onlarda bize hizmet eicek daha .
![]()
DEMİRAL' Alıntı:Orhan bey biraz konu dış ama aracıma jant yaptıracağım offsetli 3,5 cm düşünüyorum fikriniz nedir tekrar hayırlı olsun![]()
Assasin' Alıntı: