Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,955

Etiketler

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

abi ilk önce aydınlatıcı cevabın için tesekkür ederim..
evet hersey kişinin zevkinde ve maddiyatında bitiyo sonucda ama gercekten böyle güzelliği görünce insan neden olmasın diyor olursa böyle olsun olmazsa hiç olmasın ;)
kesin ve net olarak böyle bi alet yapcam 3-5 yıla bunun alt yapısını kurarak bu işlerde hersey para sonucda ki devir malum parasız hiç bişey olmuyo ;)
gercekten güzel işler heveslendiren işler bunlar
he birde komple anahtar teslim anlasabilirsin demişsin aslında buda güzel bişey projeni çiz anlas ve bin uzun yıllar buda mantıklı gercektenn hele benim gibi günün 15 saati işiyle mesgul olan biri için ;)(tabi şimdilik)
abi ben bu işlerin takibindeyim bilhassa senin bu arac benim amacıma kafama herseyime uyan bi arac oldugu için
saygılarımla orhan agabey...

gercek ten cok güzel arac işcilikte cok güzell oluyor,, emeginize saglık uzunyıllar hizmet edecek bi arac cıkıyor ortaya. :smiley:

selamlar
özhan

aslanaybars' Alıntı:
abi ilk önce aydınlatıcı cevabın için tesekkür ederim..
evet hersey kişinin zevkinde ve maddiyatında bitiyo sonucda ama gercekten böyle güzelliği görünce insan neden olmasın diyor olursa böyle olsun olmazsa hiç olmasın ;)
kesin ve net olarak böyle bi alet yapcam 3-5 yıla bunun alt yapısını kurarak bu işlerde hersey para sonucda ki devir malum parasız hiç bişey olmuyo ;)
gercekten güzel işler heveslendiren işler bunlar
he birde komple anahtar teslim anlasabilirsin demişsin aslında buda güzel bişey projeni çiz anlas ve bin uzun yıllar buda mantıklı gercektenn hele benim gibi günün 15 saati işiyle mesgul olan biri için ;)(tabi şimdilik)
abi ben bu işlerin takibindeyim bilhassa senin bu arac benim amacıma kafama herseyime uyan bi arac oldugu için
saygılarımla orhan agabey...

fatih dostum ,
inşallah amacına ulaşırsın ,daha gençsin,ben ne yaptıysam 45'şinden sonra yapabildim,rakamları çok kolay telafuz ediyoruz,fakat kazanmanın güçlüğünü çok iyi bilirim,tanrı yanında olsun,hayal ettiğini yaşa,çünki ancak o zaman varolabilirsin,takip ettiğin için tekrar teşekkürler.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
gercek ten cok güzel arac işcilikte cok güzell oluyor,, emeginize saglık uzunyıllar hizmet edecek bi arac cıkıyor ortaya. :smiley:

selamlar
özhan

özhan bey merhaba
bu son fasıl :D

daha dur abi,, ;) gezcez tozcaz camur olcaz biz aracalrın bakımlarını yapalımda onlarda bize hizmet eicek daha . ;)

Orhan bey biraz konu dış ama aracıma jant yaptıracağım offsetli 3,5 cm düşünüyorum fikriniz nedir tekrar hayırlı olsun :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
Orhan bey biraz konu dış ama aracıma jant yaptıracağım offsetli 3,5 cm düşünüyorum fikriniz nedir tekrar hayırlı olsun :smiley:

hüseyin bey çok teknik bir adam değilim,
fakat burada amaç jantı dışarı almak galiba,doğru anladımsa süper olur,ben bu işlemi 3 cm spacer takarak hallettim çokta güzel oldu,aracın iz genişliği daha bir güzel oldu,tek dezavantaj sürekli aracı yıkatmak gerekiyor ,hafif bir sudan bile geçsen tavana kadar çamur atıyor, umarım doğru anlamışımdır.

saat gecenin bilmem kaçı elektirik'çi arkadaşım sonerin , balataları yaktığı an ;D ;D ;D ;D[attachment=1]

DSC01208.jpg

bu güne ait birkaç kare.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC01205.jpg

DSC01209.jpg

DSC01210.jpg

DSC01211.jpg

bazı elektirik malzemeleri geciktiği için ,bizde boş durmayalım dedik yalıtım'a başladık ve aracı özkan ustaya verdik.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC01212.jpg

DSC01213.jpg

DSC01214.jpg

orhan bey nasıl bır yalıtım malzemesı kullancaksınız ustanın atdıgı malzme yapıştırıcımı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,859
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR