ORHANBIYIKLI' Alıntı:göktuğ merhaba, bugün ustayla görüşebildim 400tl diyor, benim adımı verirsen sanki birşeyler yapacak gibi(Atatürk oto san.yakup usta 0537 790 45 75 )
dopamin' Alıntı:Takip amaçlı mesajdır başkaca niyetim yoktur (Kolay gele)
ata036' Alıntı:yeşil doğa demek abi))
DEMİRAL' Alıntı:hayırlr olsun gerçekten güzel bir çalışma tebrikler en güzel günlerde kullanın![]()
göktu' Alıntı:ilgilendiğin için teşekkürler abi
ama iyi fiyat istiyormuş:
neyse ben de görüşürüm bi olmadı
dopamin' Alıntı:Orhan bey akaryakıt yine yoka girecek heralde önlemi almışsınız
ORHANBIYIKLI' Alıntı:valla burası türkiye, biliyorsun heran zam gelebilir tedbirli olmak lazım.![]()
aslanaybars' Alıntı:orhan abi izninle defender yapım asamalarıyla ilgili bi kacsorum olcak size![]()
ORHANBIYIKLI' Alıntı:berk teşekkür ederim
,renk konusunda karar verdiğinde yardımcı olurum.gerçekten renk istediğimden iyi oldu.
berk' Alıntı:rıca ederım abı ne demek tekerın duz bassın renk konusunda G4 rengınden artık sıkıldım cok dıkkat cekıyo bıraz daha agır baslı bıseyler dusunuyorum aklımda ya göktugun grısı yada senın yesiş olasılıklar ıcınde.. boyadan hıc anlamıyorum bunun bır kodu olmalı markası vs nedır abı bır bılgı verırsen harıka olur??..
tesekkurler
aslanaybars' Alıntı:abi bu soru belki defalarca sorulmustur ama ben yine güncel taze bilgi olması acısından yine soracagım..
simdibasından sonuna kadar tahmini veya net bi rakamla ne kadara maloldu bu işlemler
+yükseltme kaci inç ve ne marka,lastikler ne ölçüde ve son olarak böyle bi işe kalkışsak her zaman usta bulabilirmiyiz
takipteyim...![]()