Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,913
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

hayırlr olsun gerçekten güzel bir çalışma tebrikler en güzel günlerde kullanın :smiley:

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
göktuğ merhaba, bugün ustayla görüşebildim 400tl diyor, benim adımı verirsen sanki birşeyler yapacak gibi(Atatürk oto san.yakup usta 0537 790 45 75 )

ilgilendiğin için teşekkürler abi

ama iyi fiyat istiyormuş::smiley:

neyse ben de görüşürüm bi olmadı

ata036' Alıntı:
yeşil doğa demek abi :smiley:))

inşallah tarıkcım,
gerçekten araç çıkınca,uzun,epey uzun yolculuklar düşünüyorum,kısmetse bir çayını içmek beni mutlu eder.

DEMİRAL' Alıntı:
hayırlr olsun gerçekten güzel bir çalışma tebrikler en güzel günlerde kullanın :smiley:

hüseyin bey teşekkür ederim,
yürüyende bir sorun yok zaten, geriye ne kaldıysa sıfırladık sayılır,festivale yetiştireceğiz sanırım.sağolasın.

göktu' Alıntı:
ilgilendiğin için teşekkürler abi

ama iyi fiyat istiyormuş::smiley:

neyse ben de görüşürüm bi olmadı

haklısın fakat işçilik iyi, ben bu basamakları 2003 ten beri kullanıyorum,ilkdefa bu araç için boyandı,ömrü uzun yani.

orhan abi sizi cok içten tebrik etmek istiyorum hakikaten mükemmel bi iş bu
harkulade tarifi yok ne diyeyim defender hayranlıgım artıyo :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
orhan abi izninle defender yapım asamalarıyla ilgili bi kacsorum olcak size ;)

fatih dostum ,öncelikle ilgin için teşekkür ederim,
bende ,cevabı olan herşeyi mutlulukla cevaplarım,paylaşırım

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
berk teşekkür ederim
,renk konusunda karar verdiğinde yardımcı olurum.gerçekten renk istediğimden iyi oldu.

rıca ederım abı ne demek tekerın duz bassın renk konusunda G4 rengınden artık sıkıldım cok dıkkat cekıyo bıraz daha agır baslı bıseyler dusunuyorum aklımda ya göktugun grısı yada senın yesiş olasılıklar ıcınde.. boyadan hıc anlamıyorum bunun bır kodu olmalı markası vs nedır abı bır bılgı verırsen harıka olur??..
tesekkurler

abi bu soru belki defalarca sorulmustur ama ben yine güncel taze bilgi olması acısından yine soracagım..
simdibasından sonuna kadar tahmini veya net bi rakamla ne kadara maloldu bu işlemler
+yükseltme kaci inç ve ne marka,lastikler ne ölçüde ve son olarak böyle bi işe kalkışsak her zaman usta bulabilirmiyiz :smiley:
takipteyim... :smiley:

berk' Alıntı:
rıca ederım abı ne demek tekerın duz bassın renk konusunda G4 rengınden artık sıkıldım cok dıkkat cekıyo bıraz daha agır baslı bıseyler dusunuyorum aklımda ya göktugun grısı yada senın yesiş olasılıklar ıcınde.. boyadan hıc anlamıyorum bunun bır kodu olmalı markası vs nedır abı bır bılgı verırsen harıka olur??..
tesekkurler

berk lr 821 diye bir kod'u var,tavan hafif kirli beyaz.

aslanaybars' Alıntı:
abi bu soru belki defalarca sorulmustur ama ben yine güncel taze bilgi olması acısından yine soracagım..
simdibasından sonuna kadar tahmini veya net bi rakamla ne kadara maloldu bu işlemler
+yükseltme kaci inç ve ne marka,lastikler ne ölçüde ve son olarak böyle bi işe kalkışsak her zaman usta bulabilirmiyiz :smiley:
takipteyim... :smiley:

fatih, öncelikle bu revizyona değecek bir arac bulduktan sonra 20 -25 civarı bir parayı gözden çıkarmak gerekiyor, bu rakamı yarı yarıya düşürmekte mümkün,fakat, içine sinermi bilmem( örnek ben disko 2 koltuk takımı koyuyorum,döşeme yalıtımvs.vs. derken 6000ni buldu,bu iş ,kendi koltuk takımı ve standart bir döşemeyle 1000-1500 arası yapıla bilir.)
yükseltmenin inç hesabını bilmiyorum ,fakat araç 8 cm yükseldi(yerden camurluk hizası 96 cm.) ilaveten silveston 285 85 16 lastikler'de gelince luzumsuz bir yükseklik elde ettik (yerden yükseklik104 cm.)silveston lastikleri söktüm depoda duruyor şimdi üzerinde goodyear ,duratrac 265 75 16 var yüksekliği ölçmedim herhalde 95-96 cm kadardır.marka dersen brıtpart ,usta konusu en önemli konu,toplam 4 atölye gerekiyor ,kaporta boya,döşeme, elektirik,ve en önemlisi mekanik.ben bu konuda kendimi şanslı sayıyorum,bu 4 atölyede yüzlerce defender yapıldı hepsi gercekten aracı çok iyi bilen ustalar. SEYRANTEPE SAN. ERDAL USTA ,ATATÜRK SAN. DÖŞEME ÖZKAN USTA ,ELEKTİRİK SONER USTA, MEKANİK, OTO MEKANİK HÜSEYİN USTA ( hüseyin akbulut) burada zamanı ayarlayan oto mekanik,dilersen komple anahtar teslimi ,anlaşabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR