Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,918

Etiketler
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Adnan Çetinel' Alıntı:
ayna gibi maşallah :smiley:

teşekkür ederim ,biraz daha yol aldık.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC01181.jpg

DSC01182.jpg

DSC01183.jpg

DSC01184.jpg

DSC01186.jpg

göktu' Alıntı:
abi elimin altında benim aracın eksikleri
takılacak şeyler
yapılacak şeyler
düzeltilecek şeyler diye bir liste var

artık ezberimde:smiley:

her defi inceliyorum o yüzden ;D

Yok artık diyorum sana, yeter artık ya....

göktu' Alıntı:
abi yan basamaklar nereden?

göktuğ merhaba ,
yan basamaklar eski aracındı ,buna taktık fakat çok gözüme batıyor,arazideyken iy, yan darbelerde işe yarıyordu, belki söküp tekli katlanır basamak koyacağım ,daha karar vermedim

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
göktuğ merhaba ,
yan basamaklar eski aracındı ,buna taktık fakat çok gözüme batıyor,arazideyken iy, yan darbelerde işe yarıyordu, belki söküp tekli katlanır basamak koyacağım ,daha karar vermedim

yani bu otokarda kayalarda askeriler için satılan var o mu yoksa başka yerden mı aldın peki?

bende teklileri sevmiyorum ya...
basamak da şart

araba yuksek bizim boy kısa ;D

göktu' Alıntı:
yani bu otokarda kayalarda askeriler için satılan var o mu yoksa başka yerden mı aldın peki?

bende teklileri sevmiyorum ya...
basamak da şart

araba yuksek bizim boy kısa ;D

yok, bu sanayide bizim imalat ;) teklileri ben seviyorum fakat arazide çabuk hurdaya çıkıyor,en ufak dokunmada hemen eğiliyor,fakat görüntü bana göre güzel.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yok, bu sanayide bizim imalat ;) teklileri ben seviyorum fakat arazide çabuk hurdaya çıkıyor,en ufak dokunmada hemen eğiliyor,fakat görüntü bana göre güzel.

abi peki yaptırsak böyle basamak aşağı yukarı ne fiyata çıkar?

bilgi verebilir misin?

göktu' Alıntı:

bilgi verebilir misin?

,cuma günü sanayi'ye gideceğim sana net fiyat verebilirim. bence acele etme............. ;)

göktu' Alıntı:

bilgi verebilir misin?

göktuğ bugün gittim fakat usta benim port bagaj için seyrantepe sanayi'ye gitmiş görüşemedim,sana özelden herşeyi yazacağım.

Camlar,stop ve sinyaller takıldı. bazı yedek parçalar geldi.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC01187.jpg

DSC01188.jpg

DSC01190.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR