Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,924
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

takip guzel bi defender olucak

Etiketler

1 hafta geçikmeli olarak araç montaj için oto mekanik'e geldi bunada şükür... :D :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC01168.jpg

DSC01169.jpg

DSC01170.jpg

Ben bu konuyu nasıl kaçırdım yaw??? Abicim çok güzel bir araç çıkıyor ortaya, Allah tabanını düz bastırsın. Kolaylıklar...

Assasin' Alıntı:
Geç olsun güç olmasın abi.. Gerçekten çok yakışmış nefti yeşil. :smiley:

teşekkür ederim deniz, haklısın herkes çok beğendi,saçlarını tarayanlar bile oldu :D :D :D
[attachment=1]

DSC01176.jpg

sword7' Alıntı:
Ben bu konuyu nasıl kaçırdım yaw??? Abicim çok güzel bir araç çıkıyor ortaya, Allah tabanını düz bastırsın. Kolaylıklar...

sağolasın umut,biraz özen gösterdik,ipin ucu kaçtı. ;D[attachment=1][attachment=2]

DSC01174.jpg

DSC01177.jpg

göktu' Alıntı:
kayalardan alınan std dodiklerden sanırım?

eğer onlardansa 360tl civarına geliyordu yanılmıyorsam 4 tanesi

evet kayalardan geldi,fakat ben halen rakamı bilmiyorum.

düneden kalan birkaç kare.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC01178.jpg

DSC01179.jpg

DSC01180.jpg

orhan abi bi de böyle toprak renginde bi gömlek giyeceksin kurulunca pilot koltuğuna..üfff tadından yinmez be... :D :D...

allah kolaylık versin orhan abi...muhteşem bişey olacak gibi duruyor...

wolkhan' Alıntı:
orhan abi bi de böyle toprak renginde bi gömlek giyeceksin kurulunca pilot koltuğuna..üfff tadından yinmez be... :D :D...

allah kolaylık versin orhan abi...muhteşem bişey olacak gibi duruyor...

Volkanım çok teşekkür derim ,gömlek konusunda ,yardımlarını isteyeceğim, aklımdasın. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR