Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,417
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Orhan abi keyifle sürülecek defender yaptın.Festivalde hertarafını inceledik berkle...Geçerken uğrada lastiklerini suya sokalım defenderin

Maşallah

Etiketler

Abi hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsin sana bir ömür boyu :D çoook güzel olmuşş

oakkar' Alıntı:
Orhan bey aracınız cok güzel görünüyor

RABBİM kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

osman bey temennileriniz için çok teşekkür ederim ,tanrı herkese sevdiği, şeylerle yaşamayı nasip etsin,

ict3055' Alıntı:
Orhan abinin aracını festivalde hemen yanı başımda gördüm...
Gerçekten eksiksiz bir expedisyon, kamp aracı olmuş.
Renk ve aksesuarları şahane...

Kendisi festivalden sonra bir gece daha Bolu'da sonra da Safranbolu'ya geçecekti bildiğim kadarıyla,
Yani Defender'ının tadını çıkaracak.

Abicim tekrar hayırlı olsun aracın, Allah güzel günlerde güle güle binmek nasip etsin...

çağrım, güzel kardeşim,iyi temennilerin için çok teşekkür ederim, seninle tanışmak beni çok mutlu etti,aynen dediğin gibi ,bir gece daha boluda kalıp,mudurnu ,beypazarı,safranbolu, amasra,filyos,abant, düzce,iznik,yalova,ve son olarak bu radyasyon bölgesi istanbula döndüm, ;D ;D
iyilikle kal..

berk' Alıntı:
festıvalde hem Orhan abıyı tanıma hemde aracını gorme fırsatım oldu... tek kelımeyle gordugum best of defenderlar sevıyesınde harıka bır arac yapmıs valla gule gule kullansın.. muthış

senin verdiğin bayrak tamamladı işi berk,karabük sanayide bir adam buldum arka sağ tarafa yerleştirdim ,çok teşekkür ederim ,defender kardeşliği bu olsa gerek, :D :D :D

umutkaptan' Alıntı:
Orhan abi keyifle sürülecek defender yaptın.Festivalde hertarafını inceledik berkle...Geçerken uğrada lastiklerini suya sokalım defenderin

Maşallah

yok yok ben almiyim çok sevdim bu halini :D :D :D çamur için kısmet olursa ayrı bir tane yaparız artık. ;D ;D

Abi yeni lastiklerinin çamur, asfalt,çimen :smiley: perfonmansı nasıl ?

tahaozak' Alıntı:
Abi yeni lastiklerinin çamur, asfalt,çimen :smiley: perfonmansı nasıl ?

taha merhaba, çamura sokmadım bilmiyorum fakat bu lastiklerle çamura girip,güzel performans alan arkadaşlarımız var korkma gir diyorlar,ama ben bir müddet almiyimmm :D :D :D asfalt ve çim çok iyi tutuş sağlıyor kartalkayada çim'i denedim (telefiriklerin olduğu alanda) ıslak olmasına rağmen sorun yaşamadım.

Orhan abim tek kelimeyle mükemmel olmuş. Bu canavarla ben nasıl tur atamadım ona yanıyorum.. :D

Assasin' Alıntı:
Orhan abim tek kelimeyle mükemmel olmuş. Bu canavarla ben nasıl tur atamadım ona yanıyorum.. :D

gözlerim hep seni ve babanı aradı tur için endişelenme birgün mutlaka............

Adnan Çetinel' Alıntı:
çok dikkat çeken bir Defender oldu maşallah

hocam nerhaba ,tam biraz abarttıkmı diye düşünürken,aklıma paspaslar geldi :D :D :D doğru senin mekana gittim paspaslarıda aldım, ;D ;D

kamptan erken ayrılmışsınız ,umarım bir terslik yoktur,

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
gözlerim hep seni ve babanı aradı tur için endişelenme birgün mutlaka............

Orhan Abi merhaba;

Bizde çok istedik gelmeyi ama, işler bildiğin gibi değil çok yoğun çalışıyorum, bir hafta sonu elbet beraber oluruz. İlgine tekrar teşekkür ederim.

Aracın için için artık bir şey demiyoruz, zevkle seyrediyoruz.

sertem41' Alıntı:
Orhan Abi merhaba;

Bizde çok istedik gelmeyi ama, işler bildiğin gibi değil çok yoğun çalışıyorum, bir hafta sonu elbet beraber oluruz. İlgine tekrar teşekkür ederim.

Aracın için için artık bir şey demiyoruz, zevkle seyrediyoruz.

iş daha önemli doğrusunu yapmışsın ,dediğin gibi yaparız bir hafta sonu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.