avci 16' Alıntı:60cm arasi boyu tahmini.arkadas lar 8 ayda türkiyede olacam ozaman resim marka konusunda yardimci olurum ...
sen miletin avukatimisin burda benimi bekliyecekmis bekliyen bekler beklemiyene birsey diyemem ..sertem41' Alıntı:Şakamı yapıyorsun arkadaşım sen, 8. ayda burada olacaksan hangi aydayız farkında değilsin galiba, insanlar 4 ay seni mi bekleyecek burada? : :
Birde yeni farkettim, ilan 2010 aralıkta verilmiş, ölme eşeğim ölme.
bende sana özelde mj attim bakarsin...sertem41' Alıntı:Özelden mesaj attım, bakarsanız...
avci 16' Alıntı:sen miletin avukatimisin burda benimi bekliyecekmis bekliyen bekler beklemiyene birsey diyemem ..
uslubun duzgun deil ben yurtdisindayim bunu belirttim isteyen arkadasada bunu söyledim 8ayda izine geliyorum dedim markasini bilmiyorum cünki bunleri kendime getirmistim türkiyedeler ben yurt disinda oldugum icin yardimci olamadim izinde resim ve marka belirticegimi yazdim sende kunuyu anlamadan bana bunlari yazdin iste kunu böyle ...sertem41' Alıntı:Ben avukatlık yapmıyorum sayın arkadaşım, senin vermiş olduğun ilan da sorulan sorulara vermiş olduğun cevapların tutarsız olduğunu gördüm ve yorumumu yaptım.
Neyse uzatmanın anlamı yok hayırlı satışlar.