SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetcik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,109

mehmetcik

Kamp II
SATILIK 2ADET AM FM MİDLAND ALAN100PLUS 40KANALI CB MOBİL CİHAZ MİDLAND 100PLUS FİYATI 150TL ÖBÜR MİDLAND 100PLUSUN FİYATIDA100TL[MAYKI YOKTUR] SATILIK MİDLAND ALAN199-A 40KANALI AM CB MOBİL CİHAZ FİYATI80TL TAKAS DÜŞÜNÜLMÜYOR KARGO ÜCRETİALICIYA AİTTİR CEP 0536 596 68 91 AŞAGIDAKİ RESİMLER MİDLAND CİHAZLARIN ORJİNAL CEKİLMİŞ KENDİ RESİMLERİDİR NOT 2TANE MİDLANDTIN MAYKI YOKTUR MAYKI OLAMYAN MİDLAN CİHAZLAR ALAN 100 ALAN 199-A NIN MAYKI YOKTUR

DSCI0002.JPG

DSCI0003.JPG

Etiketler

Ynt: SATILIK SIFIR KUTUSUNDA MİDLAN CB CİHAZLAR

mehmetcik' Alıntı:
SATILIK 2ADET AM FM MİDLAND ALAN100PLUS 40KANALI CB MOBİL CİHAZ 2SİNİ FİYATI 250TL SATILIK MİDLAND ALAN199-A 40KANALI AM CB MOBİL CİHAZ FİYATI80TL TAKAS DÜŞÜNÜLMÜYOR KARGO ÜCRETİALICIYA AİTTİR CEP 0536 596 68 91 AŞAGIDAKİ RESİMLER MİDLAND CİHAZLARIN ORJİNAL CEKİLMİŞ KENDİ RESİMLERİDİR NOT 2TANE MİDLANDTIN MAYKI YOKTUR MAYKI OLAMYAN MİDLAN CİHAZLAR ALAN 100 ALAN 199-A NIN MAYKI YOKTUR

Anladığım kadarıyla;

SATILIK 2 ADET AM FM MİDLAND ALAN 100PLUS 40 KANAL CB MOBİL CİHAZ, 2 SİNİN FİYATI 250TL

SATILIK 1 ADET MİDLAND ALAN 199-A 40 KANAL AM CB MOBİL CİHAZ FİYATI 1 ADET 80TL

Maykı olmayan cihazlar ise

1 adet ALAN 100PLUS
1 adet ALAN 199-A

Doğru mu anlamışım...

Ben gene anlamadım arkadaş komple çalışan takım fiyatı verirmisiniz mayk anten ne gerekiyorsa ???

Toplam da 3 adet telsiz var gibi, 2 tane si AM-FM, bunlardan birinin maykı yok, bunların fiyatı 250 TL demiş. Digeri ise AM telsiz, onunda maykı yok, bunun da fiyatı 80 TL demiş.

Benim anladığım bu.

arkadaşım hayırlı akşamlar midland alan100plus 2sini bir satıgım icin250tl yazdım yani 1sinin fiyatı100 onun maykı olmadıgı icin ofiyat diyer midland cihazın fiyatıda 150 tl 2bir satıgım icin fiyatı250tl yazdım öbür midland am bandlı cihazda 80 tl onunda maykı olmadıgı icin o fiyat anten yok

tekerleme gibi

yada bende anlama eksikliği var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR