Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,303
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Sen artık iyice yoldan çıktın valla bi dur ya ben suzukideyim landdan anca suziye yeni geçebildim sen kaç marka gezdin pajeronun tadı damağızda kaldı şimdi gene ağzımıza bir parmak bal çal sonra geçersin int. scout a , chevy'ye

bende apachi için bir pare teklif ettim

Allah ıslan Etsin bizi

MEraklada takip ediyorum

Etiketler

endy' Alıntı:
Sen artık iyice yoldan çıktın valla bi dur ya ben suzukideyim landdan anca suziye yeni geçebildim sen kaç marka gezdin pajeronun tadı damağızda kaldı şimdi gene ağzımıza bir parmak bal çal sonra geçersin int. scout a , chevy'ye

bende apachi için bir pare teklif ettim

Allah ıslan Etsin bizi

MEraklada takip ediyorum

vallahi bugün pajeroma son kez binip parka çektim, tadı damağımda kaldı ileride tekrar yapıcam belki bulursam 3 kapısı olur ;D

ben scout ları birde wagoneer ları çok beğeniyorum, yada wagoneer ların kamyonet modeli olanlarını, apachi konusunda emin değilim çok güzel yapılmışını hiç göremedim belkide ondan ama eminim sen alırsan şık bişeye döner
:smiley:

kısmetse festivale 35 lastiklerle getiricem patrolü deneriz bol bol ;D

Herkese merhaba,
Merakla bekliyorum bu gidişin sonu ne olacak diye. SD33T çok güzel ve sağlıklı bir motordur. Bu kasa da favori motordur. Makineyi 20 Psi a kadar zorlayanlar mevcut. Stok değerin 8 psi civarında olduğunu tahmin ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=qiD0rjbe4t4

2,0 akil işi degil. Her şeyin elden geçmesi lazim atiyorum 20 dak dolu kullanimda ciddi riskler olusur. Zaten o motorda yuksek km.ler gormez. 0.650 fabrika verisi

Güç konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, amacı güç olan bir araç değil bu. Ama sağlıklı sınırlar içinde en verimli şekle getiririz :smiley:

RedlinE' Alıntı:
2,0 akil işi degil. Her şeyin elden geçmesi lazim atiyorum 20 dak dolu kullanimda ciddi riskler olusur. Zaten o motorda yuksek km.ler gormez. 0.650 fabrika verisi
20 psi 1.37 bar yapıyor yani 2.0 barda çalıştırılsa elden geçirecek bişe kalmaz zaten 0.650 bar da 9 psi denk geliyor bende de 98 3.2 atmosferik nissanıma turbo takmak istiyorum tavsiye edermisiniz tecrubesi olan varmı acaba

Kürşat bey pajero gitti mi kaçırmışım bu araç pajero kadar yakışıklı olmaz satıldıysa yazık olmuş

hagurel' Alıntı:
Kürşat bey pajero gitti mi kaçırmışım bu araç pajero kadar yakışıklı olmaz satıldıysa yazık olmuş

Pajero Antalya'dan Uğur beye gitti oda aramızdan birisi yabancıya gitmedi. Yaptığım en yakışıklı araçdı kesinlikle :smiley:

Ama bu aracın konsepti farklı bu iş makinası bunla hiçbir yere girmem demek olmıycak heryere giricek

Tempus' Alıntı:
Pajero Antalya'dan Uğur beye gitti oda aramızdan birisi yabancıya gitmedi. Yaptığım en yakışıklı araçdı kesinlikle :smiley:

Ama bu aracın konsepti farklı bu iş makinası bunla hiçbir yere girmem demek olmıycak heryere giricek

35 inch li Patrol bu...:smiley:
Hemide Turbolu.... :eek: :D :D
Çok merak ediyorum nasıl birşey olacak bakalım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR