Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,333
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

AHMET07' Alıntı:
var hemde süperdelici manyak bişey

birde bir ufakları ile fotograf çekersen boş bir zamanında sevinirim abi, tampona koydukların delicimi yayıcımı ? onlar yayıcı olsun bari üstler delicekse ;D

Etiketler

kürşat araç şimdi tes ye ğitti gelince çeker koyarım
hasta olucaksı olambalara

.

24062011154.jpg

Hayırlı olsun, Kürşat abi. Keşke şu araçları yaparken anlatımlı video çekimi yapsan. Valla belgesel olur...

mrk makınede ıntercooler var mi? listede gordum ama araçda goremedim. varsa beygir dusuk basinç az yoksa basinc az tork zaten dusuk gelsinde parmakliyalim sunu biraz yoksa adam td5 le ustunden geçer.
İnşallah turbo yaglamamiştir. Saglamsa ucururuz bu makıneyı bı gelsın de

RedlinE' Alıntı:
mrk makınede ıntercooler var mi? listede gordum ama araçda goremedim. varsa beygir dusuk basinç az yoksa basinc az tork zaten dusuk gelsinde parmakliyalim sunu biraz yoksa adam td5 le ustunden geçer.
İnşallah turbo yaglamamiştir. Saglamsa ucururuz bu makıneyı bı gelsın de

valla müco banada sanki kurcalarsak 15-20 beygir arttırırız gibi geliyor

Ahmet abinin eline sağlık araba Antalyada hazır bende İstanbul'da jantları aldım lastikleride hazır 35 BF :smiley:

Jantlar Devino 15 /10 - 46 ofset

[attachment=1]

IMG_0311.JPG

bu arabanında rengini değiştirmeyi düşünüyormusunuz?
(tampon konusunda hala aynı fikirdeyim, ama lastikler jantlar ile
arabanın ebatları değişince nasıl olur bilmem)

AL1820' Alıntı:
bu arabanında rengini değiştirmeyi düşünüyormusunuz?
(tampon konusunda hala aynı fikirdeyim, ama lastikler jantlar ile
arabanın ebatları değişince nasıl olur bilmem)

rengini değiştirmiycem çünkü sahibi 3000 tl verip sıfır kaporta boya yapmış, üstüne boyamakda yazık kaplama yapmakda, biraz dal çiziği süslerimizi yapalım ileride bakarız
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR