Arama sonuçlarınız

1. V

Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim her şey için.. Bizim amacımızı bizden önce gerçekleştirenler olmuş maalesef.. Maalesef diyorum çünkü bunca çabadan sonra biz almalıydık o sandalyeyi. Kardeşimize engelliler...

2. V

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Sahibinden com da şu an yayında olan bir ilan.. reno bir araba, çok eski, 1500 tl. ama ilan çok feci ; Aracım 1977 model olup 1300 motor hacmine sahip bir yer uçağıdır (Benim gözümde). Model yılının 83 yazdığına bakmayın 83'ten aşağısını bilgisayar kabul etmedi. Onun...
  3. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım 14/12/09 +300.00 11/12/09 +10.00 09/12/09 +50.00 09/12/09 +40.00 09/12/09 +200.00 09/12/09 +50.00 08/12/09 +50.00 08/12/09 +100.00 08/12/09 +150.00 23/12/09 + 50.00 23/12/09 +500.00 görüldüğü üzere son...

4. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Arkadaşlar merhaba.. gelişmeleri sizin kadar takip edemedim. malum; yağmur ya da fırtına olduğunda bizim işler artıyor, araziden eve gelemiyorum.. son bir haftadır yağmur ve fırtınadan dolayı baz istasyonlarının arızaları...
  5. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhabalar. Arkadaşlar hesap dökümünü interaktif olarak inceleyip aldım. Göndericilerin isimlerini yazmadan, sadece işlem tarihini ve miktarı belirterek aşağıya kopyalıyorum. toplam tutarımız ise, görüldüğü gibi 950 Lira...

6. V

İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) 1-Erdal & Hayat & Kerem--------------97 Disco-300 Tdi 2- Ahmet Şahin ( vosdost ) 3- serdar tan mxsi nivayla ( 19 inch jantlı ) 4-Aykut Varıcıoğlu LR.110...

7. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım arada süper bi durgunluk oldu. miktarda bir değişiklik olmadı. buralarda hava bozunca benim dağ bayır arıza müdahalesinden, siteye girmeye vakit olmadı. bankaya da bakamadım, şimdi baktım interaktif hesabıma ve bir değişiklik...
  8. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhaba. Asıl sizlerin duyarlılığı için teşekkürler. Araçlarımız aynı bu arada :) Renklerine varana kadar :) Kaç model acaba?
  9. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhaba arkadaşlar ; Üçüncü gün sonunda hala 640 Ytl'deyiz. Umarım bu durgunluk böyle devam etmez :(

10. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Kardeşimiz Manisa-Salihli'de. Gelmek isterseniz mutlu olurum :) Zaten bir gezi oluşturucaz o gün ve geziye o kardeşimizi de alıcaz mümkün olursa :) Gezi öncesinde de sandalyesini teslim edeceğiz :)

11. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım teşekkür ederim. çok büyük bir eksik kalacağını sanmıyorum ama kalırsa da, ankaradan bir üyemiz ve ben bunu karşılayacağız :) olmadı siz de katılırsınız aramıza :) zaten siz hayli yardımcı olacaksınız gibi :) sandalyeyi...
  12. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım o zaman kadar eksiğimiz belli olur zaten. Çünkü son üç güne girmiş oluruz.

13. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhaba.. Tamamdır, sanırım 10 güne kalmayacak bu olay :) Ama ne kadar fazla toparlarsak, o kadar kaliteli bir araç düşünüyoruz :)
  14. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Tekrar merhaba arkadaşlar. Gün sonu itibarı ile hesabımızdaki miktar 640 TL oldu. Katkıda bulunan duyarlı üyelerimize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. Ama henüz üçte birini bile tamamlayamadık. Umarım kalan 7 gün içerisinde...
  15. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhaba arkadaşlar. Planımız gayet güzel işliyor. Ayın 14-15 i geç olur mu demişsiniz, geç olmaz. Çünkü zaten 10 günlük bir program yaptık, tahmin yürüterek. Ve tam da o tahminlere uygun yürüyoruz. An itibarı ile reel olarak...

16. V

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. Evet, öncelikle ayna mahruti olduğuna emin olunmalı. Eğer sorun ayna mahruti dişlilerinde ise, kullanmaya devam edersiniz. Gittiği yere kadar gider ki, epey gider. Dişliler kırılır, değiştirirsiniz. Eğer dişli grubunun oranını da değiştirirseniz, ön...
  17. V

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. Kalıcı çözüm diferansiyel ayna ve mahrutinin değişmesi. Yani sıfır alınıp takılması. Fakat cidden pahalı.
  18. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Merhaba arkadaşlar. İlk günün sonunda size güzel haberlerim var ; Gezenbilir ailesinden toplamda 250 Ytl şu anda hesabımızda. Bahsettiğim benzin istasyonu ve arkadaşlardan toplamda 300 Ytl ise taahhüt olarak beklemede...

19. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Ahmet bir çok engelli arkadaşımız var ve tekerlekli sandalye hemen hemen hepsinde var. Tekerlekli sandalye pahalı da değil, yani eskisi gibi zor bulunan bir gereç değil. Hem bu arkadaşımıza da sözümüzü verdik. Önce bu...
  20. V

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. Doğrudur, fakat diferansiyel tamir olduktan sonra, çok bir zaman geçmeden aynı şey tekrar olmaya başlar. Kalıcı bir çözüm değil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR