Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,349
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Merhaba arkadaşlar ;

Üçüncü gün sonunda hala 640 Ytl'deyiz. Umarım bu durgunluk böyle devam etmez :(

Etiketler

Furkan Bey yardımseverliğiniz için teşekkürler, ben de naçizane ufak bir yardım gönderdim

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ;

Üçüncü gün sonunda hala 640 Ytl'deyiz. Umarım bu durgunluk böyle devam etmez :(

abi hepimiz malum aybaşını bekliyoruz ondandır inş. bu durgunluk.

CİNCİN' Alıntı:
Furkan Bey yardımseverliğiniz için teşekkürler, ben de naçizane ufak bir yardım gönderdim

Merhaba.
Asıl sizlerin duyarlılığı için teşekkürler.
Araçlarımız aynı bu arada :smiley: Renklerine varana kadar :smiley: Kaç model acaba?

ne durumdayız acaba toplamda değişiklik oldumu dediğiniz tarihe kadar para toplanmış olucakmı acaba

arada süper bi durgunluk oldu. miktarda bir değişiklik olmadı. buralarda hava bozunca benim dağ bayır arıza müdahalesinden, siteye girmeye vakit olmadı. bankaya da bakamadım, şimdi baktım interaktif hesabıma ve bir değişiklik yok.
650 Ytl de kaldık.
:(

Furkan Bey, az kaldı iki gün sonra yine hareketlilik olacaktır...

evet şu hafta sonu bir geçsin pazartesi salı çarşamba ve perşembe demeye kalmadan hallederiz inşallah

Furkan Bey ilk kısım bir gonderme yaptım bilginiz olsun alıp almadıgınızı bana teyid eder misiniz lutfen "Serkan SAYGAN" adı ile yolladım...

Merhabalar.
Arkadaşlar hesap dökümünü interaktif olarak inceleyip aldım. Göndericilerin isimlerini yazmadan, sadece işlem tarihini ve miktarı belirterek aşağıya kopyalıyorum. toplam tutarımız ise, görüldüğü gibi 950 Lira oldu.
Kendi yüzünde ve hediyemizi teslim edeceğimiz arkadaşımızın yüzünde tebessüm oluşturan herkese teşekkürler. Umarım belirlediğimiz tarihe kadar sonuca ulaşırız..
Buyrun liste ;

14/12/09 +300.00
11/12/09 +10.00
09/12/09 +50.00
09/12/09 +40.00
09/12/09 +200.00
09/12/09 +50.00
08/12/09 +50.00
08/12/09 +100.00
08/12/09 +150.00

nejat bey ,bünyamin arkadaşımız ile biraz evvel görüştüm ,kampanya devam ediyor rakam 1350 ye doğru gidiyor ama hala eksikler var ,biraz daha desteğe ihtiyaç var ;)

katkı sağlamak için ne apmamız gerekiyor acaba bildirirseniz bizde ant off olarak bir latkıda bulunalı m
teşekkürler

demek ki yılbaşı harcamaları tahminlerin üzerinde önem arzediyor !

forum üye sayısı 3-4 bin civarı

3.000 desek * 1 üye - 1 TL = 3000 TL eder

yazık...

bir yandan da 3000 km'lik yardım projeleri var,

üyelerimize rica edeceğim duyarlılığınızın ölçüsü 1 bilemediniz 2 TL !

düşünün lütfen kimbilir nerelerde kimlerin içi ısınacak ve o ısı bizlere neler katacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR