Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,347
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

cihanülker' Alıntı:
hepinizi öpüyorum ,işte bu ,ya, biz hlledecğiz bu işi ,sonradan resimlere bakarken ne güzel şeyler yaptığımızı göreceğiz ;)

navaracı arkadaşlarıda telefonla bilgilendirddim onlarda birazdan sanırım yardımseverliklerini gösterirler

Etiketler

bsayil' Alıntı:
şimdi faruk abiylede görüştüm biz bu rakamı 500 e tamam edeceğiz bilginize

Selamlar arkadaşlar..barbaros kardeşimden aldım haberi..
Geç haberim oldu..
Hemen yarın antalya olarak çalışmaya başlarız...

eftaLYa' Alıntı:
Forum üye sayımız : 44.923 Üye

3000 tl yi toparlayamıyorsak cidden ayıp bize :(

Esra hanım..Dünyanın hiç bir yerinde türk insanı kadar sıcak,duygusal ve yardım etmeyi ibadet sayan bir toplum yoktur kanımca..
Fakat dilenci edebiyle istismar edilen duygular.. bananeciliği de beraberinde getirdi diye düşünmekteyim..
Bu bağlamda sosyal sorumluluk projeleride kısır döngü içersinde kalmakta..Fakat azınlıkta kalsak bizler bunu aşarız
Gezenbilir ailesine temenni edecek yeni üyeler için bir üye formunda açılırda doldurma zorunluluğu olması gereken maddeler içersine
a ) Sosyal sorumluluk projelerine katılırmısınız ? evet yada hayır

Sevgili arkadaşlar..Hiç güzel canınızı sıkmayın..Antalya adına yarın arkadaşlarımla payda olucam mutlaka bir katkımız olucak..

Verilen süre sonunda kalırsa eksiğimiz Faruk kahan olarak eksiği tamamlamayı taahhüt ediyorum kendi adıma..
Sevgiyle kalın..

faruk abicim yüreğine sağlık

Arkadaşlar merhaba..
gelişmeleri sizin kadar takip edemedim. malum; yağmur ya da fırtına olduğunda bizim işler artıyor, araziden eve gelemiyorum.. son bir haftadır yağmur ve fırtınadan dolayı baz istasyonlarının arızaları tavan yaptı. eve gelemedim desem yeridir.
tabi bununla kalmadı. saha müdahale ekiplerimden birisi sis sebebiyle, nissan skystar ile takla attı. şükür ki, canına bir şey olmadı.
tam arıza ve kaza ile ilgili sıkıntılar sona erdi derken, manisa bölgesinde faaliyet gösteren bir başka ekip, bir başka gsm operatörünün arıza ekibi beraber yaptığımız kahvaltıdan sonra evlerine dönerken uykusuzluk sebebiyle kaza geçirdi. maalesef iki arkadaşımız ağır yaralanırken, bir arkadaşımız vefat etti.
iki gündür kendimde değilim.
işte kaza ile ilgili haber ;

http://www.hedefgazete.com/modules.php?name=News&file=article&sid=809

daha gencecik, yeni nişanlı bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin. ailesine de sabır diliyorum.

neyse..
banka hesabımıza bir göz atıp hemen gelişmeleri aktarıyorum..

14/12/09 +300.00
11/12/09 +10.00
09/12/09 +50.00
09/12/09 +40.00
09/12/09 +200.00
09/12/09 +50.00
08/12/09 +50.00
08/12/09 +100.00
08/12/09 +150.00
23/12/09 + 50.00
23/12/09 +500.00

görüldüğü üzere son eklenen 550 lira ile birlikte 1500 lira oldu hesabımız..

başınız sağolsun
sanırım bugun bu sandalye işini bitiyoruz arkadaşlar
az önce bülent abi aradı istanbuldan ben antoff olarak 500 yatıracağım adanadan duran kardeşimiz dün bişeyler yolladı
inşallah bu iş bugun tamam

çoookkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllll olduuuuuuuuuuuuuuuu çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
başınız sağolsun
sanırım bugun bu sandalye işini bitiyoruz arkadaşlar
az önce bülent abi aradı istanbuldan ben antoff olarak 500 yatıracağım adanadan duran kardeşimiz dün bişeyler yolladı
inşallah bu iş bugun tamam

çoookkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllll olduuuuuuuuuuuuuuuu çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;D ;D ;D ;D

Hadi hayırlısı olsun..

Arkadaşlar az evvel Bünyamin bey aradı.Arazide olduğu için kendi haber veremiyormuş.
Hesaba para yatıracak arkadaşların şimdilik işlemlerini durdurmasını, para yollamamalarını rica etti.
Detaylı bilgili kendisi verecek..

eftaLYa' Alıntı:
Arkadaşlar az evvel Bünyamin bey aradı.Arazide olduğu için kendi haber veremiyormuş.
Hesaba para yatıracak arkadaşların şimdilik işlemlerini durdurmasını, para yollamamalarını rica etti.
Detaylı bilgili kendisi verecek..

evet bende aradım ama ulaşamadım kendisine

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim her şey için..

Bizim amacımızı bizden önce gerçekleştirenler olmuş maalesef.. Maalesef diyorum çünkü bunca çabadan sonra biz almalıydık o sandalyeyi.
Kardeşimize engelliler haftasında sandalyesi hediye edilmiş. En azından güzel bir haber bu.

Sonuçta biz ya da başka birileri, bir ihtiyacı giderdi. Önemli olan bu diyelim.

Gelelim asıl konuya. Hesabımızda bugün eklenen para ile birlikte toplamda 1550 Ytl var.

Bu parayı bir araya getiren arkadaşlara birkez daha teşekkür eder, o temiz yürekleri için kutlarım..

Şimdi eğer isterseniz bana özel mesaj yolu ile hesap numaranızı bildirerek geri gönderime başlayabilirim. Ya da bir başka proje varsa desteklenen, oraya aktarabilirim..

Nasıl isterseniz..

Gönderim yapan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Tek başıma bu işin altından çıkamam..

Teşekkürler.. Saygılar..

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim her şey için..

Bizim amacımızı bizden önce gerçekleştirenler olmuş maalesef.. Maalesef diyorum çünkü bunca çabadan sonra biz almalıydık o sandalyeyi.
Kardeşimize engelliler haftasında sandalyesi hediye edilmiş. En azından güzel bir haber bu.

Sonuçta biz ya da başka birileri, bir ihtiyacı giderdi. Önemli olan bu diyelim.

Gelelim asıl konuya. Hesabımızda bugün eklenen para ile birlikte toplamda 1550 Ytl var.

Bu parayı bir araya getiren arkadaşlara birkez daha teşekkür eder, o temiz yürekleri için kutlarım..

Şimdi eğer isterseniz bana özel mesaj yolu ile hesap numaranızı bildirerek geri gönderime başlayabilirim. Ya da bir başka proje varsa desteklenen, oraya aktarabilirim..

Nasıl isterseniz..

Gönderim yapan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Tek başıma bu işin altından çıkamam..

Teşekkürler.. Saygılar..

Sevindim yumurcağın hediyesine kavuşmasına..hayırlısı olsun..buda bizlere ders olsun..helal olsun aracı tedarik edenlere..
kendi adıma yetersiz kalıp bu işi bir çırpıda bitiremediğim için beni bağışlayın arkadaşlar..

Şimdi hiç değilse önümüzde bir sosyal sorumluluk adına bir proje daha var..
Doğuda KARS ın ilçelerinde desteğe muhtaç okullarımız ve talebelerimiz var
Şu andan itibaren gönüllü kardeşlerimizin enerjilerini bu projeye yönlendireceğini umuyorum..
Sevgiyle kalın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR