Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,349
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Nejat' Alıntı:
haklısın, detayların silinmesi çok iyi olur

bu arada moderatörümüz Seval Hanımdan ve site genel yönetiminden ricam

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ - SOCIAL RESPONSIBILITY PROJECTS

başlığını

GENEL KONULAR - GENERAL ISSUES

'dan çıkarıp sitenin en üstüne yerleştirilmesi ilk farkedilen olması açısından çok faydalı olacaktır

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu sadece sabitleyebildim. Anasayfaya ancak Sedat taşıyabiliyor.
Fakat bu suistimale açık bir konu olduğundan riske girebiliriz.
O yüzden kararı teknik admin' e bırakıyorum.

Etiketler

izmir ortopedi nin elektrikli aracı 2.400 en son olur dedilir. Ellerinde 1 adet kalmış malatyada ama arac.

image003.jpg

PaJeRo61' Alıntı:
Muammer Bey, gösterdiğiniz araç gerçekten mükemmel gözüküyor, özellikle 4x4 olması bizden gidecek bir hediye açısından daha da anlamlı olur. İnşallah bu makineyi almak mümkün olur...

sanırım araç EUR 30.000.- civarında

buggy imalatında uzmanlaşmış arkadaşlar var, düşünülebilecek bir konu.

Seval Hanım evet dediğiniz gibi suistimale oldukça açık bir konu ama üyelerimizin tümü 1 TL verse her ay neler yapılabilir düşünmesi bile güzel
denetim aslında kolay sadece ihtiyaçlının ihtiyaçlı olup olmadığı sorun bunuda üyelerimiz halledecektir
insanın erozyona uğrayan ilk erdemi güven sanırım

Güven konusunda çok haklısınız.
Ben uzun zaman önce bir başlık açtım yardım için ve bir üyemiz tutup da Oktar Babuna örneğini savundu.
İşte o andan sonra bütün hevesim kırıldı.
Gerçekten duyarlı üyelerimiz yanı sıra böyle oluşumlara duyarsız kalan üyelerimiz de var :(

Merhaba arkadaşlar.
Planımız gayet güzel işliyor. Ayın 14-15 i geç olur mu demişsiniz, geç olmaz. Çünkü zaten 10 günlük bir program yaptık, tahmin yürüterek. Ve tam da o tahminlere uygun yürüyoruz. An itibarı ile reel olarak hesabımızda 550 Tl var. Taahhüt edilenler hariç.
Seval Hanımın da dediği gibi suistimale açık bir konu olması en başta beni de çok düşündürdü. Bu sebeple aklıma geleni uygulamaya başladım. Şöyleki ; yatırılan her miktarı ve yatıran kişiyi not alıyorum. Daha sonra bu listeyi bir moderatörümüze, Seval hanım olur ya da eftalya hanım olur göndermeyi planlıyorum. Mümkünse bu moderatörümüz de, listedeki kişilere miktyarı belirten bir mesaj atar, onay alınır ve hepimizin içi rahat eder.
Zaten hesap dökümünü de ek olarak göndermeyi düşünüyorum.
İlk iki günün sonunda 550 liramız var :smiley:
Başarıcaz, artık eminim :smiley:

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Gün sonu itibarı ile hesabımızdaki miktar 640 TL oldu. Katkıda bulunan duyarlı üyelerimize teşekkür ediyorum tekrar tekrar.
Ama henüz üçte birini bile tamamlayamadık. Umarım kalan 7 gün içerisinde tamamlarız.
Hesap numaramızı tekrar yazmakta fayda görüyorum ;

İş Bankası Çamdibi Şubesi
Şube Kodu : 3414
Hesap No : 0530337

Kendi katkımı ve taahhüt edilenleri varsayarak 1500 TL ye yaklaştık diyebilirim. Hayırlısı bakalım :smiley:

pandipieri' Alıntı:
benim toplayacagim miktar 500 civarı olacaktir bu sekilde hesap yapin lutfen...

Merhaba..
Tamamdır, sanırım 10 güne kalmayacak bu olay :smiley: Ama ne kadar fazla toparlarsak, o kadar kaliteli bir araç düşünüyoruz :smiley:

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Gün sonu itibarı ile hesabımızdaki miktar 640 TL oldu. Katkıda bulunan duyarlı üyelerimize teşekkür ediyorum tekrar tekrar.
Ama henüz üçte birini bile tamamlayamadık. Umarım kalan 7 gün içerisinde tamamlarız.
Hesap numaramızı tekrar yazmakta fayda görüyorum ;

İş Bankası Çamdibi Şubesi
Şube Kodu : 3414
Hesap No : 0530337

Kendi katkımı ve taahhüt edilenleri varsayarak 1500 TL ye yaklaştık diyebilirim. Hayırlısı bakalım :smiley:

o zaman kadar eksiğimiz belli olur zaten. Çünkü son üç güne girmiş oluruz.

tamam furkan bey yine de buyuk bir eksik olursa bana bildirin lutfen farklı dinamiklere basvururuz o zaman

pandipieri' Alıntı:
tamam furkan bey yine de buyuk bir eksik olursa bana bildirin lutfen farklı dinamiklere basvururuz o zaman

teşekkür ederim.
çok büyük bir eksik kalacağını sanmıyorum ama kalırsa da, ankaradan bir üyemiz ve ben bunu karşılayacağız :smiley: olmadı siz de katılırsınız aramıza :smiley:
zaten siz hayli yardımcı olacaksınız gibi :smiley:
sandalyeyi teslim edeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

tam olarak nerede bu kardesimiz... daha once yazdiysaniz ve kacirdiysam ozur dilerim...

pandipieri' Alıntı:
tam olarak nerede bu kardesimiz... daha once yazdiysaniz ve kacirdiysam ozur dilerim...
pandipieri' Alıntı:
ben de oyle hatta sizin icin sakıncasi olmazsa ben de gelmek isterim...

Kardeşimiz Manisa-Salihli'de. Gelmek isterseniz mutlu olurum :smiley: Zaten bir gezi oluşturucaz o gün ve geziye o kardeşimizi de alıcaz mümkün olursa :smiley: Gezi öncesinde de sandalyesini teslim edeceğiz :smiley:

harika ben izmirdeyim zaten gelmekten son derece mutlu olurum... belirlediginizde tarihi soyleyin yeterli... simdilik iyi geceler... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR