Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Kaynaktan yana hiçbir sıkıntı olmaz, bende detroit'in yaylı kilidi var arkada zaten hiç bırakmıyor kaynaklı gibi birşey farkı yok :D

2. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Son gezinin fotoğrafları; http://www.facebook.com/media/set/?set=a.398643433548592.94280.134206163325655&type=1
  3. moonwalker_arc

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ) Bu fedima, silverstone extreme le aynı desen gibi gözüküyor silverstone arayıp bulamayan arkadaşlarımız var siz nerden temin ettiniz bu lastikleri ?

4. moonwalker_arc

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Hep derim OFFROAD kötü alışkanlıktan adamı uzak tutar diye, fırsatın kalmaz çünkü; hafta sonu arazide hafta içi sanayide :)))
  5. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Maşallah

6. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta video çekmediniz mi :)

7. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Dursun usta arkadaşlara derdim uzun bir amortisör alsak 2 tane yay sardırıp coilover yaparız yükseltme kitlerine dünya para vermeyin diye burun kıvırırlardı.Gerçi size maaliyeti ne oldu onu da bilmiyorum. Yapılabileceğini ispatladın, helezon işi hallolur...
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hayırdır hayır :)) Tüpümüz bitmişti, dik bir tırmanışta araç istop etti.Depodan benzin çekemediği için çalışmadı.Üstüne bir de akü bitti :) Sağolsun Taha gelip düz bir yere çekti takviye edip çalıştırdık.
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bu zevki Taha'ya yaşatmam onun için önce ben koyayım :D Sonunda İngiliz Laneti Gülazeri çekti :)))

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Geçenlerde Gülazerin çamurlu bir fotoğrafını paylaşmıştım, videosunu sormuştunuz. Nasıl oldu anlamadım ama geçen gün video birden telefonun hafızasına düştü :) Adamın ahını almışız gerçekten çekmiş :)) Ön...

11. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Göktuğ Bey Ben yapamadım gerçi ama siz roll cage yapmayı düşünüyor musunuz ? Boyadan önce halledilirse çok daha kolay olur.
  12. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor E hadin gari :)

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bana böyle önerilerle gelin; kamyon diyin, tır diyin kepçe diyin tank diyin içim bir hoş oluyor :))) Bugün bakayım as600 kutusu :))
  14. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı O arkadaşın bahsettiği araçlar salıncaklı araçlar, bağımsız süspansiyon dediğimiz.O araçlar genellikle hız üzerine yapılıyorlar.Amaçları bozuk satıhta yüksek sürat yapabilmek.Bizim araçlarımızın amacı bu değil.Solid axle dediğiniz sabit aks sistemi en yüksek...
  15. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban bey bilgilendirme için teşekkür ederim.Yani bu durumda bizim aracımızda pompamız vs. olduğuna göre sadece tarif ettiğiniz beyin ile çift taraflı hidrolik piston lazım.Ustamla bir görüşeyim bakalım ne diyor.Maaliyetler 1000 usd civarıysa şu an...

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Usta as250 dedi zaten, şasenin dışına takılacak, mil de büyük ihtimal tadilat gerekecek (mafsal, uzatma), şasede tadilat gerekecek.Elemiş değilim seçenekler arasında ancak daha fazla işlem gerektiriyor. Bir de...
  17. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Aradım, araştırayım dedi :)
  18. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı hıııı aynen öyle :)))

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Dün arhavi yarışlarındaydık, malum gülazerin virajı az olduğu için virajlarda arabayı kaşlara vurdurarak dönüyordum ama en son direksiyon kutusunun sektör mili dayanmadı kaşa lastiği vurdurduğumda kesildi ve...
  20. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Abi inceleyeyim de kafam basmadı bu işe ustam süratliyken hidrolik pistonu kumanda edemezsin direksiyonu biraz çevirince döner araba diyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri