İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,285

Etiketler

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

moonwalker_arc' Alıntı:
Bu fedima, silverstone extreme le aynı desen gibi gözüküyor silverstone arayıp bulamayan arkadaşlarımız var siz nerden temin ettiniz bu lastikleri ?

4xfourart,Mehmet BECCE abimiz getirtmişti Fedimaları.Desen silverstone ile aynı,biraz daha yumuşuk bir lastik.Ben bayramdan önce aldığımda ellerindeki stok bayağı azalmış idi,alacak olanlar acele etsin derim.

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj)

Burayı uzun zamandır ihmal etmişiz ;) Aldığımız 4,11 ayna mahrutilerimizi ve 35'' silverstone lastiklerimizi bu hafta taktık.Bunlar yapılırkende genel bir bakımdan geçirdik aracı,bujilerden,frenlere kadar her şeyi gözden geçirilip değiştirildi.

IMG-20130412-WA0000.jpg

Bu hafta sonu aracı test etme fırsatımız oldu.Yapmayı düşünenler için fikir verir diye yazıyorum.Ayna mahruti değişimi ve lastik değişimi sonrası sonuç mükemmel.3,55 oranlı orjinal dif,ve fedima lastikler ile gazı kökleyerek zor geçtiğim yerlerden yarımgaz ile güle oynaya geçtim.Yakıt sarfiyatında da oldukça ciddi düşüş oldu.

apollo7474' Alıntı:
Burayı uzun zamandır ihmal etmişiz ;) Aldığımız 4,11 ayna mahrutilerimizi ve 35'' silverstone lastiklerimizi bu hafta taktık.Bunlar yapılırkende genel bir bakımdan geçirdik aracı,bujilerden,frenlere kadar her şeyi gözden geçirilip değiştirildi.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan 4: 11 leri hem ön hem arka diffe taktıysan arazi şanzıman oranını dikkate aldınmı ( ön arka farklıdır mesela önleri farklı sayıda oranda arkaları farklı sayıda oranda döndürür ) çok güzel olmuş.
bide arka tamponu olaydı ;D ;D ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan 4: 11 leri hem ön hem arka diffe taktıysan arazi şanzıman oranını dikkate aldınmı ( ön arka farklıdır mesela önleri farklı sayıda oranda arkaları farklı sayıda oranda döndürür ) çok güzel olmuş.
bide arka tamponu olaydı ;D ;D ;D

Abi set olarak aldık,onun için bizim birşey hesaplamamıza gerek kalmadı.[/td][/tr][/table]

apollo7474' Alıntı:
Abi set olarak aldık,onun için bizim birşey hesaplamamıza gerek kalmadı.

hayırlsıyla güle güle kullan, bu set olayını ayrıca konuşuruz kafamda bir proje var ama motor işletme konusunda takılıyorum

Maşallah Aracınız harika olmuş. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. Dar bütçeme rağmen bir Xj alma düşüncesindeyim ve araştırırken bu konuyu gördüm baştan sona okudum. Hayran olduğum aracın bu kadar güzel hale gelmesi beni bir kez daha cezbetti yanlız arazide hafif offroadda çok kırılır mı. parça fiyatları pahalımı , otomatik şanzuman sorun olur mu vs gibi konular kafamı kurcalamaya devam ediyor. Konu açtım ve Serkan Özkan Abim saolsun ilgilendi ve içimi rahatlatan şeyler söyledi. Yinede hemen karar vermeden önce düşünüp araştırmaya devam etmek istiyorum. Hayırlısı olur inş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR