Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,820

Etiketler
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

unutmayalım unutturmayalım ;D 3 gün önce ki hali..

ön şaftı askılı 2 parça yapmaya karar verdik. 2. arazi şanzımanı tamam. arada şaft tamam.. ön şafttan sonra kaporta boya inşallah.. shifter ın telini bile kırdık.. makasların küpeleri ile oynadık.. ağır ağır devam ediyor ..

396425_10151029644807131_1756216924_n.jpg

jeep' Alıntı:

ön şaftı askılı 2 parça yapmaya karar verdik. 2. arazi şanzımanı tamam. arada şaft tamam.. ön şafttan sonra kaporta boya inşallah.. shifter ın telini bile kırdık.. makasların küpeleri ile oynadık.. ağır ağır devam ediyor ..

fena bişey olacak.
kolay gelsin.

moonwalker_arc' Alıntı:
Göktuğ Bey Ben yapamadım gerçi ama siz roll cage yapmayı düşünüyor musunuz ?

Boyadan önce halledilirse çok daha kolay olur.

inan unutmuşum rollcage işini.. Gökhan la bir daha konuşayım da. Aslında aracın genişliği çok fazla.. ön koltuğu tek parça düşünün, normal 4 kişi oturabilir. rollcage için ortadan da ayak yapmak lazım. yoksa enine uzun borular kullanacağız onlarda kuvvetli olmayabilir. Genel olarak kupa çok kuvvetli. sacı kalın.. bilemiyorum..

Göktuğ Bey bu gidişle, ehliyetiniz B sınıfı ise değiştirmeniz gerekecek :smiley: Çok heybetli duruyor, arazide harikalar yaratacaktır.

jeep' Alıntı:

MAŞALLAH çok güzel oluyor ilgiyle takip ediyorum yanlız rengi siyah olursa ve gece arazide giderken birden arkadan beliri verse :smiley: öndekinin halini düşünemiyorum :D ;) ....
ilgiyle takip e devam...

Allah kolaylık versin cok güzel bir işe girmişsiniz.Bu ara bende cj toplamak istiyorum alıp toplamak Göktug abiyi msn de ekledim sormak istediklerim var kendisine.Bu arada bu ara sitede garaj bölümünde cok dolasıyorum Allah tan babam varken bakmadım bu garajına Göktug abinin babam tam bir F 250 hastası görse bu garajı lan bırak cj yi alak bi dene F 250 der hiç bakmayayım yanımdayken :smiley:

İyi günler
Sy Güzelbey
Topic açıldığı günden bu güne, 485 gün 4 saat 50 dakika 3 saniye geçmiş (Saniyede hata olabilir )
Sabrınıza hayran kalmamamak mümkün değil,mutlu sunu sabırsızlıkla bekliyoruz.
Saygılar
Batuhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR