Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,634
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ön defransiyelin ortasındaki bağ orada daimi olarak kalacakmı?
Soğutma sisteminin hortumları çok uygun biyerde durmuyor, üzerine kaplama vs. yapacakmısınız?

Etiketler

boxeralfa' Alıntı:
Ön defransiyelin ortasındaki bağ orada daimi olarak kalacakmı?
Soğutma sisteminin hortumları çok uygun biyerde durmuyor, üzerine kaplama vs. yapacakmısınız?

o bağ dediğin arkadada var onlar daimi kalacak çünkü onlar difransiellerin alt stper görevini yapacaklar hortumlara gelince onlar geçici olarak çekildi son montajda onlar gizlenecek yani yeniden düzenlenecek saygılar

DSC00100.JPG

helal olsun süper proje inegölde bekir bal arkadaşımızda bu tarz bir proje yapmıştı keşke elimden gelsede bu tarz bir projeze imza atabilsek

Pejaro3500' Alıntı:
helal olsun süper proje inegölde bekir bal arkadaşımızda bu tarz bir proje yapmıştı keşke elimden gelsede bu tarz bir projeze imza atabilsek

bu iki ünüversiteli gencin yaptığındanmı bahsediyorsun onu bende inceledim haberim var

scrambler' Alıntı:
aracın yanında duran caka dan kıyaslayarak devasa bişe olduğu çok belli oluyor.

vallahi arkadaşım görende hayretlik içinde kalıyor bu kadar büyük bir araç ilk defa yapıldığını söylüyorlar çıkınca görücez hep birlikte

kolay gelsin iş makinası lastiği değilde bugye uygun lastik takacaksınız herhalde yuruyusunu merak ediyorum

motogezgin' Alıntı:
kolay gelsin iş makinası lastiği değilde bugye uygun lastik takacaksınız herhalde yuruyusunu merak ediyorum

lastikleri beğenmediniz galiba bu araç için uygun lastik hangisii merak ettim sayfa 8 de resimleri var incele istersen neresini beğenmedin bizde bilelim

evet bu gün ana şaftımızın parçalarını aldık ve bu akşam birleştirme işlemi tamam yarıda şanzıman çıkış vede arazi şanzıman giriş frezeli aynaları yapıcaz ve bizim zayıf halkanın birini güçlendirmiş olucaz ve bundan sonra neresini kıracak onun testini yapıcaz yani kırılan kaıarılacak ve güçlendirmelerimiz devam edecek korumak kolamak yok saygılar

Fotoğraf0101.jpg

Fotoğraf0103.jpg

Fotoğraf0104.jpg

Koca Usta..

sen, demirden adam da yaparsın vallahi pes..eline sağlık,herşey mükemmel.

kolaylıklar dilerim.

MUDANYALI' Alıntı:
Koca Usta..

sen, demirden adam da yaparsın vallahi pes..eline sağlık,herşey mükemmel.

kolaylıklar dilerim.

sağolasın ali kardeşim benim teknik konularda imkanım elverdiği ölçüde çözemiyecğim iş yok diyebilirim bunların hepsini burada paylaşma imkanı yok mesela işim gereği motor işiyle oğraşıyorum her türden motor makina tamiri er tür mekanik işlemi çözebilirim elektirik enerjisi elde etmek için zamanla rüzgar ve su yu kullandım oto elektirik torna tesviye kaporta boya metal işleme kaynak her türden kaynağı profoyenel olarak kullanabilirim yani bunları burada niye paylaşıyorum dersen bu kadar kapsamlı bir projeyi yapmak iş ortaya çıkınca basit görünsede işte burada sıralamış olduğum sistemlerin bir kafada toplanmasıyla bu tür projeler hayat bulabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR