Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,099
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

güzel bir işçilik gerçekten elleriniz dert görmesin İNŞALLAH kendiniz gibi bu işleri yapabilecek yeni nesil gençlik yetiştirirsiniz sizin gibi işini ehliyle yapan sayılı kişiler var artık ; günümüz servis olayı her şeyi değiştirdi hazır parçayı al sat tak oldu bitti MAŞALLAH der gibi :D :D üretim sıfır tüketim aldı başını gidiyor. neyse konu dağılmasın zevkle TAKİP diyorum yeni resimlerde bekliyoruz...

Etiketler

menteşelerin bitmiş hali 10 mm crom silis malzeme piysada bu menteşeleri aynı özellikte bulma şansımız varmı bilmiyorum
el emeği kullanarak çok daha sağlam olduğundan eminim

Fotoğraf0131.jpg

Fotoğraf0130.jpg

Fotoğraf0126.jpg

daisuki' Alıntı:
güzel bir işçilik gerçekten elleriniz dert görmesin İNŞALLAH kendiniz gibi bu işleri yapabilecek yeni nesil gençlik yetiştirirsiniz sizin gibi işini ehliyle yapan sayılı kişiler var artık ; günümüz servis olayı her şeyi değiştirdi hazır parçayı al sat tak oldu bitti MAŞALLAH der gibi :D :D üretim sıfır tüketim aldı başını gidiyor. neyse konu dağılmasın zevkle TAKİP diyorum yeni resimlerde bekliyoruz...

yerden göğe hklısınız biz eski ustalar çin malıda olsa tamire yöneliyoruz amma ne mümkün yenisi dayanmıyorki tamir edesin bu aslında yine bizim zihniyetimizle alakalı ithalatçı firmalar nerede en dandik mallar var onları getiriyorlar ülkemize çok kazanma peşindeler aslında biraz kaliteli mala yönelseler hem onlar kazanacak hemde millet olarak biz kananıcaz zengin adamın dediği gibi ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyor amma zihniyet meselesi ne yaparsın

nihayet sona yaklaştık boya işlemlerina başladık bayram sonu azır etmeye gayret göstariyoruz neredeyse seneyi tamalıyacak işe başlamamız sabırsızlanıyorum artık bir an önce bitirip araziye çıkmamız lazım son işlemlerle ilgilide bir ki foto paylaşayım

100_2808.JPG

100_2810.JPG

100_2827.JPG

Fotoğraf0145.jpg

jpcj7' Alıntı:
Bence en eğlenceli yeri kalmış boyası :smiley: .Kaçırdıysam kusura bakmayın ama farları nasıl halledeceksiniz.Kolay gelsin.

merhaba far diyorsunda nesini halledicez anlamadım farlarımı yerinimi şeklinimi beğenmedin olay nedir

Fotoğraf0140.jpg

Büyük ustasın şaban Usta. Tek elden böyle bir projeyi bitirmek çok kolay değil.
Projene başlamadan önce benimde böyle bir proje yapmaya niyetim vardı. Açıkçası yaptığın işçiliği görünce korktum bitiremeyizdiye.

Benim açımdan Bakalım zaman neyi gösterecek.

şaban.usta' Alıntı:
merhaba far diyorsunda nesini halledicez anlamadım farlarımı yerinimi şeklinimi beğenmedin olay nedir

Nasıl hangi araçtan farlar kullanılacak onu sordum kötü veya beğenmedim demedim yuvalarda dışarıya çıkıntılı olunca merak edip sordum.

jpcj7' Alıntı:
Nasıl hangi araçtan farlar kullanılacak onu sordum kötü veya beğenmedim demedim yuvalarda dışarıya çıkıntılı olunca merak edip sordum.

anladım bunlara yuvarlak far takılacak ayfarda var farbada var birini tercih edicez daha açık söylemek gerekirsa eski murat 124 hacı mrat diye tabir edilenler o farlara göre hazırladık yerlerini

whiteagle' Alıntı:
Büyük ustasın şaban Usta. Tek elden böyle bir projeyi bitirmek çok kolay değil.
Projene başlamadan önce benimde böyle bir proje yapmaya niyetim vardı. Açıkçası yaptığın işçiliği görünce korktum bitiremeyizdiye.

Benim açımdan Bakalım zaman neyi gösterecek.

vallahi arkadaşım azim le çalışılırsa teknik imkanların vede bu işler üzerinde kafanda bir projeyi canlandırabilirde uygulamaya geçirebilirsen neden olmasın

Merhaba
Projeyi basindan beri takip ediyorum,icimden gecen su isi gücü birak git su ustanin yaninda ciraklik yap,anahtarini uzat ,tornavidasini ver cayini getir tamirhaneyi temizle.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba
Projeyi basindan beri takip ediyorum,icimden gecen su isi gücü birak git su ustanin yaninda ciraklik yap,anahtarini uzat ,tornavidasini ver cayini getir tamirhaneyi temizle.
Selamlar
Muzaffer Kargu

muzaffar bey iltifatına vade düşüncelerinde belirtmiş olduğun hususlar bizim gibi yaşlı zanaatkarların ruhunu okşuyor teşekkür ederim bunları düşünüp burada paylaştığın vede açık sözlü oluşundan dolayı seni takdir ettim amma bu günkü şartlarda senin özelliklerini belirttiğin şekilde çalışacak genç insanlar maalesef senin gibi düşünmüyorlar çalışmıya başlamadan önce ilk konuştuğu kelime kaç para vericen oluyor bu şekilde olunca bende hemen yolu göseriyorum

kafesin işlemlerini bitirip kumlamaya gönderdik şimdi difransiyelleri ve motorun bakımlarını yapıyoruz boyadan önce yürürün işlemlerini bitirmemiz gerekiyor sonra boya işlerine geçicez

100_2831.JPG

100_2902.JPG

100_2931.JPG

100_2912.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR