Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

Vitara Hava Akış Debimetresi Arızası

Ynt: Vitara Hava Akış Debimetresi Arızası Dedikleriniz doğru Birde aracınız marka oldumu fiyat katlamadı olarak size geri dönüyor. Benim aracım lada elektronik sistemi herşeyine kadar bosch akış metrenin sıfırı 150 lira. Bmw ninde elektronik sistemi bosch onun akışmetresinin 500 euro olduğunu...

2. emre_ozk

2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri

Ynt: 2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri Selamlar Bu soruyu tekrar gündeme getiriyorum. Bir yerde okuduğuma göre uygulanan indirim kasko değerinin %5 den fazla kalıyorsa ikinci bir indirim daha oluyormuş. Doğrumudur.
  3. emre_ozk

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel Bizim buradaki şehir içi otobüslerinin şöferine sordum. Bana hiç mazot kullanmıyoruz dediler. depoyu tamamen 10 numara yağla dolduruyorlar. Kışın soğuk olduğu için mazot kullanıyorlar. yine 10 numra yağ kullanan yeni nesil euro 3 normlarına sahip bir otobüsün...

4. emre_ozk

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel Aslında arabalarımız çok yakmıyor ama lpg ye 25 kuruş zama gelince mazotla arasında pek fartka kalmadı. daha önce 69 liraya doldurduğum depoyu şimdi 78 - 80 liraya dolduruyorum. yani km'de 275 kr yakan aracım zamlarla 310 kr yakıyor. Düz dizel 110 larda 10 numara yağ...
  5. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 80cm karda duster gidemez. resimdeki nivanın farının yerden yüksekliği 75 cm gerisini siz hesap edin araba askıda kaldı.

6. emre_ozk

2011 Motorlu Taşıtlar Vergisi

2011 motorlu taşıtlar verginizi bu siteden öğrenebilirsiniz. http://www.motorlutasitlarvergisi.com/

7. emre_ozk

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bu buzlamış kar. kürekle temizlenmiyor kürekle kırıp elimle atıyorum karları. Zincile gidiyor ama bir zaman sonra arabanın altına kar yığılıyor. 2-3 teker yerden kesiliyor. Bu yerdede tam 60 cm kar var.
  8. emre_ozk

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bugün karda yine zorladık. Baskı balata rahmetli oldu galiba :)
  9. emre_ozk

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ahada yeni arabamı buldum (D-max) :) Araç gerçekten güzel olmuş. D-max lerde kilit varmı.?

10. emre_ozk

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Bilgiler için teşekkürler.

11. emre_ozk

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Selamlar Pas dönüştürücüler hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten işe yararmı. Aracımda bir kaç paslı bölge var. pas dönüştürücüyü sürüp üzerinede boya atsam bir daha paslanma olurmu.
  12. emre_ozk

Yeni Lada Nivam ve Usta Konusunda Yardım

Ynt: Yeni Lada Nivam ve Usta Konusunda Yardım Selamlar. Bende daha önce 89 model 4 vites 1.6 niva vardı. 4. vites 3500 devirde ok144ler ile 120'yi rahat görüyordu. Taktığınız lastiklerin ölçüsü nedir çok büyükse çekiş düşüklüğü yaşıyabilirsiniz.

13. emre_ozk

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Kara gömüldük. :)
  14. emre_ozk

LPG Fiyatı Nereye Gidiyor?

Ynt: LPG Fiyatı Nereye Gidiyor? Daha çok zam yaparlarsa evdeki doğal gazı araçta kullancak bir sistem yapmaya çalışırım. Bunu düşünen sadece ben değilmişim. http://forum.donanimhaber.com/m_38278785/tm.htm
  15. emre_ozk

Niva' da Son Nokta Limitlerini Bitirdik

Ynt: Niva' da Son Nokta Limitlerini Bitirdik Evet çok yavaş.

16. emre_ozk

Niva' da Son Nokta Limitlerini Bitirdik

Ynt: Niva' da Son Nokta Limitlerini Bitirdik Tebrikler. Bir sorum olacak. Bu rampayı standart nivada aynı videodaki şekilde çıkamazmı.
  17. emre_ozk

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Benim duyduğum şöyle Mesela sendeki araç x marka benzinli ise, eğer o x markasının dizel motoru varsa o araca takabilrisiniz. Ben ustamdan öyle duydum
  18. emre_ozk

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... 120 dcv tan yüksek olmaz herhalde. tvde haberlerde izlemiştim adam beslemeyi 72 dc volt ile yapmıştı. 72 voltta biraz titretir işte :)

19. emre_ozk

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Yakında şarjlı arabalarla offroad yapacaz herhalde ;D .
  20. emre_ozk

Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son

Ynt: Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son Arazi dişli oranını 2.135 ten 3.15 e çıkarıyor. güzel birşey ama fiyatıda güzel yaklaşık 2000 tl. Gerçi bir takım alınıp türkiyede yaptırılabilir. Buda güzel http://www.ladaworld.com/product_info.php?cPath=28_34&products_id=63

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri