Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Td5 Vites Hareket Sensörü/müşirinin Temizlenmesi

görende yazılım yüklü devreler yumağı bi halt sanır :) bakır plakalar üzeri konumlandırma mekanizması ve bir o kadarda basit bir parça ki çok kolay yapılacak bir şey.bende 6-7 aydır tık yok.olursada yine açar bir temizlerim.

2. Derinderin

Td5 Vites Hareket Sensörü/müşirinin Temizlenmesi

selam,aynı işlemi bizde uyguladık yaklaşık 6-7 ay önce.tertemiz devam ediyoruz.gayet başarılı.elinize sağlık. erdinç

3. Derinderin

Discover Td5 2002 Model Hararet

hayırlı olsun,aldığın arkadaştan da bilgi al bence,daha önceden böyle bir sorun yaşamışmı.
  4. Derinderin

Iğneada Kampı

gece serin,yakacağımız boldu...

5. Derinderin

Iğneada Kampı

bunu yaşadık,müthiş adam belgeledi...

6. Derinderin

Bilgi Ricası;

bf daha ucuz ayrıca.
  7. Derinderin

Bilgi Ricası;

yahu ebattan yana dertleniyorsan al 16 inç,tak istediğin lastiği :)
  8. Derinderin

Bilgi Ricası;

hayırlı olsun aracın,ilgi ister emek ister.disco bu. bakımlısının tadından yenmez,kronik dertleri vardır ama bakma milletin lafına,vergi avantajı,cüssesi iç hacmi arazi mukavemeti diye sayarsak birçok muadilinden daha kişiliklidir. anahtarı kaybetme.immolizer olmasada yaptır bir tane koy bi...

9. Derinderin

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

vayy,geçip gidip adammı bırakıyoruz arkamızda,bu iletiyi görmemiştim :)

10. Derinderin

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

e koltukları çıkarıp aynı ağırlığı yüklemişsin sanırım :)
  11. Derinderin

çıkmacılarda illaki vardır,hatırlıyorum o arkadaşın çalışmasını,güzel bir çalışma yapmıştı.kolayından çıkmacıları kovalamak lazım bence :)

12. Derinderin

selam,aracım 2004 orjinal 5 koltuk,haliyle 6.7. koltuk yerlerinde gayet mantıklı saklama kutuları avadanlık mevcut. bence disco 5 koltuklu olmalı.7 koltuklu disco bir açıdan dolmuş gibi diğer taraftan gereksiz zıngırtı tıngırtı sebebi fazlalık koltuk sorunlu
  13. Derinderin

yakmak çözüm değil elbet.ama durumun vahameti içinde tek yapabildiğimiz o olurdu orada.çöp konteynerleri haftalardır toplanmamış gibiydi ve o yol boyunca ker köşe ayrı bir çöp yığınıydı.yazık oluyor.gerçekten çok yazık oluyor. cahilimiz çok maalesef,günübirlik gelen çoluk çocuklu bir aile...
  14. Derinderin

selamlar,dünya küçük vallahi. ben gökçetepe'ye ilk defa gittim ve böylesi doğa harikasının bir taraftan kamping ticarethanelerinin peşkeşine,bir taraftan iki parça et yiyecek yurdum insanının duyarsızlığına,saygısızlığına ve katliamına şahit olmaktan utandım. sanıyorum son gecemiz beraberdi ve...

15. Derinderin

one life,live it

one life,live it
  16. Derinderin

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

aracımda yok,ama yapılmış bir d2 gördüm.ön yolcu tarafının tam önüne denk gelen yere jel akü sığıyor.
  17. Derinderin

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

bir arkadaşımla beraber ( ondada disco 2 var) bf taktırmıştım aynı gün.bende 16 inç onda 18 inç jant vardı ve 18 inç jant için hem sürtme hem istenilen ölçülerin olmaması sebebiyle o da 16 inç janta geçti mecburen.lastikçi arkadaşla uzun uzun inç çap vs muhabbeti sonunda 16 inç bf te en doğru...

18. Derinderin

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

selam, michelin latitude 255.65.16 standart %90 asfalt hakimiyetine sahip lastiklerimi,255.70.16 bf goodrich a/t ile değiştirdim. özetle,extra bir ses durumuyla karşılaşmadım.yakıt sarfiyatımda bir artış gözlemlemedim.frenleme mesafesinde kuru zeminde sıkıntı yok ancak ıslak asfaltta mesafe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri