Derinderin
Kamp II
yahu ebattan yana dertleniyorsan al 16 inç,tak istediğin lastiği
İşte aynen de bu sebeple 18'den vazgeçemedim ben. Günlük kullanılan bir arabada 18'i denedikten sonra 16'ya kaymak zor.Aslinda Şehir içinde ve uzun yolda da sık kullandığım için 18 inch den de taviz vermek istemedim. Yoksa 16 en mantıklısı, ben yol lastiğine mi kaysam acep
2004 modelde var. Benimki 2003, yoktu ama bir hurda 2004 üzerinden özenle söküp taktım bizimkineMerhaba Tekrar;
Lastik olayım yalan oldu malum, AT alamadığım için lastik konusunu beklemeye aldım.
Subwoofer tamiratı tamamlandı, montajı yaptım.
Sevgili eşim doğumgünü hediyesi olarak arka stop koruması aldı
Snorkel taktırdım, motor kulakları değişti.
V kayısı hafif ses yapıyordu, yenisini aldım.
Sırada K&N hava filtresi almak olabilir daha karar vermedim.
Bir sorum daha var bizim araçlarda ISOFIX bağlantı var mı?
2003 modellerde var gibi birşey okudum ama arabamda ISOFIX emaresi görmedim, bilginiz varsa sevinirim.
Saygılarımla
Ben emin olamadım var mı yokmu, daha doğrusu bakamadım daha.. Hoş benim araba da 2003 olduğu için muhtemelen bende de yoktur, dediğiniz gibi bende en kötü bulursam alıp takayım.. Isofix ilerisi için gerekli malum...2004 modelde var. Benimki 2003, yoktu ama bir hurda 2004 üzerinden özenle söküp taktım bizimkine
Aslında çok dandik birşey. Kaynatıp falan da yaptırabilirsiniz. Halihazırdaki iskelete somunla takmışlar 2004'te, ben o kısmı alıp vidaladım. Koltuğun arka kısmındaki siyah kapta da ufak bir kapak koymuşlar tam oraya denk gelecek şekilde, söküp takmak için, yada fabrikada öyle takmışlar bilemedim.Ben emin olamadım var mı yokmu, daha doğrusu bakamadım daha.. Hoş benim araba da 2003 olduğu için muhtemelen bende de yoktur, dediğiniz gibi bende en kötü bulursam alıp takayım.. Isofix ilerisi için gerekli malum...
)))))) Kız 17 aylık şu an. 1.5 yıla ihtiyaç kalmaz ise köpeğin olur Ama bir yandan da belki Yıldız Sanayisinden denk gelir bir iyilik ederim))Akşam bakıcam tekrar, Benim ihtiyacım olana kadar (ki minimum 1,5 sene) hediye edersiniz ISOFIX bağlantı parçasını belki
Umut abi)))))) Kız 17 aylık şu an. 1.5 yıla ihtiyaç kalmaz ise köpeğin olur Ama bir yandan da belki Yıldız Sanayisinden denk gelir bir iyilik ederim))
İyi haber; Isofix var arabada, ya da ben o demir parçayı isofix sanıyorum)))))) Kız 17 aylık şu an. 1.5 yıla ihtiyaç kalmaz ise köpeğin olur Ama bir yandan da belki Yıldız Sanayisinden denk gelir bir iyilik ederim))