Bilgi Ricası;

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brnx2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,754
Tamam belli oldu ben 16 inch jant ve BF ikilisi bulup devam edeceğim.
18 için hiçbirşey yok, yaz kış ayrı lastik çözümünü de tercih etmiyorum.
Şimdi Jant aramaya başlamak lazım:smiley:

Etiketler
Yeni bir soruyla sizlerleyiz sayın discovererlar;
Aracın jantlarını orjinal 17'' discovery jantlarıyla değiştirip 245 65 17 BF Goodrich lastik taksam sizce hayatımda nasıl bir değişiklik olur, araç ne kadar yükselir?, yakıt nasıl değişir? yol tutuş?, konfor gibi konularda nasıl farklılık yaşarım? Bildiğin acemi sorusu oldu:p
Teşekkürler, cevabınıza göre 16 veya 17 arayışına gireceğim ama nedense büyük jant daha şık göründüğü için gönlüm 17 ye kayıyor..

Yeni bir soruyla sizlerleyiz sayın discovererlar;
Aracın jantlarını orjinal 17'' discovery jantlarıyla değiştirip 245 65 17 BF Goodrich lastik taksam sizce hayatımda nasıl bir değişiklik olur, araç ne kadar yükselir?, yakıt nasıl değişir? yol tutuş?, konfor gibi konularda nasıl farklılık yaşarım? Bildiğin acemi sorusu oldu:p
Teşekkürler, cevabınıza göre 16 veya 17 arayışına gireceğim ama nedense büyük jant daha şık göründüğü için gönlüm 17 ye kayıyor..
Ya abicim 17 ne ya :D Zenci jantı bulursun anca. Bence jantı 16 veya 18 orjinal olmayan Discovery dünyanın en çirkin Discoverysidir...

Ya abicim 17 ne ya :D Zenci jantı bulursun anca. Bence jantı 16 veya 18 orjinal olmayan Discovery dünyanın en çirkin Discoverysidir...
Hocam neden öyle dedin ya, 17'' orjinal Disco jantı var, bu lastik olayından kafayı güzelce yedim hayırlı olsun cümlemize.
10 gün sonra yola çıkarken lastiğim olmazsa hanımda beni boşar, burada ayrana arkadaş ararım sonra..

Hocam neden öyle dedin ya, 17'' orjinal Disco jantı var, bu lastik olayından kafayı güzelce yedim hayırlı olsun cümlemize.
10 gün sonra yola çıkarken lastiğim olmazsa hanımda beni boşar, burada ayrana arkadaş ararım sonra..
Disco 2 de yok. Bkz ekteki aksesuar kataloğu... :D

Ekli dosyalar

• discovery2_acc.pdf
    3.2 MB · Görüntüleme: 335

Goodyear Wrangler, Cooper Discoverer HT, Michelin Latitude Cross gibi lastikleri niye düşünmüyorsun belki AT değiller ama SUV için yapıldıklarından yapıları yine güçlendirilmiş. Bu yazdıklarım yaz lastiği kategorisinde yalnız. Aynı modellerin kış lastiği modellerinde daha agresif desenliler bulunuyor.

Bu arada şu Michelin Türkiye'ye mesaj atacağım niye BF Goodrich 255x55x18 getirmiyor diye?

Goodyear Wrangler, Cooper Discoverer HT, Michelin Latitude Cross gibi lastikleri niye düşünmüyorsun belki AT değiller ama SUV için yapıldıklarından yapıları yine güçlendirilmiş. Bu yazdıklarım yaz lastiği kategorisinde yalnız. Aynı modellerin kış lastiği modellerinde daha agresif desenliler bulunuyor.

Bu arada şu Michelin Türkiye'ye mesaj atacağım niye BF Goodrich 255x55x18 getirmiyor diye?
Ben tek lastikle yaz kış kullanmak istiyorum, sebebi bu kadar basit aslında o yüzden At niyetindeyim.
Aynı maila imza atayım:smiley: çıksın elimizden:p

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama her AT lastiğin kış lastiği özelliği taşımadığını hatırlatayım, üzerinde M+S ibaresi olsa bile. Lastiğin kış lastiği standartlarını karşıladığını üzerindeki 3PMSF sertifikalı olduğu anlamına gelen, 3 tepeli bir üçgenin içindeki kar simgesinden anlıyoruz. Evet, BF Goodrich'te bu logo var.

Dün 18'' jantlarımı orjinal ikinci el 16'' disco2 jantları ile değiştirdim, 245 70 16 BF lastiklerimi de taktım.
Artık kışın daha huzurlu olacağım:smiley: yardımlarınız için ayrıca teşekkürler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR