Ya abicim 17 ne ya Zenci jantı bulursun anca. Bence jantı 16 veya 18 orjinal olmayan Discovery dünyanın en çirkin Discoverysidir...Yeni bir soruyla sizlerleyiz sayın discovererlar;
Aracın jantlarını orjinal 17'' discovery jantlarıyla değiştirip 245 65 17 BF Goodrich lastik taksam sizce hayatımda nasıl bir değişiklik olur, araç ne kadar yükselir?, yakıt nasıl değişir? yol tutuş?, konfor gibi konularda nasıl farklılık yaşarım? Bildiğin acemi sorusu oldu
Teşekkürler, cevabınıza göre 16 veya 17 arayışına gireceğim ama nedense büyük jant daha şık göründüğü için gönlüm 17 ye kayıyor..
Hocam neden öyle dedin ya, 17'' orjinal Disco jantı var, bu lastik olayından kafayı güzelce yedim hayırlı olsun cümlemize.Ya abicim 17 ne ya Zenci jantı bulursun anca. Bence jantı 16 veya 18 orjinal olmayan Discovery dünyanın en çirkin Discoverysidir...
Disco 2 de yok. Bkz ekteki aksesuar kataloğu...Hocam neden öyle dedin ya, 17'' orjinal Disco jantı var, bu lastik olayından kafayı güzelce yedim hayırlı olsun cümlemize.
10 gün sonra yola çıkarken lastiğim olmazsa hanımda beni boşar, burada ayrana arkadaş ararım sonra..
Hocam girme şu katalog işineDisco 2 de yok. Bkz ekteki aksesuar kataloğu...
Ben tek lastikle yaz kış kullanmak istiyorum, sebebi bu kadar basit aslında o yüzden At niyetindeyim.Goodyear Wrangler, Cooper Discoverer HT, Michelin Latitude Cross gibi lastikleri niye düşünmüyorsun belki AT değiller ama SUV için yapıldıklarından yapıları yine güçlendirilmiş. Bu yazdıklarım yaz lastiği kategorisinde yalnız. Aynı modellerin kış lastiği modellerinde daha agresif desenliler bulunuyor.
Bu arada şu Michelin Türkiye'ye mesaj atacağım niye BF Goodrich 255x55x18 getirmiyor diye?