Bilgi Ricası;

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brnx2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,636
Amerika'da Land Cruiser camiasında TOYO'lar bayaa populer hem her yere giriyorlar bir de kar ve buz için yeni BF A/T'den daha iyi olduğunu söylüyorlar
Teşekkür ederim, o zaman ben 255 55 18 alıp geçiyorum:smiley: Hazır önümüz kış 10 Ocak itibarı ile seyahatlerim bitiyor kendimi doğaya vericem, lastik konusu çok takılıyor kafama..
Hala 16 inch saç jant alıp yürüsem mi diye düşünmüyor değilim:smiley:
 

Etiketler
Güncel bilgi bu lastik web sitelerinde olmasına rağmen distributor dahil hiçbir yerde yok.
Zaten bu markayı memleketimize getiren firma da son derece ilgisiz çıktı, kısacası benim lastik olayımı AT alarak çözemiyorum gibi bir durum var.
 






Hocam gülme konu ciddi:p
ölçüsü olan AT lastikler stoklarda yok :(
:D :D :D
Kış geçti zaten boşver :D
Yav şaka bir yana ben çoook araştırdım, manyak gibi amerikadan 255 55 18 BFG AT getirtmeyi bile kafaya koydum ama rakamlar vs çok mantıksız. Lastiği yarsam 3 taneyle kabak gibi kalırım. İstemeyerek de olsa kışlık vakumlu Kumholarıu çaktım geçtim. Bizim araba zaten %90 on-road. Yaptığımız offroad için de yazlık Bridgestonelar fazlasıyla yeter zaten. Gizli vinci de takınca yetmediği durumlarda da kurtarırız kendimizi dedim:smiley:))
 

çok off road yapılmıyorsa herhangi bir kış lastiği işinizi görecektir ama konforu ne olur bilemem genelde kaliteli markalar daha konforlu olur diye bir kanı vardır ama artık öyle değil lastik üstünde test sonuçlarını açıklayan bilgilendirici etiketler taşıyor çok daha ucuz hankook lastik çok pahalı ürünlerden daha sessiz ve daha ekonomik yakıt ibaresine sahip çıktı arkadaşımıza aldık çokta memnun

alacağınız lastiğin üstünde bulunan çıkartmalardan karşılaştırma yapın derim

Toyo malesef bayisi yüzünden bu ülkede yok hatta bazı çok ünlü markalarda ondan dolayı yok veya varmış gibi duruyorlar

bu arada arazi aracında 16 jant candır seçenek çok :D :D bırakın şu şehirli jantlarını 18 leri falan :D
 



Abi benim hanım 16'' veya 18'' katalog filan takılmıyor, bana "sen seç sorun değil" dediği için sorun hala benim seçememiş olmam:( 16 alıp geçicem en sonunda o olacak, 18'' jantları da temizletip depoya kaldırıcam bu gidişle,
 






Umut hocam senin durum baya kötü, önerim kendine 2016 model bir golf al, standart kullan mutlu yaşa, bu şekilde önümüzdeki senelerde güçte denge bozulabilir.
May the force be with you...
 

Umut hocam senin durum baya kötü, önerim kendine 2016 model bir golf al, standart kullan mutlu yaşa, bu şekilde önümüzdeki senelerde güçte denge bozulabilir.
May the force be with you...
Ahahahahahahaha:smiley:))))))))))))))
Yok yok sıkıntı yok, sağolsun Seri 3 almama bile izin vermişliği var:smiley:))))
 



BF'ler görece diğer markalara nazaran biraz daha pahalı yalnız daha uzun ömürlüler kolay kolay aşınmıyorlar. Cooper'dan dönen Yokohama ve Kumho kullanan arkadaşlarım var memnunlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Mesajlar
1,521,189
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst