Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

97' Zj Yükseltme Önerileri

4.5" inch e gecerseniz buyuk lastik olmazsa olmaz... Std lastik 29.5" gibi... 2" ile max. 30 lastik... 31 kullananda oldu ama arazide cok surter, ayarlama ile felanda duzelmez... 3.5 ta 31 rahat kullanirsiniz... 4.5 inch le atirladigim kadariyla 33 kullanilabiliyor... Fakat 30 lastikle 29.5...

2. Alfonse

Getle 2" inch yukseltme cok basit ve ucuz... 3.5" ve ustu yukseltmelerde aksini yapmama ragmen kit lazım.. Buda meşaketli... Eger 30 dan buyuk lastik takma ve offroad hevesi yoksa 2" kamp piknik gezi için mesaketsiz islem olduğu icin kesinlikle ideal. Sehirde de cok rahat. Aracta bambaska...
  3. Alfonse

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Umarım link çalışmaya başlar Selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alfonse

Tamirciden Kovuldum :(

Arrivederci... Salamat qalın... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

-------------------------------------------- Ooooooo, Şimdi link verdiğiniz konuyu okudum. Şahaneymiş... Hemen bişeyler yazdım. Gene bir gezenbilir alameti ŞaHaNesi konu ile karşı karşıyayız. :) Oh oh şıkıdım şıkıdım, çok sevindim... Viva gezenbilir :) Seviyorum burayı, beğenmeyenler...

6. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Selamlar @mydarling Uzun zamandır kayıptım gene :) (her an gene yokolabilirim :) ) Görüşemedik bi süredir, nasılsınız? Yıllarca Zj ile uğraştım biliyorsunuz. Bi kaç kere yükseltme işlemim oldu. Hep ölçtüm biçtim. Bunu bende farkederdim. Ama hep sağın aşağıda olduğu dikkatimi çekmemişti...

7. Alfonse

Alacağim Xj Hakkinda Yorumlarinizi Rica Ederim.

Bende yazmistim bunu biyerlerde, haklisiniz... Cok cok Buyuk ihtimal burçtandir... Anlayan ve iyi niyetli usta cok kolay yapar, koluda ayarlar, tam oturur yerine... Ama iyi niyetli usta kandirmak amaciyla aktarma sanzmanin soker v.s. Ön ayna mahruti bozuldu diye çift değişir:-) diyerk arkaYıda...
  8. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Yetkili sevislerde bazen eğitimsiz... Ama ben bu konuda en çok fiat' a güveniyorum. Kurumsal yapıyı ciddiye almalari ve kurumsal yapılarındaki eğitimlere çok önem vermeler... Ankara Kartaş bu şekilde düşünmemi sağlamıştır... Özellikle Kartaş servis müdürü Sedat bey çok çok nitelikli bilgili...
  9. Alfonse

Yukarda şaftın girdiği ve çıktığı yerlerin açısından bahsetmiştim... Tam anlatamadım, ilgili videoyu buldum... Şaftın açından daha çok onemli olan şanzman/aktarma kutusu ve defransiyelin açılarının aynı olması... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Alfonse

Üstünüze vazife değilken tesekkur ederim ugrasip bana konu bulduğunuz için... Ne kadarda kibarsınız, valla gözlerim yaşardı iyi niyetinizden.... Forumdan soğumak v.s. sizin nazik bünyenizin kararıdır... Benim üstüme vazife değil... İşim olmaz... Keyifte sizin kahyada... Sıcak yerleriniz olsun...

11. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

İyi niyetle tiyo verdiğiniz için teşekkürler... Ben internetten (bu forumda internette zaten) çok çok şey öğrendim. Yanlış öğrendiğimde oldu doğru olduğuda... Yayınlanan bilgileri doğru yorumlarsanız doğru bilgi alırsınız. Akılsızlık edip yanlışı alırsanız hata yaparsınız... Ben aklımı kullanıp...
  12. Alfonse

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çok değerli buradaki paylaşımlar. Gezenbilirde bu hep böyle oldu zaten. Yeniden teşekkür etmeden duramayacağım... Detayların gerekliliği ise göreceli kavramdır. Ben severim detayı. İsteyen de uzak durabilir detaydan.. Bazıları için işin mutfağı da çok keyiflidir yani... GT-P7500 cihazımdan...

13. Alfonse

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Throttle by wire makinalarda, pedalbooster hakkında tecrübeniz var mi? Yorumlar? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Alfonse

:) bende bi kere kovulmuştum :) Ama durum farklıydı, sağlam sağlam sövmüştüm adama :) ayırmasalar :) perişan olmuşuk :) (öpüştük koklaştık, karşılıklı özür felan, barıştık sonra, şimdi iyi ahpabız) Adamların YALAKASI çok olduğu için 1e 1de dalmazlar, savunanı da çok olur... 5 10 kişi 1 kişiye...
  15. Alfonse

Eger sizin tahmin ettiginizle benim tahmin ettigim fakliysa.... Salatalık :) ihtimali :) ikiye çıkar... Eğer bu domuzluğu yapan başkaysa salatalık lık durumu 3e çıkar :) Yahu bu adamlar neden iteleme peşinde koşuyorlar hep yahu. Ticareti fırsatını buldUğu zaman kazıklamaktan ibaret sayanlardan...

16. Alfonse

Keşke kim olduğunu yazsaydi da ifşa olsaydi... Fazla fiyat istemesine kimse bişey diyemez... İsteyen istediği rakamı ister... Tekel ürünü değilki bu... Ama aşağı yukarı bi raiç bedel varsa, bu devamlı müşteriyede yapılmaz yeni müşteriyede, ayıptır. Burada en buyuk, ağır konu arkadaşın kovulur...
  17. Alfonse

Araciniz 97 imis, bilyali safti kesin cift mafsalli olan ile degistirin, zaten degistirmezseniz arazide saft sizi ortada birakacaktir. Isteseniz kirinca adegistirin... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

2" inch yukseltmeyi zj tölere eder. Kite felan gerek yok. Hatta rot ayarina bile ihtiyac kalmadi bir cok uygulamada. Onemli olan saftin yere olan acisi degildir. Aktarmadan ve sanzmandan cikan yer ile defransiyele giren yerin acisi ayni olmali. Saft direk defransiyele aktarmaya ve sanzmana...

19. Alfonse

Defender Arıza Hk Yardım!

Sùper.... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Yok, hic merak etmeyin, gulmuyorlar.... Cunki ne olup bittigini anlamiyorlar bile... :) Biri bana bisey demis ama iyi mi demis kotumu demis anlamadim diyip bilgisayari kapatip :) isine bakiyor :) :) isine bakiyor çünki bu tür şeylere vakit ayıramaz, vakit nakittir, sözkonusu olan nakit ise onlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR