orgasmatron
Zirve
Yildiz degil ivedik hurdacilar guzel yerbenim disco tiksindirdi yıldız sanaysinden l200 unutturdu![]()
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yildiz degil ivedik hurdacilar guzel yerbenim disco tiksindirdi yıldız sanaysinden l200 unutturdu![]()
Abi edebi metinler dersi 5, Orhan Pamuk' u bile anlayabilirsiniz ben tm ci olarak yarim yamalak anlayabiliyorum , sayin abim dogru yanlis vs ondan bahsetmiyoruz bazilarimizda degisik ilgi alanlarina yonelsin patrol matrol toyata moyota isinin otesinde birseyler olabildigini fark edebilsin istedik ve istiyoruz ve mog amk bittiDoğrular kişiye göre değişir ... Sizin doğrunuz size göredir. Söylemleriniz sanki tek doğru sizin doğrunuzmuş , ve sizin fikrilerinizi yapmayanları aklı ermiyormuş gibi düşünmeniz irite edici.
Karşınızdaki insanın şartlarını mecburiyetlerini , ya da size göre avantajları olabilecek bir yaşamı seçmiş olabileceği sizin herşeyi düşünen aklınıza gelmiş olmalı diye düşünüyorum. Nede olsa avukat olarak bin çeşit insanla karşılaşıyor olmalısınız.
Hah en sonunda anlastik , gunluk kullanimda 2008 4wd tucson , hafif offfroad da ss korando kj ve agirda 416 141 doka kullaniyorum ucunu 110 aldim sonraki maliyetler ayri yani 100 bine vx 100 alinmazO konuda haklısınız 30-35 bine restore edilmiş şekilde alınan Unimog sizi kolay kolay yolda bırakmaz,f/p olarak ciddi anlamda ucuz,bugün bir Jeep veya başka aracı sadece o lastik seviyesine getirebilmek için alt yapı ile birlikte 20 bin liraya yakın para harcarsınız o da en az. Değişik bir bakış açısı getirmek normal yani ben ekstreme offroad düşünsem Unimog düşünürüm çünkü ucuza geliyor,kırma şansın da yok denecek kadar az.Sizin sattığınız araçların da fiyatları makul açıkçası büyük ihtimal daha ucuza gitmiştir.Fakat çoğu kullanıcı için 31 olmadı 33 lastikli bir araç yeterli tabi bir de ekonomi durumu var,MOG + 4x4 arazi aracı + günlük otomobil aslında en ideali ama para yok![]()
Valla actyon sport vardi anneme verdim ablama opel astrayi , sonra tucson sonra doka sonra 404 ler sonra motor, sonra korando sonra kia ceres 4wd sonra kia besta 4wd derken mtv ve zorunlu trafik sigortalari duur dedi durduk simdi azaltiyoruz . Kabuk ediyorum gerizekaliyimAllah daha çok versin
10 binden bahseder gibi 110 binden bhsediyosunuz bizim toplumun yarısından çoğu lada niva için para biriktiriyor sen 3 tane arabayla maşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah daha çok versin
10 binden bahseder gibi 110 binden bhsediyosunuz bizim toplumun yarısından çoğu lada niva için para biriktiriyor sen 3 tane arabayla maşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende yazmistim bunu biyerlerde, haklisiniz... Cok cok Buyuk ihtimal burçtandir...Hayırlı olsun. Olur öyle ufak tefek şeyler.Arazi şanzımanı en fazla revize edilir ki ücret olarak aşırı tutmaz o da ama 4H geçiyor 4L geçmiyorsa büyük ihtimal kolun burcunda sıkıntı vardır 20 TL gibi birşey o da. Camlar,fitil gibi masraflar olabilir onlar da pek birşey değil.