orgasmatron
Zirve
Gunde 200 300 km de yapar , karda gider
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz breslau rallysi var onu inceleyin dunyaki tum 4 cekerler neredeyse orada kosuyor jeeplerle nereye kadar orada hersey belli oluyorArazi gezi aracı zaten itirazı olan yok ki? Vaktim olsa veya yakın olsam gelirim ama ben Karadeniz taraflarındayım.
Dorse var miydi ?Bizde camura saplanan tiri suburbanla cikardik bir hafta sonra suburbani beline kadar batirdik traktorle cikardik![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav mog vx 100 den bj 60 dan landan kisa sehir icinde neden gidilmesin mecidiyekoyum ara sokaklarina da sokulmaz tabii ben antalyada kaleici haric heryere gidiyorum bi yerde de sikismadikArkadaşımızın anlamadığı bi konu var ısrarla mog mog diyor da estetik diyede birşey var zj xj lr farketmez hertür offroad donanımı dahi olsa bu araçlarda şehir içinde dilediğin gibi gezip dolaşabilir her yere istediğin insanla gidebilir en kötü arazi şartlarında oynayabilirsin !!batarsın çıkarsın bu önemli değil oyunun parçası bu değilmi zaten ama başından beri diyorum ki mog 2. Araç bile olamaz 3. Hatta 4. Araçtır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dukkan degilde buro var avukatim ben beklerim , bi eli kulaginda 5 sene sonra kare kasa moglar piyasaya cikmaya basliyacak avrupada amerikada millet nasil isler yapiyorsa Turkiyede de boyle olacak dakarda kamyon etabi jeep grubuna 8 saat fark atiyor hard offroad baslar belki ulkede bir breslau gibi rally olsa zaten ekonomik durumlari iyice bir rahatlaytiktan sonra dakara breslau da Türk Bayragini sallamak lazimXj Ho 190 hp / 25 ton balik vardi dorsede / Antalya ya gelirsem senin dukkana gelip bir cayini icmeyi cok isterim.
Selamlar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korando kj 2.9 td var zaten jeeple gidilecek yere onla gidiyoruzBirinci köprüden geçmiyor , kapalı garaja girmiyor, feribot ücretleri köprü ücretleri pahalı...
Biraz sahip olduğunuz araçları daha az ön plana çıkarırsanız daha iyi olur kanısındayım. Her aracın artı ve eksileri var. Çiftlik evim olsa evet kapıya 404 koyarım... Ama yanında vx80 de olur, a4 allroad 3.0 da olurdu gibi....