tenekekutu
Kamp II
Bu benım ıkıncı arabam olucak zaten normal gundelık arabam var.. O yuzden bakıma verelın paranın aracın fıyatını uzerıne konulmayacagını zaten bılıyorum... Ama sız bos yapılı olmayan araca 20bın ıstenıyo dıye kotu alınmaz dıye fıkır bırlıgı yapılıyor.. 20bınden fazla masraf edılmıs arac 30bın lıraya satıyor kı aracta sorun varmı yokmu bılmem ama benım olsa satmam o araca ıyıdır dıye bılıyorsunuz sadece yapılan aksesuar masraflardan dolayı
Bu noktayı benım kafam almıyor sıtede 50 70bınlıarayada yapılı arac var ozaman en saglam temız alınması gereken onlarmı oluyor..
Neyse bana ıstanbulda ıyı bır servıs varmı sıtedekı arkdasların onerebılecegı aracın nesı varsa soleyecegı dost ısı yapıcak yanı, cunku anladıgım kadarıyla arac alım satım ve servıs olayı bıraz gecırmasyon olayıma donmus bu hobıde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşım biz onu mu kastettik? Bir daha okur musun yazdıklarımızı ? Burada insanlara yardım etmeye çalışıyoruz, tadımızı kaçırmanın anlamı yok.O aracı satan arkadaşı tanımam etmem,kimsenin ekmeği ile de oynamam.Kafanıza yatıyorsa alın,almayın diye birşey mi söyledim size?
Demek istediğimiz eğer ağır bakımları yaptırmadı ise birçok masrafı siz yapacaksnız, ayrıca satışta şu anda 30 bin civarında çok uygun araçlar var isterseniz onları bir dikkate alın.İyi niyetli yaptığımız bir yorumu saçma sapan muhabbetlere getirmenin anlamı yok. Kolay gelsin size,bu muhabbet benim için burada bitmiştir.
Son düzenleme: