Arama sonuçlarınız

1. mertakbaş

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Videolarda Duster'da pilotaj hataları dikkatimi çekti. Hele tam kayaların üzerinde aracı defalarca stop ettirmesi.. İçim gitti altını kayaya vuracak diye. Doğru pilotajla pek çok engelin üstesinden gelebilir, olmadı etrafından dolaşır ;D Hiç olmadı,videonun sonunda...

2. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Acaba dedim kilometresi düşük olduğu için mi çok yakıyor araç ama 2000 km lik bir araçla 6.3lt leri görüyorsunuz. Bunun üzerine bir de İlker Abi'nin değerlerini de görünce çözdüm sorunu. "Kullanım Stili." :D Bu arada dün tepeden inmeden önce depo Full gözüküyordu İlker...
  3. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Cem Bey aracınız kaç km. de acaba? Gençler,orta yaşlılaaar,emeklileeer altlarında Dusterlar, geziyorlar; gezdiriyorlar.. Ortalama 6.3lt ler görüyorlar. Benim de Duster'ım böyle az yaksa, benim ki de mazotu koklasa.. Ben niye 7.5-8.0 lt görüyorum, benim düşük ortalamam...

4. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Suzuki ile 4 kişi çıkamadık. Duster 5 kişi ile çıktı. Bence bu bir dezavantaj.
  5. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster vallahi de Lost gibi. :D

6. mertakbaş

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Duster dediğimiz araç "piknik" aracıdır. Ancak piknik yapılabilecek yerlere girer çıkar. He bu pikniği Kayışdağı zirvede yaparsanız, sizi üzmez; oraya da gelir. Nitekim geldi de :D

7. mertakbaş

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Halen çıkar, çıkamaz mevzusu mu? Piknikçi Duster "Mangal var!" dediniz mi Kayışdağı'na da çıkıyor ya :D
  8. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Herkese iyi akşamlar. Etkinliğe katılan herkese çok çok teşekkürler, çok eğlenceli bir gün geçirdik. Uploaded with ImageShack.us Beklenen resimler ve videolar ilerleyen saatlerde burada olacaktır.. Suzuki 4 kişi olarak bizi yukarı çıkaramayınca, yaya olarak tepeyi...
  9. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben de onlardan bakmıştım ama dediğim gibi bulamadım. Teşekkürler :) Görüşmek üzere.

10. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Küçük mangallardan bulamadım, kayışdağının oralarda temin edebileceğimiz bir yer biliyor musunuz? :)

11. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yarın 15:00 de Tünel'de olacağım, detayları özelden mesaj attım, tekrardan konuşuruz. Gelirken kanatları sucukları kendimiz getirelim de, mangalı kim getiriyor? ;D Görüşmek dileğiyle..
  12. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster esp-asr olmadığından tutunamıyor ve patinaja düşüyor olabilir mi? ???

13. mertakbaş

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Konuyu baştan sona gözden geçirdim. Derdimi en iyi Serkan Bey anlar tahminimce :D Araç şu an 6006 km de ve 7.9lt lerden 7.2lt ye kadar düşebildim. Servise uğrayıp yeni yazılım (ya da şoklama artık her ne ise) yapılmalı mıdır? 5.9 lt...
  14. mertakbaş

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) bizde de "sandero" paspasları var. Orjinallerinin olmamasına üzüldüm, ilk servise gidişinde hediye almayı düşünüyordum.
  15. mertakbaş

DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ

Ynt: DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ Geçtiğimiz hafta Çorlu'da görmüştüm ben de Taksi Duster :)

16. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Kesinlikle haklısınız. Fakat bilinçsizce bir durummuş gibi gözüktü bu. O konuya açıklık getirmek istedim. Gezenbilir Ailesi'nde kimse bilinçsiz değildir düşüncesindeyim.
  17. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Boş otobanda yapılan süratten bahsediyoruz, şehirler arası bir yolda yapılan değil. Tabiki "kontrolsüz güç, güç değildir." Haklısınız. O süratler de "başkaları" varken yapılmaz zaten, sevdiklerimiz yanımızda iken hele..
  18. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Baba-Oğul sürati seviyoruz fakat araç 180 km/h ten daha hızlı gitmediği için (elektronik sınırlandırılmıştır) BF Goodrich ler bu sürate kadar sorun çıkarmayacaktır sanırım? Cooper'ın fiyatları BF lere oranla nasıldır?

19. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ekim-Mart arasında kullanmak için; 215/75/16 103Q M/T 117 EX Kodlu Silverstone (215 TL.) 215/70/16 T/A KO All Terrain BF Goodrich (300 TL.) bu lastiklere alternatif olarak daha başka neler önerebilirsiniz? 75 yanak çok mu fazla olacaktır? Araç hafta içi otobanda ve...
  20. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ekim-Mart arasında kullanmak için; 215/75/16 103Q M/T 117 EX Kodlu Silverstone (215 TL.) 215/70/16 T/A KO All Terrain BF Goodrich (300 TL.) bu lastiklere alternatif olarak daha başka neler önerebilirsiniz? 75 yanak çok mu fazla olacaktır? Araç hafta içi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri