Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,597
Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Flaş Flaş Flaş köpeği ısıran adam yakalndı. (duster kayışdağına çıktı) !!!

Bu konyu açarken benim için kayışdağına çıkmak gerçketen önemliydi bu sebeble konuyu bu başlıkla açtım. Sanırım o zaman bu işlere biraz yabancıydım...

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Haber değeri taşımasının bir sebebi var Kürşad bey. Offroadçu Duster bölümünde Duster Kayışdağına çıkamaz deniyordu da ondan. Bugün büyük bir buluşma var orada. Iddiayı kaybedenler için mor t-shirt giyim töreni de yapılacak. ;D

yapmayın gözünüzü seveyim 2 çeker binek otolar bile çıkıyor kayışdağına zemin kuruyken :smiley:

onu diyen abartmış.

ama festivalde filan bir duster yakalarsam çekiş sistemlerini test edicem ben çapraz askıya alıp

Kayışdağına bir çok noktadan çıkılıyor standart 4x4 araçların biraz zorlanarak ama usta söförlükle çıktığını gördüm ama bj 75 varken başıbüyük tarafından standart arazi araçların yaz kış fark etmez çıkamayacakları yerler var çıktığınız nokta önemli bence fındıklı yada yeditepe tarafından daha kestirme başıbüyük tarafı daha uzun ve daha zorlu

Ben sanirim her yerden inip ciktim defalarca ama hala cikamaz diyen varsa birlikte gene gideriz. 5 kisi 3. Vites ciktim tek olursam heryerine cikarim oranin ve bugun gelen arkadaslar bu tezimi savunur sanirim. Duster + Ilker cikar :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Ben sanirim her yerden inip ciktim defalarca ama hala cikamaz diyen varsa birlikte gene gideriz. 5 kisi 3. Vites ciktim tek olursam heryerine cikarim oranin ve bugun gelen arkadaslar bu tezimi savunur sanirim. Duster + Ilker cikar :smiley:

Çıkamazsan duster + killer

Halen çıkar, çıkamaz mevzusu mu?
Piknikçi Duster "Mangal var!" dediniz mi Kayışdağı'na da çıkıyor ya :D

mertakbaş' Alıntı:
Halen çıkar, çıkamaz mevzusu mu?
Piknikçi Duster "Mangal var!" dediniz mi Kayışdağı'na da çıkıyor ya :D

Şimdi bir piknikçi duster var anladığım kadar ötekide alem,ci dustermi biriniz bestacıyı aydınlatsın

Duster dediğimiz araç "piknik" aracıdır.
Ancak piknik yapılabilecek yerlere girer çıkar.
He bu pikniği Kayışdağı zirvede yaparsanız, sizi üzmez; oraya da gelir. Nitekim geldi de :D

mertakbaş' Alıntı:
Duster dediğimiz araç "piknik" aracıdır.
Ancak piknik yapılabilecek yerlere girer çıkar.
He bu pikniği Kayışdağı zirvede yaparsanız, sizi üzmez; oraya da gelir. Nitekim geldi de :D

İhtiyarlık hoşgörün bahse konu duster iki çeker olan,mı dört çeker olanın adı ne olaki

ümiterkan' Alıntı:
Duster'ın akıbetini merak edenler buraya bakabilir ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66044.1320

Aman hocam sözümü geri aldım 70 sayfa dönmüş gözümde görmüyor zaten ben usuldan kaçtım aziz nesin hikayesi gibi çıkardı çıkamazdı duster senin neyine bestacı

dopamin' Alıntı:
Aman hocam sözümü geri aldım 70 sayfa dönmüş gözümde görmüyor zaten ben usuldan kaçtım aziz nesin hikayesi gibi çıkardı çıkamazdı duster senin neyine bestacı

Korkmayın yahu :D son 3-4 sayfaya bakmanız yeterliydi ;)

14 ü itibarıyla bende teriosçu oluyorum inşallah. ilk hedef kayışdağı... en kolay çıkabiliceğim adres bilgileri varsa navigasyonla gelmek isityorum.zira şişlideyimö pek bilmiyorum oraları...
şimdiden teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR