Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,599
Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

mr_e' Alıntı:
14 ü itibarıyla bende teriosçu oluyorum inşallah. ilk hedef kayışdağı... en kolay çıkabiliceğim adres bilgileri varsa navigasyonla gelmek isityorum.zira şişlideyimö pek bilmiyorum oraları...
şimdiden teşekkürler..

Aracınız hayırlı olsun. Navigasyon bilgisi maalesef bende yok. Kayışdağına bilen biri ile çıkın, aracı tanımadan kesinlikle dik yerlerden çıkmaya çalışmayın... Kamikaze misali 1 kere dik olan yokuştan çıktım ama bir daha terios'la asla denemem !

Etiketler

fbmy' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Navigasyon bilgisi maalesef bende yok. Kayışdağına bilen biri ile çıkın, aracı tanımadan kesinlikle dik yerlerden çıkmaya çalışmayın... Kamikaze misali 1 kere dik olan yokuştan çıktım ama bir daha terios'la asla denemem !

teşekkür ederim.ilk arazi deneyimim olucak allahın izniyle. başlığıda standart araçla çıkış diye, bende teriosumla çıkarım sanıyordum ! en uygun güzergahdan çıkmak istiyorum,yardımlarınızla inşallah

Buyurum size Kayışdağı zirveden çok yakın bir tarihte çekilmiş resim. :-\ :-\

31.jpg

nrlates' Alıntı:

31.jpg

nerden çıktınız? çıkış güzergahını yollar mısınız ?

Yeditepe Üniversitesine en yakın tepeden.

nrlates' Alıntı:

31.jpg

merhabalar arkadaşım..

öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç :smiley: sen çekinsende, o çekinmez ki...

selamlar

Kemal Sarıgül

SDC10246.JPG

SDC10198.JPG

KEMALS42' Alıntı:
merhabalar arkadaşım..

öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç :smiley: sen çekinsende, o çekinmez ki...

selamlar

Kemal Sarıgül

Kemal Bey Merhaba.

Resimdeki kişi benim Nurullah Ateş Senin eklediğin resimlerdeki aracın yeni sahibi.
Kayışdağındaki yangının olduğu gün duruma bakmaya gittik ve gittiğimizde Clio ordaydı bende resmini çektim.

Mithat, ilk çıkıştan değilde ikinci çıkıştın çıkıp üniveritenin oraya doğru geldikten sonra çıktmıştır.
ve adam sürekli çıktığını söyledi.

Çıkış haritası bulursam eklerim.

Kemal Bey sizinle tanışmak isterim aracın sizdeki görüntüsü daha iyiymiş hangi yıllarda bu resim.

teşekkürler arkadaşlar,çıkar çıkmaz fotoğrafları paylaşıcağım inşallah

selam arkadaslar gecenlerde bende cıktım daha dogrusu her hafta cıkıyorum .. yandakı askerı tesısın ıcıne gırdım alt maltepe unıversıte yoluna kadar ındım gerı cıktım oldukca guzel yerler var ıcerde ... clionun ılk dık yokustan cıkması cok ılgınc ... arac onden cekıslı arkadan ıtıslı olsa belkı sansı olabılır ..

024.jpg

046.jpg

Yakın zamanda çıkmayı düşünen var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri